Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak mam stejně utrum od přítele poslouchám že tomu mam dát aspoň půl roku čas…
já se zbláznim asi…
Můžu ještě dotaz? to si jako hned po tom potratu po krvácení se začala snažit? nebo si dodržela šestinedělí…mě někdo říká že se musí tak jako tak dodržet a někdo zase že už ani další menzes nedostal a rovnou že byli těhotný…tak já nevim jak to teda už je ![]()
Nekdo rika pul roku, nekdo 3mesice, ja otehotnela planovane 4cyklus…driv jsme se bala…
Právě že sem četla že hodně holek v tom šestinedělí otěhotnělo a doktor mi řek no šup na to máte pohnojeno…tak jako koukam jak blázen..
Tak otehotnelo, normane muzes otehotnet, ale ja bych treba dala telu chvili na regeneraci, at se i sliznice da do kupy, at sou co nejlepsi podminky k otehotneni…
proc spechat… zatim dore papkej, jez vitaminy a zajdi si nekam s holkama, vyblbni se, v tehu pak budes trosku mimo hru.-)
@Anonymk23 ahojky,tak jakpak je? pokud jsi měla potra bez vyčištění, tak nemusíš vůbec čekat a jdi rovnou na to, ale zase záleží, jestli budeš mít ovulaci.to je dobré si měřit bt.
Ahoj jo zatim dobrý furt čekam na ms a zatim nic, vůbec nevim kdy jdu na kontrolu ale to asi jestli přijde ta ms tak pak, jinak už na to hupem máme to dovoleno
pan doktor říkal že můžem, bohužel nic neměřím
tak uvidíme necham se překvapit ![]()
Jinak ta ms při potratu byla asi tři - čtyři dny a prej mam dostat za cca 14 dní normální a to je příští týden..mno uvidíme
@Anonymk23 ahojky,tak ještě nic???Já jsem to měla dostat včera, ale už 4 dny špiním jen na wc papíře, jinak nic, asi to mám z té cysty, kterou mám. Asi ani plodné dny jsem neměla, budu muset měřit ![]()
Tak to držim palečky ať to neni cysta ale mimčo
zatim nic, kdy tak přichází ms po samovolnym potratu? mě někdo říkal asi po 14 dnech ale přijde mi to nějak brzo, hele to já si myslela taky že je nemam a měla sem..tak uvidíš co to bude a já když měla cystu tak sem nešpinila místo měsíčku ale po nich asi tři tejdny
@Anonymk23 tak cystu už nemám, ztratila se, huráááá a těhu taky nejsem, už 6 den špiním na wc papíru. V pondělí mám přijít na krev kvůli hormonům a pak snad budu brát nějaký ustrogen na upravení ovulace po potratu. Prý se po něm přibírá
jinak já dostala ms po sp 14 den, pak zase 30 den po potratu. Takže 30.12 jsem přišla o dítě a 12.1 jsem to dostala hodně silné a 28.1 zase, ale už né tak silné a ted 23.2 špinění. Každá to má jinak.paaa
Já sem ho měla taky utrogestan a trochu sem přibrala to je pravda ale nejvíc pravda je že sem to brala jako aby se dítě udrželo když otěhotnim a do toho sem brala clostil abych měla lepší ovulaci a ve finále až když sem to všechno přestala brát tak sem otěhotněla…dobrej vtip…no já to vůbec nemam už sem 19 dní po potratu a nijak nevypadá že to přijde…tak se modlit aby to bylo mimčo a ne nějakej průser..tak držim palce prej je te´dka pohnojeno že to vyjde lépe ![]()
Tak se mi dnes pořádně rozjela ms, tak hurá, bude to vše ok a nebudu muset brát nějaké hormony. Jinak vidíš to na mě, prý má být pohnojeno a už jsem 2 měsíce po sp a teprve se dává tělo do pořádku. Takže je asi fakt, že tělo si řekne, kdy je připravené na další těghu. Držím palečky, snad ty těhu budeš ![]()