Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, včera jsem si dělala těhotenský test Dr. Max na kterém jsem nenašla //, ale nedalo mi to a dnes jsem si doběhla do lékárny a protože jiný test než Clearblue neměli koupila jsem a hned vyzkoušela viz. foto - tak opravdu nevím čemu mám věřit, nerada bych se radovala předčasně… ![]()
Tak uvidíme, jestli se nám konečně s mimčem zadaří a zvládneme to až do úplného a šťastného konce. V květnu jsem totiž prodělala SP v 7tt, tak snad se tentokrát zadaří… ![]()
@konice20 určitě Clearblue a je hodně spolehlivý, tak gratuluji ![]()
Test Dr. Max je test na nic… Me pro zmenu ukazal // i kdyz ostatni byly negativni… Tehotna nejsem.
I já gratuluji..jinak já dělala testík Dr. max v pondělí oba mi ukázali ducha…dnes jsem si dělala test jiny..a druhá čarka tam byla, ale úplně mizivá tak nevím na čem jsem..uvidím ještě chvilku počkám ![]()
Příspěvek upraven 16.08.13 v 21:03
@Hanča Domča Mě dr.Max taky ukazuje miziveho ducha už 4 dny po sobe a nijak nesili, takže asi dělá falešné pozitivní ![]()
@BarborkaCacorka ty jo a na něj byl vždy spoleh.. že by nějaká nová šarže? ![]()
@BarborkaCacorka a nebo jsme těhotné
ale teď už se přikláním k opačnému názoru ![]()
@dreana No právě, že já si ho nemohla vynachválit vždy ukázal tak jak to bylo a nedělal žádné stíny a nedával mi žádné plané naděje, ale teď poslední měsíc mi dělá poradstejne stíny které se obevi i v limitu ale jaou už 4 dny stejně a začala jsem dnes malinko spinit, takže MS se zřejmě rozjíždí ![]()
@Hanča Domča Keeež by tomu tak bylo
ale mám pocit jen že je vidět lunka kde by měla být druhá carka ![]()