Podolí - velikost obrazovky na 1. trimestr. screeningu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7765
10.2.14 16:17
@kissi píše:
Zdá se mi to, nebo se tady řeší čím dál tím větší hlouposti? :roll:

Přijde mi to furt lepší dotaz/diskuze než řešit lidi co používají slova těhulka nebo mimísek či co :roll:.. Taky bych chtěla mít takové starosti :roll:.

Mám na to, ale dobrou radu. Když ti něco přijde jako kravina, tak na to nereaguj ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
10.2.14 16:18
@Alises píše:
Jsem 13+4 a dnes jsem byla na screeningu i s partnerem. Pohlaví mi dr. říct nechtěla. Prej se to nedá prostě poznat a je to opravdu jen odhad. Bylo mi to řečeno dr. já si nic nemyslím radši :lol:

Jak už tu psalo více lidí, poznat se to dá. Pokud má lékař dostatek zkušeností a plod je dobře natočený zrovna, tak se to poznat dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
10.2.14 16:18
@Alises píše:
Přijde mi to furt lepší dotaz/diskuze než řešit lidi co používají slova těhulka nebo mimísek či co :roll:.. Taky bych chtěla mít takové starosti :roll:.Mám na to, ale dobrou radu. Když ti něco přijde jako kravina, tak na to nereaguj ;) :lol:
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1600
10.2.14 16:20
@marmelada78 píše:
Promiň, ale ty píšeš „Já myslím, že UZ obrazovky jsou všude stejné (UZ přístroje jsou +- stejné), čili jako obrazovka počítače.“
Tak jsem ti prostě napsala že to není pravda. Omlouvám se tedy, že fakta se neshodují s tvými domněnkami :hug:

Nebudu slovíčkařit s někým, kdo nebyl v Podolí ;). Byla jsem ve 2centrech (vč Podolí, a Gennet :D ), a bylo to stejné, přístroj UZ + na stěně obrazovka velká jako větší monitor počítače :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
10.2.14 16:27

Vem partnera, maji tam navic obrazovku… Pohlavi si Dr. muze doktor leda tipnout a u nas mu to vyslo :palec: Jinak je ale pravda, ze se tu zaklada kde co a o cemkoli, co uz tu urcite nekde psano je!

• Citovat
  • Upravit
Marry11
10.2.14 16:39

U nás v Brně na Veveří měli ve 12týdnu velkou obrazovku přímo naproti mně na lehátku.
Tenkrát jsem svýho patrnera nebrala nějak sjem nevěděla, že by mohl jít taky šel potom až ve 20týdnu se podívat.
A na 3D

A u druhého usem změnila gyndaře a má špičkový ulz kouká do svého ulz a přímo vedle mně má velký LCD monitor takže bombastické já tedy se vždy i nevím kam se dívat mimoušek je na obou stranách :lol:

ted beru na příští KO CELOU RODINU ALE ASI TU NEJMENŠÍ budu muset nechat někde venku takže manžel z toho asi nic mít nebude to bude mít Nikolka.
Až bude vidět malý prtíky.
Nám to menší tam asi proječí celou ordinaci :roll: :roll:
je to hrozná citlivka :roll:

J8 nechápu, že s Nikčou jsem chodila na KO sní posazena na židli a seděla jako kliště jím tam s Neli tak nevím zad mám sedět na koze nebo lovit dítě na zemi :zed: :zed: takže sem tam ted byla 2× sama.

A začnu tam chodit zase s Nikolkou je děsně natěšená :dance: :dance: :dance:

Takže beru patrnera s sebou ted už to vím

necháme si udělat i záznam do pčítače :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
72725
10.2.14 17:25
@Anonymní píše:
Ráda bych se zeptala jak je velká obrazovka v Podolí, když dělají 1.trimestr. screening. Je dobře vidět? Mám vzít s sebou partnera? Zjistili vám tam již někomu pohlaví? jak dlouho to vyšetření trvá? Děkuji

pohlaví někde už poznat můžou.. záleží, jak moc je vše vidět atd.. ale je to hodně předčasné - taky už mám od dr tip, co by to být mohlo. Jinak obrazovka? všude už mají takové, na kterých je to jasně vidět. Se mnou chlap byl, viděl toho víc jak já, bo čuměl dr pod ruku a dr mu vysvětloval, kde co je atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
10.2.14 17:48

Ok, omlouvam se vsem, ktere jsem pohorsila!!! Mne se v Podoli vysmali s pohlavim ve 13.tt.Rekli mi ho az ve 20tt s jistotou.
Koukam, ze posledni dobou je lepsi na emiminu nic nekomentovat. Normalne jsem napsala svuj nazor. Nikoho jsem neurazela atd…Tak nechapu utoceni marmelady.
Kazdopadne zakladatelce preji klidne tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
10.2.14 18:05

@sara1000 (To nebyl názor, ale zkušenost. A marmeláda to jen uvedla na pravou míru. Tak se z toho nesmíš hroutit. :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
10.2.14 18:46

@Litta
Ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...