Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud je ti dobře, tak prostě v práci zůstaň a uvidíš jak ti to půjde, nikde není psané, že budeš mít hned obr bříško, ne každá to tak má, mě začalo pořádně růst až kolem 25tt a zavazet začalo až po 30tt
takže uvidíš, jak to budeš mít ty
Buď vydržíš do nástupu na MD nebo prostě půjdeš časem na neschopenku a pak nastoupíš na MD ![]()
Kamarádka, taky švadlena, dělala do 7 měsíce, pracovní doba stejná. Pokud nemáš sama problémy nebo ti to gynekolog nezakáže, tak není důvod jít na neschopenku.
Hezký den
Je tu nějaká švadlenka, která byla ve stejné situaci? Dalo se vydržet až do nástupu na MD. Jinak u nás ani není možnost, že by mě přeřadily na jinou práci 

měla bych dotaz. Pracuji jako švadlena, což obnáší sedět 8 hodin za strojem s jednou půlhodinovou přestávkou a plnit na normy. Zjistila jsem, že jsem těhotná. Na neschopenku jít nechci, nepřipadám si nemocná, ale nedokážu si představit, jak se dostanu k mašině až budu přes bříško,,objemnější,,
Omlouvám se za anonymitu, ale mám zde kolegyně a nerada bych aby se to dozvěděly odsud a protože jsem na začátku, ještě to nechci šířit. Děkuji za pochopení