Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Teď si mě dostala to snad ne takhle dlouho čekat jejej, já furt doufám že snad hned, a ty si měla revizi nebo samovolný?
..mě je 22 ![]()
@Anonymk23 revizi jsem neměla, ale to je právě individuální, každá ženská je jiná, taky jsem si myslela, že budu po sp hned těhu a vidíš, šestinedělí jsem pořád špinila a krvácela, jen pár dní jsem měla klid, ale ted se to snad už dalo do normálu a budu ovulaci mít. Měla jsem pocit, jako bych byla těhu, ale to mi bylo zle po antibiotikách. Ale holka nevěz hlavu, jsi mladounká, to ti půjde raz dva, já už mám věk, ale přesto jsem hormony měla ok, tak se nebojím. V naší rodince jsme plodní, mám tři syny a s tím posledním jsem čekala dvojčátka, ale bohužel se jedno neudrželo. Držím palečky a krásný den ![]()
Právě si říkam že je to divný já vůbec nic, dneska test po ránu a akorát si myslim že si tam tu čárku vykoukávam že tam neni ale já vidim ducha..no jako magor…doslova tak sem to zahodila…a pořád nic mě to štve tak buď těhule nebo to chci hned sakra
ať nad tim tak nepřemejšlim
já právě nic neberu ani antb nic ale poslední dobou je mi nic moc ale to spíš si přirovnávam k tomu že sem to nedostala tak sem nevyčištěná… jé tři syny tak to by sis přála holčičku?
hlavně zdravou
No já bych spíš chtěla kluka, přítel by si přál kluka. Kluci nejsou jeho, ale jsme spolu už přes tři roky a nějak to na nás přišlo, že by jsme spolu měli mimi.Je to hrozný, když člověk nechce, ale pořád nad tím přemýšlí, že???No ono se uvidí časem, jestli mi to půjde. Dnes už mírně krvácím, spíš špiním, už asi nemá co týct po tom šestinedělí. No snad budu mít plodné dny tento měsíc. Hlavně z toho už nejsem na nervy, to taky není moc dobrý.
No to přemýšlení je děs, jo to já sem nervák ale hroznej taky si myslim že díky tomu to takhle dopadlo..každej mi říká klid ale já strašně řešim peníze a práce protože mi bude končit smlouva tak je to ještě horší pomyšlení co kdyby nic a co když mě vyhodí pak si nic nenajdu a pak nedostanuřani mateřsko..mam na ní už dávno odpracováno ale přece jen už sem podruhý přes měsíc doma prototže je to těžší práce a samí výpary a poprvý to byli cysty a problémy s dělohou já mam strach že prostě si řeknou na to jí tu mít nemusíme…nevim bojim se dost ale přítel je v poho ten mi řek no a co tak se dyžtak dva až tři měsíce bude platit zdravotní a soc. aby mi nezanikl nárok na mateřskou a bude se hledat no vidí to jinak pohodově…já už bych radši nosila mimčo v bříšku a byla v klidu s tim že dostanu nemocenskou a mateřskou abysme nemuseli nijak strádat nebo na tom nebyli bídně…možná je to hnusný jak nad tim přemejšlim ale v dnešní době to asi jinak nejde tak pořááád doufám spousta holek psalo že byli hned potom těhotný mam i známou co byla hned v šestinedělí už těhule ale nechci si to moc připouštět že to bude tak snadný
hlavně držim palečky ať ti to taky vyjde
Ahoj holky, chci se zeptat jestli někdo nevíte co by mohly znamenat mé problémy. Mám zpoždění MS 14 dní, mimčo si přejeme už dva roky. 10. den zpoždění jsem večer začala slabounce krvácet ale trvalo to asi hodinu. 12. den po sexu jsem slabě krvácela ale 13. den po sexu už docela dost. Mysleli jsme si, že je rozhodnuto a přišla MS. Ale nic. Dneska je to 14. den zpoždění - je mi tak zvláštně, jakoby na zvracení ale nevím jestli si to nevsugerovávám. Nevíte co by to mohlo být a případně co dělat? Díky
Já tě nechci strašit ale já takhle měla cystu v létě a zrovna na dovče, končila mi ms před dovolenou takže huráá u moře se můžu v klidu koupat no a na dovče sem při zatlačení na wc špinila, po sexu špinila, pak třeba dva dny nic a pak trochu krvácela…myslela sem si že sem těhu no a pak sem jela k mudr a ten mi řekl dvě velký cysty takže těch sem se musela nejdřív zbavit než sme se začli snažit o mimčo
Tyjo… No tak ještě počkáme a uvidíme… Přestalo mi být špatně a docela mě i přestaly bolet ty prsa, tak jsem na to zvědavá :/
Jo měla sem to samí…bylo mi špatně tak už sem se těšila že by..no a nic ale třeba uvidíš třeba to tam bude každej to máme jiný
Hele holky a ty cysty zmizí samy? Vyděšená jsem z toho dost… Ach jo… Fakt už to vypadá nadějně…
Ahoj holky měla bych dotaz prosím
jsem skoro v 8 tydnu minuly tyden jsem trosku spinila.. ve ctrtek jsme byla u doktora zdeleno neividi srdeční akci. v sobotu jsme začala krvácet hned jsme jeli na pohotovost, srdeční akce byla. pichly mi neco a jela jsem domu..řekly mi že mam jít pak hned ke své doktorce.. v ponděli jsme šla a vzali mi krev a napsaly tabletky jinak nic nevím.. a stále krvácím od soboty.. myslíte si že potracím.?:( děkují za odpověd a za podobnou zkušenost jak jste to měly vy?
To ti doktor nic neřek? to je divný to krvácení jela bych hned někam jinam!!
Jo že nevi z čeho to je a dali mi utrogen.. oni pry nevi proč krvacím