Těhotenství a státnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148
29.12.18 10:55

V současnosti se s téměř ročním raubířem chystám na poslední státnici ze čtyř. A je to celkem náročné, byt neuklizenej a navíc se na všechno musím učit cca 2× delší dobu než spolužáci bez dětí. Jsem za syna ráda, ale dobrovolně bych do studia s dítětem znovu nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
29.12.18 10:57

Ty tři měsíce jsou o ničem,alespoň u mne byli špatný a tam nic není videt ani..statnice ale s pupkem a zkouskove je fajn :ok_hand: 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.18 14:47

@flybe
To věřím že může být fajn ale musím k tomu ještě chodit nějaký ten čas do práce
:lol: kdybych šla na neschopenku do školy bych s vycházkama asi už nedojela a mám strach zůstat v práci s mimi skoro půl roku… Na druhou stranu je pravda že se to může podařit až kdo ví kdy…

• Citovat
  • Upravit
4523
29.12.18 18:10

Nechtěla jsem tě vyděsit :) pokud ti do konce školy zbývá 5 měsíců a s.louva v práci ti konci v létě, tj. nejdřív za 6 měsíců, tak je to složitý. Hodilo by se otěhotnět nejdřív v ten měsíc, kdy máš státnice nebo nejpozději v ten měsíc, kdy končíš v práci. Tak by sis zajistila, že ti nebude špatně na učení se na státnice a zároveň se vejde do ochranné lhůty a budeš mít nárok na PPM. Ale ne každý otehotni na povel, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.18 18:24

@chaela No právě… Říkám si že když budu mít napsanou závěrečnou praci a všechny ostatní požadavky (seminarky atd.) splněny tak pak už půjde jen o to se naučit… :lol: :lol: :lol: a to bych třeba, snad mohla už zvládnout… Ale nevím no těžko se to soudí… Někde jsem četla že nevolnosti jsou dědičné a mamka v těhu nevolnosti neměla… Tyjo nechcete to někdo rozhodnout za mě? :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze