Těhotenství a pochod Praha - Prčice

487
18.4.15 11:52

tehotenstvi a prčice

Ahoj, šel jste nekdo v pokročilem tehotenstvi pochod praha prčice, tu detskou trasu?
Jen by me zajimalo zda se vubec v tehotenstvi muze chodit takhle dlouhe trasy… asi ne co? Trebas v patym… Vim ze na zacatku tehotenstvi se to jeste da, kdyz je bricho male. Ale pak zkoušela jste to nektera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
18.4.15 11:53

Jasně, že jo. Pokud se na to matka cítí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
18.4.15 11:56

A ty normalne chodis trasy 23 km, jsi trenovana? Pokud ano, nevidim problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
18.4.15 12:03

Jsi jenom tehotna. Pokud nemas potíže, chovej se normalne, jak jsi zvykla. Pochod jit muzes, kdyz se nebudes cítit dobre, odpocines si, nebo to vzdas uplne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7950
18.4.15 12:20

@žabinka nevím kolik ta trasa měří, ale já ušla ve 26. týdnu 20km v kopcovitém terénu. Pokud jsi zvyklá chodit nebo se jinak hýbat, tak nevidím problém. Akorát si s sebou vezmi dostatek tekutin a nějaké jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
18.4.15 12:28

@žabinka já myslím, že je to v pohodě. Ve 22.tt jsem dala v jeden den dvě horské túry, dohromady 25 km a byla jsem v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
18.4.15 12:33

Pokud jsi na pohyb zvyklá, není co řešit, já běhala všude moně celé těhotenství, jen jsem teda poslouchala svoje tělo víc a nešla jsem přes sílu nic co by mi nedělalo dobře a třeba měsíc před porodem jsme se stěhovali. Nejsi nemocná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
18.4.15 13:02

Celkem zvykla sem, stejne musim chodit s druhym ditetem na prochazky i ted, jen to časte močeni je asi v terenu docela neprijemna vec, no ja se trochu bala aby pak nehrozil predcasny porod, kdyz bych byla stahana z prcic, teda uprimne uz to mam skoro za dva mesice, tak zase nechci byt za blazna :-D ale docela me to laka protoze pak se clovek ctvrt roku poradne nikam nehne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IamSherlocked
18.4.15 13:06

Myslím že doma člověk těch kilometrů taky nachodí hodně, takže nevidím problém :)

• Citovat
  • Upravit
536
18.4.15 13:24

Já chtěla loni jít, byla jsem v sestem měsíci a nakonec jsem to odpiskala. Bala jsem se. A to mám doma 12 boticek, ale prost jsem si rříkala, že by to za pripadne problémy nestálo. Nehlede na to, že ne a každém miste se dá skončit a nasednout a vlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
18.4.15 13:58
@dinulka píše:
Já chtěla loni jít, byla jsem v sestem měsíci a nakonec jsem to odpiskala. Bala jsem se. A to mám doma 12 boticek, ale prost jsem si rříkala, že by to za pripadne problémy nestálo. Nehlede na to, že ne a každém miste se dá skončit a nasednout a vlak.

Taky se prave trochu bojim, v minulem tehotenstvi jsem šla, ale to jsem byla asi ve 4 a jeste ani nebylo tolik to bricho a zvladla jsem to v pohode :-D. Me by asi nevadila ani ta chuze jako to odbihani na wc kdyz tam to moc nejde, a po hodinach by to byla asi otrava pro vsechny :-D. No uvidim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.18 16:53

Chtěla bych obnovit tuto diskuzi a zeptat se, zda jste některá byla na pochodu P-P 30km v 24tt a po amniocentéze (v tu dobu to bude měsíc od odběru). Cítím se v pořádku, žádné obtíže nemám, zatím ani ty klasické těhotenské (nevolnost, oteklé nohy, častá návštěva wc). Děkuji za odpovědi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.18 21:53

@Celina tak 7.4. jsem šla pochod 14km a také vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
30.4.18 21:53

@barenkaaaa já 30km šla někdy ve 25.týdnu, ale po amniu jsem teda nebyla. Tenkrát jsem se raději ptala své doktorky, jaký má na to názor a neviděla problém, jen že mám mít případně častěji pauzy na odpočinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.19 21:37

Ahoj, dnes rano jsem na testu nasla 2 carky, vim ze to nemusi byt 100%, v sobotu se ale chystam na Prcice, na trasu 72 km. Loni jsem po pochodu nemohla 2 dny chodit, ale bylo to paradni a moc sem si to uzila. Co myslite jit/nejit?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky