Těhotenství aneb problém jak má být!

Anonymní
11.2.14 00:05

Těhotenství aneb problém jak má bejt!

Ahoj holky, :)
Tak na ulici máme jednu holčinu a ta za mnou přišla s brekem že je těhotná. Přítele má teprve několik týdnů a teď jak se v necelých 21letech rozhodnou že? Vzít x nechat na živu mimčo?
Nebydlí spolu, práci mají oba dva a oba ještě bydlí v hnízdě u maminek.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1536
11.2.14 00:11

Vždycky jsem byla proti potratům, ale dost jsem změnila názor. Podle mě, nechat si dítě za každou cenu, není nejlepší řešení. Pokud dítě nechtějí, ať zvolí potrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
11.2.14 00:15

Rozhodnout se budou muset oni sami. co tatínek, už o tom ví? já jsem rozhodně protipotratům, ale to už tady o mě asi každý ví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
11.2.14 00:20

Tak me mela mamina v 21 letech a to nebyla tehdy nejmladsi maminka. Tehotenstvi trva dost dlouho, da se behem nej prestehovat i nekolikrat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
11.2.14 00:20
@Anonymní píše:
Tak na ulici máme jednu holčinu a ta za mnou přišla s brekem že je těhotná. Přítele má teprve několik týdnů a teď jak se v necelých 21letech rozhodnou že? Vzít x nechat na živu mimčo?

Taky jsem otěhotněla v 21, nečekaně, nechtěně, byl to šok. Taky jsme spolu nebydleli, práci jsme oba měli.. No, tak jsme se vzali a sestěhovali… a bylo :srdce:
Ale můžem tu psát cokoli, oni se musí sami rozhodout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
11.2.14 00:25

Diskusi jsem nahlásila coby provokaci.

Pokud by to snad provokace nebyla… o čem hooodně pochybuju… tak tedy: nepleť se do věcí, do kterých Ti nic není. Ty se o to mimino starat nebudeš.

Jinak řečeno… „nic neřeš, nepřepínej a hlavně - po ničem nepátrej. Ty buď rád, že seš!“ Nakonec… neživíš a živit nebudeš… že? ;)

Příspěvek upraven 11.02.14 v 00:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
11.2.14 00:26

@atominnka my to měli úplně stejně a něměnila bych :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
11.2.14 00:32

Kdyby nebylo potratů, tak by se hodně holkám zjednodušil život. Přijde mi že většina žen o potratu uvažuje jen proto, že ta možnost tady je. Argument toho, že potraty byly vždycky ale dělaly se doma a s vysokým rizikem, je se sice hezký, ale týkalo by se to jistě menšiny případů v dnešní době. Tím, že je to ale prováděno doktorem v nemocnici, se hodně holek a žen zabývá myšlenkou, zda je dobrý nápad si dítě nechat právě teď, jestli by to za dva roky nebylo třeba lepší - to mi přijde dost zvrhlé. Nebo pod nátlakem okolí se rozhodnou pro potrat a pak si teprve uvědomí co udělali a litují toho do konce života.

Právě dnes jsem viděla fotky krásné holčičky a její šťastné maminky která první týdny nedělala nic jiného než že přemýšlela nad tím, zda si dítě nechat nebo jít na potrat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
11.2.14 00:50

Co myslis…ptat se na e MIMINU, jestli nechat zabit, nebo nezabit dite…prijde ti to normalni?

• Citovat
  • Upravit
3165
11.2.14 01:00

Anonymní a ještě se ptá na osud holky z ulice (náhodou přišla a začala plakat zrovna u tebe a ty šup napsat na emimino), jako bychom my o jejím životě měli tu kompetenci rozhodovat? Trošku nesmysl, ne? Pokud se teda nejedna o tebe samou?

Podle mě jsi moc mladá na dítě.. ;) ne věkově, aby mě někdo špatně nepochopil, ale podle toho postupu tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
11.2.14 02:33

A to mas rozhodnout ty, nebo se tady bude hlasovat?

Tak ja navrhnu treti moznost - nechat narodit a dat k adopci…at je to kompletni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
11.2.14 05:02

Ještě tak před rokem jsem názor na potraty měla takový, že jsem nebyla ani pro ani proti, tvrdila jsem tu, že záleží na situaci atd..dokonce sem se tu dohadovala, že v nějakých 5/6 týdnech to není ještě miminko..postupem času se můj názor hodně změnil, nejspíš tím, že už takovou dobu toužím po miminku a nevím co bych za tu 5 týdenní fazolku dala.. Takže za mě nechápu proč to řešíš ty a dále nazvat těhotenství problémem bych pochopila u mladinké dívky, která nemá zázemí. Promiň ale v 21 letech s prací a přítelem, navíc bydlící u rodičů, není žádná zoufalá situace. Když nechci dítě, nejsem na něj připravena a vnímám to jako problém, tak k sexu přistupuji zodpovědně a neriskuju…Teď je na řadě se k tomu postavit čelem…Potrat bych pochopila u ženy v zoufalé situaci, nebo u nemocné ženy která by ohrožovala své zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.2.14 06:57
@Anonymní píše:

tohle si musí vyřešit oni. Ta holka snad ví, jestli to zvládne nebo nezvládne :nevim: Jinak já si to nikdy nedovedla představit, ale tak jsem si říkala, že uvažuju racionálně, že bych si to zdůvodnila.. A ejhle, ne.. viděla jsem srdíčko a prostě to nešlo.. :srdce: Ale každý to má jinak. :think:

Příspěvek upraven 11.02.14 v 06:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
11.2.14 06:58

Tak pokud jsou spolu jen pár týdnů a pokud neměli vyřešenou otázku -„co by, kdyby“ ta kje totežké…jenže tohle se dopředu nikomu řešit nechce. naprostá většina lidí počítá s tím, že se jich nechtěné těhotenství týkat nebude a to je ta největší chyba…a proč se to neřeší?
Hele Pepo, kdybys mě náááhodou zbouchnul, co bychom dělali?
a) Máňo, tak to bys mazala na potrat, protože já dítě ještě nechci.
b) Máňo, jak můžeš nad něčím takovým uvažovat, a běda jestli bys mě podvedla a nebrala prášky, mazala bys na potrat
c)Máňo, tak bychom si to nechali.
d) jé Máňo, ale víš, já jsem si to rozmyslel, já už to dítě nechci, budeš si ho muset vychovat sama…

možností je spousta, ovšem je pravdou, že po některých výrocích by vztah nejspíš skončil a proto se to řeší tak málo dopředu, že ;)

Po pár týdnech nejste ideální kandidáti na rodičovství. hodně byxh se rozhodovala podle toho, jak se k věci staví partner…pokud je s ním normální domluva, nebo je kategoricky proti. Sama s dítětem, to v dnešní době není žádný med a bude hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
11.2.14 06:59

Tatík se bude muset postarat, jaký problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí