Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte je tu nekdo kdo ma dite a ceka dalsi a tatinek utekl?
@verapodra píše:
Ahojte je tu nekdo kdo ma dite a ceka dalsi a tatinek utekl?
Neříkala bych takovému hovadu tatínek…
Ahoj, já… Mám 4 letou holčičku a v srpnu se mi narodí chlapeček a „tatínek“ po 6 letech vztahu odešel. Jak jsi na tom ty?
Jsem z toho docela v prdeli… pred rokem a pul mi zemrel syn ve 4 letech a ted se mam vzdat dalsiho? To meudelam a je mi to strasne lito
Nemám zkušenost, ale je mi to líto, držte se
@Kacenka20 Můžu se zeptat, jak to proboha odůvodnil?
![]()
Mam 6ti leteho syna jeho dvojce umrel… ted jsem na zacatku tehu a on to nechce prej bud potrat nebo nic on to prej nechce…
Nám naštěstí tatínek neutekl, ale znám pár, kde on moc dítě chtěl, ale ona vůbec. Vždycky říkala, že o dítě nestojí, že máma být nechce. Na jeho naléhání, ale otěhotněla. Ve chvíli kdy mu řekla, že je těhotná on odešel k jine a ona zůstala sama. Dítě si nechala. A lidská hloupost snad nemá meze. On ji prý sestavil jídelníček aby v těhotenství moc nepřibrala a ona ho samozřejmě dodržuje ![]()
Jen mi nadava ze sem si udela dalsi dite ze sem mu neskutecne ublizila a kdesi cosi
@pajisek90 píše:
Nám naštěstí tatínek neutekl, ale znám pár, kde on moc dítě chtěl, ale ona vůbec. Vždycky říkala, že o dítě nestojí, že máma být nechce. Na jeho naléhání, ale otěhotněla. Ve chvíli kdy mu řekla, že je těhotná on odešel k jine a ona zůstala sama. Dítě si nechala. A lidská hloupost snad nemá meze. On ji prý sestavil jídelníček aby v těhotenství moc nepřibrala a ona ho samozřejmě dodržuje
Ježkovy oči
kde se taková hov.ada berou ![]()
A jeho matka je to sami v blede modrym,… vubec nevim co mam delat
@verapodra píše:
A jeho matka je to sami v blede modrym,… vubec nevim co mam delat
Pokud dítě fin. utáhneš, tak si ho nech. A toho vola co máš doma, nakopej do řiti. Ať se sbalí a táhne. ![]()
@Annapavelkovaml asi sem si to udela sama ve snu… blb na to mi rekl tak mazej na potrat…
@Šmoulice bydlime u nej v baraku ale mam stoprocenti podporu u rodicu prej si mam najit byt ze pomuzou…