Těhotenství a práce švadleny

Anonymní
23.7.12 19:37

Těhotenství a práce švadleny

Hezký den
měla bych dotaz. Pracuji jako švadlena, což obnáší sedět 8 hodin za strojem s jednou půlhodinovou přestávkou a plnit na normy. Zjistila jsem, že jsem těhotná. Na neschopenku jít nechci, nepřipadám si nemocná, ale nedokážu si představit, jak se dostanu k mašině až budu přes bříško,,objemnější,, :lol: Je tu nějaká švadlenka, která byla ve stejné situaci? Dalo se vydržet až do nástupu na MD. Jinak u nás ani není možnost, že by mě přeřadily na jinou práci :nevim:
Omlouvám se za anonymitu, ale mám zde kolegyně a nerada bych aby se to dozvěděly odsud a protože jsem na začátku, ještě to nechci šířit. Děkuji za pochopení :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9090
23.7.12 21:08

Pokud je ti dobře, tak prostě v práci zůstaň a uvidíš jak ti to půjde, nikde není psané, že budeš mít hned obr bříško, ne každá to tak má, mě začalo pořádně růst až kolem 25tt a zavazet začalo až po 30tt :D takže uvidíš, jak to budeš mít ty :) Buď vydržíš do nástupu na MD nebo prostě půjdeš časem na neschopenku a pak nastoupíš na MD ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.7.12 11:45

Kamarádka, taky švadlena, dělala do 7 měsíce, pracovní doba stejná. Pokud nemáš sama problémy nebo ti to gynekolog nezakáže, tak není důvod jít na neschopenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí