Podolí - velikost obrazovky na 1. trimestr. screeningu

Anonymní
10.2.14 15:56

Podolí-velikost obrazovky na 1.trimestr.screeningu

Ráda bych se zeptala jak je velká obrazovka v Podolí, když dělají 1.trimestr. screening. Je dobře vidět? Mám vzít s sebou partnera? Zjistili vám tam již někomu pohlaví? jak dlouho to vyšetření trvá? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2390
10.2.14 15:57

Zdá se mi to, nebo se tady řeší čím dál tím větší hlouposti? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
10.2.14 15:59
@Anonymní píše:
Ráda bych se zeptala jak je velká obrazovka v Podolí, když dělají 1.trimestr. screening. Je dobře vidět? Mám vzít s sebou partnera? Zjistili vám tam již někomu pohlaví? jak dlouho to vyšetření trvá? Děkuji

Na obrazovce jsem nic extra nevidela a rozhodne dr. nepoznala pohlavi.Ani jsem se neptala, nebot ve 13.tt opravdu ti nikdo nic nerekne z ultrazvuku. Pokyd tedy chapu dobre, ze jdes v tomto tydnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1600
10.2.14 15:59
@kissi píše:
Zdá se mi to, nebo se tady řeší čím dál tím větší hlouposti? :roll:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1600
10.2.14 16:02
@Anonymní píše:
Ráda bych se zeptala jak je velká obrazovka v Podolí, když dělají 1.trimestr. screening. Je dobře vidět? Mám vzít s sebou partnera? Zjistili vám tam již někomu pohlaví? jak dlouho to vyšetření trvá? Děkuji

Já myslím, že UZ obrazovky jsou všude stejné (UZ přístroje jsou +- stejné), čili jako obrazovka počítače. Manžel chodil na všechny velké UZ a vždy viděl vše. Pohlaví by Ti asi řekli, pokud by tam byl velký pinďa :think:, ale mě teda nenapadlo se v 12+3 ptát :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
10.2.14 16:03

To by musel být hodně dobrý doktor aby to poznal a i kdyby já bych tomu nevěřila.
Byla jsem UTZ před 5 lety ale až ve 36 týdnu myslím a obrazovka visela na protější stěně, pokud vidíš špatně do dálky tak brýle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
10.2.14 16:04
@sara1000 píše:
Na obrazovce jsem nic extra nevidela a rozhodne dr. nepoznala pohlavi.Ani jsem se neptala, nebot ve 13.tt opravdu ti nikdo nic nerekne z ultrazvuku. Pokyd tedy chapu dobre, ze jdes v tomto tydnu :)

Ale prosímtě.. všichni co znám, tak jim pohlaví dítěte v tom 12-13 tt určili dobře. Jedná se tedy o Prenatal v Brně, ale asi holt záleží na šikovnosti lékaře a na technice.
Nicméně na Tvém místě netvrdím s takovou jistotou něco, co není pravda :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2854
10.2.14 16:05

V Podoli mají pro tebe a doprovod jeste obrazovku přímo proti lehatku na stěně, krásné vše vidíš. Ohledně pohlaví jsem tam byla 13+1 a neřekli mi to, ze je moc brzy. Ted jsem 22+4 a vidět to není stále :P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
10.2.14 16:08

@sara1000 @VílaZvonilka @petra79
Tak ještě jednou, obrazovky ZŘEJMĚ tedy nejsou všude stejné, např. v tom Brně jsou to opravdu obrovské monitory, na které vidí jak nastávající maminka tak její partner. Lékař má svůj monitor do kterého kouká on. Pohlaví v Prenatalu zrovna v tom 13. týdnu říkají, samozřejmě to neřeknou na 100 %, ale už o tom tady byly diskuse když pohledáte, že se snad nespletli téměř. U nás se teda taky nespletli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
10.2.14 16:09

V Podolí jsem absolvovala u obou těhotenství všechny utz a vždy jsem měla před sebou obrazovku dost velkou na to, aby manžel viděl. Vidět bylo dobře, líp než u mé gynekoložky, ta má ten obraz takovej zrnitej. A u obou kluků mi v Podolí řekli ve 12.týdnu, že to bude kluk, na každém dalším utz (ve 20., 30. týdnu a na 3D) mi to zopakovali a mám 2kluky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
10.2.14 16:10
@sara1000 píše:
Na obrazovce jsem nic extra nevidela a rozhodne dr. nepoznala pohlavi.Ani jsem se neptala, nebot ve 13.tt opravdu ti nikdo nic nerekne z ultrazvuku. Pokyd tedy chapu dobre, ze jdes v tomto tydnu :)

tak mi v obou tehotenstvi rekli pohlavi ve 13tt. u kluka, i u holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
10.2.14 16:11

Určení pohlaví plodu při ultrazvukovém vyšetření v I. trimestru těhotenství
Od 12+0 někdy lze spolehlivě poznat chlapce. Záleží na technice, na zkušenostech, na velikosti plodu etc. Ale studie dokazuje, že to není tak neobvyklé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1600
10.2.14 16:13
@marmelada78 píše:
@sara1000 @VílaZvonilka @petra79
Tak ještě jednou, obrazovky ZŘEJMĚ tedy nejsou všude stejné, např. v tom Brně jsou to opravdu obrovské monitory, na které vidí jak nastávající maminka tak její partner. Lékař má svůj monitor do kterého kouká on. Pohlaví v Prenatalu zrovna v tom 13. týdnu říkají, samozřejmě to neřeknou na 100 %, ale už o tom tady byly diskuse když pohledáte, že se snad nespletli téměř. U nás se teda taky nespletli.

Nemusíš mě poučovat, neprosila jsem se Tě o to :lol: : a i na běžné UZ obrazovce doprovod miminko krádně vidí. A zakladatelka se ptala, zda v Podolí…, Brno je mimo :mavam:. POkud mi pohlaví ve 13tt neřeknou 100%, tak proč se prát, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
10.2.14 16:15

Jsem 13+4 a dnes jsem byla na screeningu i s partnerem. Pohlaví mi dr. říct nechtěla. Prej se to nedá prostě poznat a je to opravdu jen odhad. Bylo mi to řečeno dr. já si nic nemyslím radši :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
10.2.14 16:16
@VílaZvonilka píše:
Nemusíš mě poučovat, neprosila jsem se Tě o to :lol: : a i na běžné UZ obrazovce doprovod miminko krádně vidí. A zakladatelka se ptala, zda v Podolí…, Brno je mimo :mavam:. POkud mi pohlaví ve 13tt neřeknou 100%, tak proč se prát, že.

Promiň, ale ty píšeš „Já myslím, že UZ obrazovky jsou všude stejné (UZ přístroje jsou +- stejné), čili jako obrazovka počítače.“
Tak jsem ti prostě napsala že to není pravda. Omlouvám se tedy, že fakta se neshodují s tvými domněnkami :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí