Těhotenství a štěkot psa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
132
8.7.18 09:34

Těhotenství a štěkot psa

Zdravím, stalo se Vám, že na Vás v těhotenství štěkal, kňučel a dorážel cizí pes? Seděla jsem včera se známýma a měli sebou Jacka Russela, který celý dvě hodiny byl neklidný a šel po mě (snažil se mi dostat pod sukni).. Mám z toho divný pocit. Pejska znám a takto se nikdy nechoval..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5415
8.7.18 09:41

@Kacka789 tak kazde zvire citi pritomnost ditete. Nekteri jsou klidni, jine to vyvede z miry, jsou nervozni. Neprikladala bych tomu nejakou vahu ve smyslu, ze to neco znamena-pokud to myslis takto? Muj pes me nema rad a nechce ke me, co jsem v jinem stavu-do nynejska byl stredobodem vesmiru, zjevne se citi „ohrozeny“ a proste me u sebe nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
8.7.18 09:44

Rika se ze psi maji vyvinuty smysl, ze to citi. Ja kdyz byla tehotna tak pes moji tchyne me cumakem porad strkal do bricha, i kdyz jeste nebylo nic videt. Porad byl u me a vrcel kdyz se me nekdo dotknul :lol: i cizi psy ke me cmuchali neustale

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
8.7.18 09:50

A miminka byla v pořádku? Mě to docela rozhodilo, prý se s těhotnýma potkal, ale nikdy se takto nechoval..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27599
8.7.18 09:52

@Kacka789 moje fenka mi taky neustále očuchávala a strkala do břicha, chtěla mě upozornit že jsem těhotná
proč by dětem něco mělo být ?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
8.7.18 09:52
@Kacka789 píše:
A miminka byla v pořádku? Mě to docela rozhodilo, prý se s těhotnýma potkal, ale nikdy se takto nechoval..

Ano, naprosto vporadku. :) spis jde o to jaky ten pes ma k tobe vztah, ten nas mel potrebu me a miminko chranit. Tehotna jsem byla dvakrat a vzdy se choval stejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
8.7.18 09:55

Moje fenka když ještě žila a čekala jsem první,tak mi začala najednou spát u břicha,hlavu na něm ..a to ještě předtím než jsem vůbec já viděla dvě čárky na testu. A vydrželo jí to až do porodu. Malý je naprosto v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
8.7.18 09:58

Ja to měla naopak, jak nás pes (labrador), kterého jsme si pořídili před pár lety a je to miláček, tak i fenka našich, která mě nikdy neměla ráda, vždy bezdůvodně útočila na všechny kromě táty (bišonek) se ke mě v těhotenství měli, věčně měli hlavu na mém bříšku a nikdo ke mě nesměl ani na krok. Náš labrador je třeba takové tele, že bys mu mohla skákat po hlavě a nechal by si to líbit, co jsem ale otěhotněla, tak u nás byl táta na kafi, já do něj nějak rypla s nějakou hláškou a on jak seděl naproti mě, tak se postavil a ze srandy po me vybehnul. V tu ránu hafan poprvé v životě na zadních, vyceněné zuby a vrčel. A to x hodin jen ležel před křeslem mě u nohou aa podrimoval. Když mě manžel lechtal a já vyjekla, tak mě bránil i před ním, a to je manžel u našeho psa vážně autorita, nedovolí si jinak nic a poslouchá ho na slovo. Když jsem porodila, tak na malou je od prvního dne strašně ochranářský, když jsme pryč jen já a malá, tak prý kňučí a leží u postýlky, když se učila chodit, tak stál vedle ní a kdyby padala, tak hlídal, aby spadla na něj a nenatloukla si. Zato fenka našich nesmí k malé ani na krok, zase je z ní agresivní potvora. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19981
8.7.18 10:20

@Kacka789 takže ty si myslíš ze tím jak se choval ti dával najevo že je něco špatně? Tak tomu nevěřím. Jen cítí že jsi těhotná. Potkávám psy kteří se ode mne nehnou a jiné kteří dorážejí ale že bych z toho něco ukazovala to fakt ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
8.7.18 10:45

@Kattynka000 :srdce: Se mnou ty hormony fakt cvičí kdyz me rozbuli i takovej prispevek. Moc hezky.
Nas pes je taky desnej mazel. Ale nejsem si jista ze vubec zaregistroval ze jsem tehotna. On je to venkovni pes ma boudu a lita po zahrade.

• Citovat
  • Upravit
132
8.7.18 11:03

@ka2ka no, aby nemělo nějakou vadu.. naznačovali.. tak jsem z toho taková špatná.
Byl uplně mimo a tohle nikdy nedělal.. asi už mi to leze na mozek.. :roll: přišla jsem už o dvě.. tak se prostě bojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27599
8.7.18 11:06
@Kacka789 píše:
@ka2ka no, aby nemělo nějakou vadu.. naznačovali.. tak jsem z toho taková špatná.
Byl uplně mimo a tohle nikdy nedělal.. asi už mi to leze na mozek.. :roll: přišla jsem už o dvě.. tak se prostě bojím

ale prosím tě ten pes ti jen říká že se ti změnili hormony prostě cítí že je něco jinak a jak by ti to jinak měl naznačit? sms ti nepošle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
8.7.18 11:19

Mýmu psovi to bylo šumák že jsem v jiným stavu :lol: mazlení nikdy moc nevyžadoval spíš když sem ho odchytla a to se nezměnilo :lol: Jestli tě viděl poprvé co si těhotná tak ho to asi zajímalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
8.7.18 11:20

@lachtanice86 já věřím, že je vše v pořádku. Jen to prostě cítil, ale když Tě někdo pořád utvrzuje v tom, že toto nikdy nedělal :nevim: On byl jak pomatený. Já mám doma taky psy a myslím, že ti by se měli chovat divně a přitom jsou naprosto v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
8.7.18 11:22

@ludmilaadamkova semnou taky neboj :hug: připadám mi, že si všechno moc beru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí