Prenatální screening v Podolí

Anonymní
10.2.14 16:22

Prenatalni screening v Podoli

Ahoj holky, byl jste někdo v posledni době na prenatalnim screeningu v Praze v Podoli nebo u Apolinare? Hradila to pojišťovna nebo jste si to platili sami a za kolik? Díky za reakce

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Bella1988
10.2.14 16:24
  • Citovat
  • Upravit
8112
10.2.14 16:27
@Anonymní píše:
Ahoj holky, byl jste někdo v posledni době na prenatalnim screeningu v Praze v Podoli nebo u Apolinare? Hradila to pojišťovna nebo jste si to platili sami a za kolik? Díky za reakce

Byli jsme loni v červnu u Apolinare a nic jsme neplatili, zkus si tam zavolat, v Podolí se platí 1500 Kč. Některé pojišťovny přispívají a pokud mas zadanku od doktora, tak je to hrazené pojišťovnou a nic neplatís. Pokud chceš k Apolinari, zavolej co nejdřív, chodí se na krev už v 9tt.

Příspěvek upraven 10.02.14 v 16:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2854
10.2.14 16:32

V Podoli 1500,– v prosinci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
10.2.14 16:53

V prosinci u Apolináře, neplatila jsem nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.14 17:29
@myskalucka píše:
Byli jsme loni v červnu u Apolinare a nic jsme neplatili, zkus si tam zavolat, v Podolí se platí 1500 Kč. Některé pojišťovny přispívají a pokud mas zadanku od doktora, tak je to hrazené pojišťovnou a nic neplatís. Pokud chceš k Apolinari, zavolej co nejdřív, chodí se na krev už v 9tt.Příspěvek upraven 10.02.14 v 16:33

Mam zadanku od doktora, pred dvěmi lety jsem neplatila nic se zadankou. Zítra si tam zavolám. Pred dvama lety rano vzali krev a pred polednem ultrazvuk, to mi docela vyhovuje. Díky holky

• Citovat
  • Upravit
2854
10.2.14 17:36
@Anonymní píše:
Mam zadanku od doktora, pred dvěmi lety jsem neplatila nic se zadankou. Zítra si tam zavolám. Pred dvama lety rano vzali krev a pred polednem ultrazvuk, to mi docela vyhovuje. Díky holky
žádanku jsem taky měla, ráno krev, v poledne utz, přesně
Pred 3 lety jsem taky neplatila, ted uz se platí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
10.2.14 17:38

Vzhledem k tomu, že v prvním trimestru to není povinné - mělo by se to platit. Platila jsem i u své akreditované doktorky. Jinak bych šla být Tebou do Podolí. Mám tam za sebou tři UZV a super. Doporučuju se objednat k MUDR. Vojtěchovi, Haakové nebo Bubnovi

• Citovat
  • Upravit
8112
10.2.14 17:44

@Bella1988 : no pokud ma někdo riziko a spesl zadanou od doktora, tak se neplatí.

My byli ve 13 a 20 TT u Apolináře a na 3D a ve 30tt v Podolí a odbornici byli v obou porodnicich a spokojeni jsme byli jak v Podolí tak u Apolináře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
10.2.14 17:46

@myskalucka Tak to je možný… pokud je nějaká ta genetika.. jinak normálně Ti na tohle žádanku nedají, až v tom 20tt..
nevím, nemůžu porovnat. Chodím do Podolí. Apolináře neznám.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.14 17:52

@myskalucka nemůže hrát roli vek? Je mi 37 takže automaticky spadam do rizikové skupiny?

• Citovat
  • Upravit
Bella1988
10.2.14 18:19
@Anonymní píše:
@myskalucka nemůže hrát roli vek? Je mi 37 takže automaticky spadam do rizikové skupiny?

Osobně by ti to kvůli věku nedala. To není omluvenka.. abys to nemusela platit. Přece je tvoje věc v kolika letech máš dítě. Chápu to u lidí, kteří mají genetickou zátěž v rodině.

• Citovat
  • Upravit
8112
10.2.14 18:32
@Anonymní píše:

Tak to fakt netuším, jestli je věk až tak rizikový. Na to se zeptej doktora. Já vím jen o tom, pokud je v rodině genetický problém a nebo už byl problém s genetikou u tvých dětí, tak doktor vypíše žádanku a neplatíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1343
23.3.14 13:15

Ja byla v Podoli ted 3/2014, mela jsem zadanku od lekare a stejne jsem musela platit, a to mam ja sama genetickou vadu! Byla jsem u Dr. Haakove a vubec jsem teda spokojena nebyla - vubec s nami nekomunikovala, nic nevysvetlila a ani mi nerekla, ze ma miminko cystu na mozku! Docetla jsem se to az ze zpravy. Hlavne, ze se ve zprave pise, ze byl pacient poucen. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí