Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky holčinky…
Beru už 5 let HA Logest, nikdy jsem nezapoměla ani nekombinovala s jinými antibiotiky apod. ale poslední dobou mám pocit že čekám mimi. Posledních 14 dní jsem byla celkem nemocná, bylo mi na zvracení po ráu ale připisuju to chřpice kterou jsem malinko přechodila, je možné že kdyžjsem brala dost bromhexin na kašel, biotusil a paralen ovlivnilo by to HA? Chvílema se mi dělá špatně od žaludku po chvíli se to uklidní neni to nějak extra, ale je to znatelné, stejně tak že poslední dobou moc nejim respektive nevečeřím nebo málo nemám hlad ale na váze přibývám… klasik.snídaně vydatný oběda k véče jen něco málo a výsledek je takový. menzes mám normálně mám ho dostat ted pred svátkama ale fakt nevím. Jaká je pravděpodobnost těhotenství???? A pobolívá mě v podbřišku, jen cvhílema třeba 2× za 3 dny různě jen takové malinko a zase je to pryč… Přátele mám stálého a chodim celkem oblíkaná aby to byl zánět močáku…Prsa mě malinko bolí. Děkujíí všem maminkám…
Byla bych děsně šťastná kdybych byla těhotná… mimi lánujeme s přátelem na snažení na léto, děsně se těšim......
Přeji ti, abys těhotná byla, když se tak moc těšíš. Ale je spíš velká pravděpodobnost, že nejsi (dle mého soudu). Na základě toho, co píšeš, vřele, ale opravdu vřele doporučuji snažení z léta přesunout už na začátek roku
! Podle mě po miminku hodně toužíš a projevuje se to tak, jak píšeš. Já měla to stejné. V dubnu 2004 jsem chytila absolutní posedlost miminkem! Měla jsem každý měsíc pocit, že jsem těhotná, i když jsem brala HA. V srpnu jsem vy:,–(ila, až v lednu jsem se začali snažit (museli jsem počkat kvůli splátkám půjček) a podařilo se až v srpnu 2005! Takže neotálej. Miminko se už na vás asi taky moc těší!
Bebet
Ahojky
Víš, že mám docela podobný pocity jako ty? Od té doby, co se zabývám myšlenkou na mimčo jsem snad těhotná každej měsíc přes to, že beru HA. A že nejsem vím jistě
Takže jak píše Bebet, přesuňte snaženíčko o něco dřív, zvlášť když víte, že chcete mimi oba! Hodně štěstí v cestě za Piškvorkou ![]()
Přítelkyni bylo jednu dobu taky špatně, moc nejedla a brala HA. Nic z toho nakonec nebylo. Teď už se měsíc snažíme. Před 14-ti dny se potvrdilo, že to nevyšlo
Ale je to teprv začátek. Uvidíme za tři týdny ![]()