Špinění v raném těhotenství

193
10.2.14 07:58

Špinění v raném těhotenství

Ahoj píšu sem protože se chci optat jestli to někdo z vás neměl náhodou taky, sem hodně v raném těhotenství první týdny řekla bych že 3 max 4 týden pan doktor mi jen potvrdil těhu a na kontrolu jdu za dva dny, a mám takový problém když jdu na wc na velkou a zatlačím tak trošku potom špiním, řekla bych že pak to přejde úplně…je to normální? pan doktor říkal že špinění je v pořádku že to nesmí být jasná krev..ale mě to normální nepřijde mam hroznej strach sice je to fakt maličko a jen ráno při velké..tak nevím měl ste někdo taky takoví problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19799
10.2.14 08:01

@Anonymk23 já to měla taky tak, špinila jsem do 10tt, kup citrony -vymačkat šťávu do vody a vypít, nebo celaskon :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
10.2.14 08:11

@Anonymk23 ahojky, ano měla. Myslím, že tak v 6tt, jenže já měla tu jasnou krev, ale jen trošku. jela jsem do nemocnice, dnes jsem ve 31tt:-) Tehdy mi doktor řekl, že to tak může být první tři měsíce v dny, kdy bys měla dostat menstruaci.

• Citovat
  • Upravit
7213
10.2.14 08:11

U prvniho jsem spinila a krvacela jasnou krvi cele tehu-vzdycky ze zacatku to bylo od prasklych cevek, pak od nizke placenty, vzdycky pichanec horciku a klid na luzku…

2× jsme krvacela jasnou krvi jak pri ms, ale ve velkem mnozstvi, pricina se nezjistila a dostala jsem jen injekci na zastaveni krvaceni+horcik…

cele tehu stale brala horcik+ascorutin…

dONOSILA JSME ZDRAVEHO KLUKA, I TED PODRZUHE TEHU A STALE STEJNE PROLEMY…TAKZE KLIDEK…

ALE URCITE PRI KAZDE EPIZODE K MUDROVI…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
10.2.14 08:12

Mě je to právě divný že při tlačení, já už nechci chodit na wc jak z toho šílim, jo tak to zkusím, stejně to radši doktorovi zavolám kdyby náhodou a půjdu tam za ty dva dny už nemůžu dospat abych tam byla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
10.2.14 08:14

Já právě menzes dostat nemám v tu dobu kdy sem ji měla mít a už sem byla těhotná sem v klidu chodila na wc protože sem o ničem nevěděla a bylo to v pořádku..mě to přijde že když o tom člověk ví a hlídá se jak blázen tak zrovna ta troška tam bejt musí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
10.2.14 08:16

@Anonymk23 můžou to být hemeroidy v počátečním stádiu. Já jsem zas měla zánět močáku jako první příznak těhu :mrgreen: ale jinak nebudeš ve 3 nebo 4tt, myslím že spíš budeš dál. Kdy sis dělala test? Protože první dva týdny se neberou..

• Citovat
  • Upravit
Bella1988
10.2.14 08:17

@Anonymk23 no jasně že jo, psychika taky dělá hodně a já se taky děsně bála a popravdě bojím se dodnes, ale zas jiných věcí :kytka:

• Citovat
  • Upravit
193
10.2.14 08:20

Já minulou středu a byla sem i na krvi tak mi to akorát mudr potvrdil že jsem těhu a pozval mi až tuhle středu jelikož na utz viděl jen černou tečku tak sám nejdřív nevěděl tak mi pak nabral

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
10.2.14 08:26

Já vím že jedna paní mi říkala, nejdřív se bojíš když ho máš v bříšku aby bylo vše v pořádku…a pak až ho budeš mít mi řekla neboj ten strach už nikdy nepřejde a bude ještě horší..už je mi to jasný proč ty mámy jsou takový starostlivý, no a já jsem ještě do toho strašná hysterka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
10.2.14 08:28

Se bojis cele tehu, ja prvni co udelam, kdyz jdu na wc, ze koukam na slipovku…

ale starch bude v tehu i po porodu…jak jsi psala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
10.2.14 08:34

@Anonymk23 tak to jsi byla tak v 5tt, dřív by tam nic neviděl jen zvětšenou sliznici

• Citovat
  • Upravit
Bella1988
10.2.14 08:35

Strach je pořád - nebude to mimoděložní? rozeběhne se srdíčko? nebude mít downa? bude mít vše v pořádku na UZV ve 20tt? Cítím hodně pohyby? Jéé nehýbe se.. přežiju porod? Otočí se mimčo? Udělá se mi mlíko?

Mám pokračovat? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
193
10.2.14 08:44

Radši ne, u mě velí teďka nebude to mimoděložní a pak srdíčko a sem schopná i brečet den před návštěvou mudr. protože si ho hrozně přeju…to víš že přežiješ porod… já už te´d mam jednu realistickou vidinu..že to nebude med…pamatuju hodně holek co prostě říkalo já budu mít super porod a krátkej a s epiduralkou apod. já zažila rodit kamarádky, sestru…a nikdo z nich to neměl růžový bylo to hrozně dlouhý a hodně bolestivý ale za to mimčo to stojí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
10.2.14 08:47

@Anonymk23 Je to normální, měla jsem to stejně :hug: já si pak koupila angelsounds a poslouchám, když necítím pohyby - dejme tomu tak 2× týdně. Ptala jsem se na to několika lékařů, kteří škodlivost UZV zcela vyvrátili. A pro ten klid je to fajn.
Právě za mimčo to stojí, jinak bych do toho nešla, čeká nás to už celkem brzo :-) Na Velikonoce :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky