Těhotenství a státnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6942
25.6.15 09:30

@buggs Já nevím, ale pokud si tohle vysokoškolák neumí udělat sám, tak by ani ten titul mít neměl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.6.15 09:32

Tak to byste byla překvapena kolik lidí tohle úplně nedá. Tak zase musíme si pomáhat ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
25.6.15 09:50
@fenny píše:
@buggs Já nevím, ale pokud si tohle vysokoškolák neumí udělat sám, tak by ani ten titul mít neměl :nevim:

přesně tak… :pankac:

• Citovat
  • Upravit
verulicek
25.6.15 09:51
@buggs píše:
Tak to byste byla překvapena kolik lidí tohle úplně nedá. Tak zase musíme si pomáhat ne? :D

tak když pak budeš pomáhat hledat té mase vysokoškoláků odpovídající uplatnění.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6942
25.6.15 13:08

@buggs Překvapená bych opravdu nebyla, taky to podle toho dneska vypadá - vš titul má každý blbec, který na škole prostě „vydržel“… polovina z nich by neměla mít ani maturitu, mimo jiné kvůli tomu, jak umí česky. Mi to zas připomnělo ten vtip, jak se baví dva vysokoškoláci:„Ty vole, když vidim, jakej já jsem inženýr, tak mám strach jít k doktorovi…“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
25.6.15 17:35
@buggs píše:
Zdravím holky. Nabízím pomoc s bakalářskou či diplomovou prací. Pomáhám s tou formální úpravou textu jako je automatický obsah, zarovnání atd. Když tak mi pište :lol: :lol: :lol:

Tedy nevím, ale ta „chvilička“ práce, oproti tomu zbytku, už snad nikoho nezabije :think: za to někdo platí? 8o Jinak osobně bych hlavně ani neposílala někomu svou práci, která ještě není zveřejněná s mým jménem, to bych se docela bála :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.18 23:51

Kdy je strávený čas na miminko?

Ahoj holky. Ráda bych obnovila tuto diskuzi a poprosila vás o váš názor… :) už téměř rok s partnerem plánujeme miminko a teď se blíží onen čas, ale ačkoli dnem i nocí nemyslím už na nic jiného jsem nejistá. Máme bydlení, finančně jsme zajištění i co se týče babiček „čekatelek“ vše je v naprostém pořádku. Ovšem má to jeden háček stále ještě studuji voš a zároveň už druhým rokem pracuji. (Tudíž bych mela mít narok na mateřskou… ) K dokončen školy mi chybí 5 měsíců a absolutorium. Problém je v tom že mi v létě končí pracovní smlouva, která nebude na 90% prodloužená a pokud do té doby neotěhotním bych přišla o ty 2 roky, které jsem si teď odpracovala a nedostala bych nic. Kdy je tedy ten správný čas se začít snažit? A myslíte že zvládnu zakončit i v těhu? Předem děkuji za odpověď :srdce: ve svém okolí nemám nikoho s kým bych se mohla poradit… :oops: :D

• Citovat
  • Upravit
1319
28.12.18 23:58

V těhu je to nejlepší. Nikdo tě nenechá s obrovským pupkem propadnout, najdou ti body, půjdeš prvá ke zkoušení, spolužáci pomohou.. Je to supr :) Ale na tu smlouvu bych si počkala, tam mám o 180 jinou zkušenost :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.18 00:05

@flybe
Děkuji za uklidnění :) jako učitelka bohužel, ale se smlouvou moc počítat nemohu a plně to chápu… Moc dobře vědí, že miminko chci a odešla bych jim dříve, nebo později a v průběhu roku to bývá problém… Takže myslíš, že je tedy čas teď? :D

• Citovat
  • Upravit
1319
29.12.18 00:27

Jj je to pecka a nemohu rict ze zdravotně bych o tehu nevedela.Nezapomenu 2dny před porodem na zkoušku kde se báli ze to na mne de :lol: drzim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.18 00:34

@flybe
A je lepší si těhotenství plánovat (… No planovat… ale v ideálním případě) tak, abych první trimestr stihla před absolutoriem, nebo to je už jedno protože se jedná jen o krátkodobou záležitost? Myslím to teď z hlediska stresu vyvýjeneho na mimi… :)

• Citovat
  • Upravit
4071
29.12.18 00:45

Už vidim svoje učení se u záchodové mísy při ranních nevolnostech trvajících celý den po 3 měsíce. Good luck :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
29.12.18 07:36

Já bych ti doporučila otehotnet co nejdříve, abys školu končila v co nejpokročilejším stavu. Já jsem otehotnela v lrubehu studia a bylo dost slozity dokomcit semestr, kdyz jsem čas misto ucenim travila zvracenim. Jednu zkoušku jsem.neudelala, protože celý týden, co jsem se na ni měla.ucit, mi bylo strašně zle. Ke statnicim jsem šla už s ročním prckem a druhé dítě jsme plánovali tak, abych otehotnela až po nich. Nechtěla jsem jsem se starat o ročního zlobivce, zvracet a u toho se ještě učit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.18 09:34

@chaela teda teď mě to trochu děsí 8o chtěla bych ji dodělat teď a mít to už z krku říkám si že už mi zas tolik zkoušek nechybí ale mám obavy… Na druhou stranu hraju o čas kvůli práci a smlouvě… Achjo je to složité… :,(

• Citovat
  • Upravit
9022
29.12.18 10:30

Třeba zvracet nebudeš. Já blila za celé těhotenství dvakrát. Jednou v prvním trimestru při čištění zubů. Podruhé teď ke konci z prejedeni, dala jsem si na bramborový salát s klobasou celý talíř cukroví :oops: kdybych neměla termín porodu v lednu o zkouškovém, tak bych do školy chodila bez přerušení studia. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze