Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A jak to funguje to angelsounds já sem o tom něco četla ale neumim si představit jak to funguje, jéje tak přeju hlavně zdraví mimčo a hladkej porod, a co to bude holka nebo kluk?
@Anonymk23 holčička.
funguje jako doppler. Namažeš bříško gelem - stačí ti lubrikant a nebo krém na strie a přiložíš, to použití je hrozně jednoduchý.. já teda na něho nedám dopustit. brala jsem v těhu ATB a měla jsem zánět močáku i průdušek, tak jsem ráda, že ho mám ![]()
@Anonymk23 ahoj,ja spinila 3× a 3× potrat.pak jsem mela normalni MS a mimi se udrzelo. musis pockat. drzim palecky ![]()
Já volala lékaři a ten mi řekl že je to prej úplně normální, že se nemam děsit ale samozřejmě jestli chci pro uklidnění přijet tak mam přijet jsou tam do večera tak já uvidim odpol. jestli tam sjedu
@Anonymk23 Jo to jo, dá se poslouchat nejdřív od 16tt ale lepší je i dýl
@Anonymk23 Jéé já byla taky mockrát ale už se mi nechce, vypadám pak jak blbec ![]()
Já už te´d vypadam jak blbec, volam mu pomalu při každym vyčůrání, mam trpělivýho doktora ale musí si myslet že sem blázen já sem te´d uklízela a trošku sem zase začla špinit asi tam sjedu
furt se rozhoduju má do pěti tak je to dobrý
@Anonymk23 Tak jeď, aby ses nenervovvala, pak je člověku špatně. Jela bych hned
No on jakoby v té mojí ordinace je až odpol jinak bych musela někam jinam do nějaký vesnice a to netušim kde je, ale asi tam sjedu odpol abych měla klid mam ještě strach aby tam zas neviděl černej flek a neřek že si neni jistej nebo tak…no uvidíme asi možná tam sjedu
@Anonymk23 Kdy že máš jít na kontrolu? - mimoděložní to není, protože by v děloze neviděl nic ani tu tečku. Se srdíčkem to chce trpělivost - u mě bylo asi v 6 nebo 7tt, u někoho je klidně až v 8tt
Čtu, že za dva dny, tak bych to vydržela. Dva dny nejsou tak moc.. taky jdu ve středu ![]()
Ve středu, a už zas nešpiním spíš se jen nervuju, doma mi všichni říkaj že je vše v pořádku a´t ležim nerozčiluju se nebrečim asi mají pravdu, hrozně to přehánim..no jo chtěla bych mít takovou tu klidnou flegmatickou povahu, ale jo bude vše dobrý já tam skočim ve středu, no jak říkáš snad to bude všechno v pořádku, já pro jistotu řeknu doktorovi že sem šílenec
že mě uvidí častějc
@Anonymk23 na ty nervy bacha, mohla bys potratit a to si nedělám srandu. Chce to nejvíc klid. Radila bych Ti se na ty dva nějak zabavit, jako to dělám já - taky nejsem kliďas. Četba, procházka, spíš ale možná něco v klidu když sem tam zašpiníš. Ale dr mi říkala, že spinění být může první tři měsíce. ![]()
@Anonymk23 Špinila jsem z neznámých důvodů i v druhém trimestru. Nebyl důvod proč, placenta pěkně vysoko uložena, žádná krevní cysta, prý to může být jen citlivější prokrvený čípek. Dostala jsem Ascorutin (ten si můžeš koupit sama v lékárně) a Duphaston na podpoření těhotenství, protože nejsem už nejmladší. A pokud to prý není jasná krev, prý se nic neděje. Ale stejně jsem ze začátku jela dvakrát na pohotovost, pak už jsem si jen sama ordinovala klid na gaučíku. Tak držím palečky ![]()