Ovulační testy x pohlaví miminka

Anonymní
18.4.15 09:13

Ovulační testy x pohlaví miminka

Ahoj, ráda bych se zeptala vás, které jste před otěhotním používaly ovulační testy a snažily se v „jejich pozitivním“ období, zda se vám narodil chlapeček či holčička… Vycházím z toho, že čím blíže k ovulaci dojde k sexu, tak by se údajně měli rodit spíše chlapečci, protože jsou rychlejší :-). Takže to berte, prosím, spíš jako takový průzkum. Moc děkuji. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1465
18.4.15 09:20

Nám to tak vyšlo, sex v den ovulace a máme kluka, pak sex 2 dny před ovulací a máme holku.. :D :D vyšlo to ale stejně si myslím, že je to náhoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
18.4.15 09:20

To záleží na tom, jestli partner nějaký chlapečky má a jestli je má dost rychlý :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
18.4.15 09:37

U nas to neplatilo..sex v den ovulace a z jednoho kluk a z druhého holka..mi jsme chtěli holku takže jsme každý měsíc zkoušeli už před ovulací a nikdy to nevyšlo ( neměla jsem ovu hlen, takže se neměli kde spermie uchytit a počkat si na vajíčko ), takže když se pak povedlo otěhonět, tak jsem nevěřila že to bude holka, ani když mi to řekli ve 13tt ani když mi to řekli ve 20tt a ve 25tt )..až když se narodila a neměla pindíka..takže pověřám nevěřit..vždy to záleží čistě na mužské sperii jaký nese chromozom a ne kdy na to vlítnete..

• Citovat
  • Upravit
25179
18.4.15 09:43

Tak já jsem ovulační testy nepoužívala, ale myslím, že i s holkama jsem otěhotněla hodně blízko ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16246
18.4.15 09:52

Mam doma dva kluky a s obouma jsme otehotnela v den ovulace. U prvniho jsem si 100% jista ze to bylo v den ovulace. U druheho to mozna bylo den pred nebo den po. U neho jsme se an nestihli snazit a hned to vyslo.
Ted chceme do tretice pokouset stesti na tu holcicku a taky chci zkusit ovulacni testy a tuto poveru :mrgreen: :mrgreen:

Ale tak nejak jsem spriznena ze budeme mit doma asi tri kluky. Moje maminka rika ze stroj na papuce dela jenom papuce. No uvidime :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
18.4.15 09:58

Mám doma 3syny prvního nevím kdy to jsem nic nehlídala je kluk a pak ještě 3×těhotná a to vždy v den ovu a 3×kluk u mě teda platí já nevím jak se dělají holky :lol: :lol: ale dle mě je to těma mužskýma někdo hraje na výměnu krve apod. já si myslím, že je už někde dané koho budeme mít a můžeme se všemožně snažit to změnit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
18.4.15 10:00
@aknah31 píše:
Mam doma dva kluky a s obouma jsme otehotnela v den ovulace. U prvniho jsem si 100% jista ze to bylo v den ovulace. U druheho to mozna bylo den pred nebo den po. U neho jsme se an nestihli snazit a hned to vyslo.
Ted chceme do tretice pokouset stesti na tu holcicku a taky chci zkusit ovulacni testy a tuto poveru :mrgreen: :mrgreen:Ale tak nejak jsem spriznena ze budeme mit doma asi tri kluky. Moje maminka rika ze stroj na papuce dela jenom papuce. No uvidime :mrgreen:

jo kamarádky manžel kluky a dvojčatata a říkal když mám formu na chlapečky nemůžu dělat holky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.15 10:12

Děkuju moc, a současně se omlouvám za anonymitu. Jsem na samém začátku těhotenství… Máme již jednoho chlapečka, z ovu testů :-D, nyní jsem se orientovala jen podle hlenu, tak uvidíme, co tam manžel poslal. Každopádně ještě jednou dík, mám jistotu, že něco z těch dvou možností to bude :D :lol:

• Citovat
  • Upravit
135
18.4.15 11:10

Podle rad na netu, jsme asi tyden abstinovali, aby pomrely ty klucici spermie a zacali jsme se snazit asi dva dny pred ovu a hle dve holcicky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí