Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den jsem 5 týdnů a byla jsem na pohotovostí v pátek stim že krvacim pan doktor mi udělal uktrazvuk a neviděl jestli to je pokračující těhotenství byla mi odebrána krev Hcg a měla jsem hodnotu 1554 jenže znova sem krvácela šla jsem ke svoji paní doktorce a ta mi řekla že děloha je čistá tak proč jse mi zvedla ta hodnota tě krví když na ultrazvuku už nic není jsem stoho zoufalá je to pořád pokračující těhotenství nebo jsem potratila děkuji za radu
@Sara493 píše: Více
To je fakt takový problém použít někde tečku, čárku, aby ten text nevypadal jako napsaný od tatara? Další nekomentuju, někdo holt buňky nemá. Tak snad aspoň základku jsi vyšla, ne?
@hanka.br. píše: Více
Kdyz to komentovat nechce tě tak to nekomentuj tě to je logicky píšu to tak ve strachu že mi to ani nepřemýšlí probuď tě se
@Tichošlápek píše: Více
Dnes mi bylo odebráno HCG jenže nevím pokud to bude vysoký zda je to stále pokračující těhotenství když mám už dělohu čistou protože v pátek tam byl nějaký ten naznak puntík dnes byla ta děloha čistá chci vědět zda je stále nějaká naděje
@Sara493 Tak mohl to vidět jiný doktor na jiném UTZ. ![]()
Stejně Ti nepomůže než čekat na tu hodnotu HCG. Kdyby jsi jistě potratila a doktorka si tím byla jistá, tak Ti to řekne sama.
Ty jsi se nezeptala?
Příspěvek upraven 01.12.25 v 14:19
A zeptala jsi se takhle přímo své lékařky? To by bylo asi nejlepší.
@Katalpaz píše: Více
No ta mi řekla že jde asi o minu potrat ale jestli bude stále HCG vysoká tak řekla že mě posle do nemocnice ale nezeptala jsem se proč
@Snopy123 píše: Více
Chtěla bych se zeptat když v pátek byl tam naznak toho těhotenství i když si pan doktor nevěděl rády a tak mi byla odebrána krev a HCG stouplo.Dnes jsem byla právě u své lékařky a ta na uktrazvuku už viděla jen čistou dělohu a byla mi odebrána zas krev tak když bude teda vysoká je to stále na dobrý ceste nevím mám obavu
@Sara493 No a v kolik budeš vědět ty výsledky?
Ono asi toho tady moc nevymyslíš. ![]()
Počkala bych na výsledky, pokud hcg poroste, ale v děloze nic není, což by při hodnotě 1500 mělo být, nejspíš se jedná o mimoděložní těhotenství, proto to odeslání do nemocnice. Pokud hcg klesne, jedná se o zamlklé těhotenství a tím krvácením samovolně odchází. Šance, že je to v pořádku prosperujicí těhotenství je maličká, ale je, tak vydrž do zítřka, to se dozvíš víc. Držím palce🙂
@Daisy98 píše: Více
Snad to dobře dopadne protože tohle jsem opravdu chtěla 😭 😭
Já při ZT měla 6+5 hCG 1000 moje doktorka nic neviděla a v nemocnici viděli náznak váčku s choriovym lemem ale už asi odcházel. Krvácet jsem začala asi za 3 dny potom samovolně. Ale to jsem bylo o 2 týdny víc než ty.
Oni tou hodnotou hCG kontrolují zda není nutná revize. Pokud klesá je to bez revize.
A Dr tě teda poslala domů že už je konec? Když je děloha čistá?