Angina a monoukleóza v prvním trimestru těhotenství

9.6.16 09:15

Angina a monoukleóza v prvním trimestru těhotenství

Ahoj maminky a budoucí maminky,
jsme tu nová tak se omlouvám pokud toto téma už tu bylo. Jsem momentálně v 6 tt a začalo mě minulý týden bolit v krku. Šla jsem k doktorce a ta mi vzala výtěr z krku a krev. Zjistila, že mám anginu a tak mi dala ATB Ospen (Penicilín). Už mi bylo dobře, teploty jsme měla jen dva dny a v krku mi přestalo bolet od neděle. V úterý mě začalo znovu bolet v krku. Byla jsem ve středu na kontrole po týdnu a doktorka mi vyhrožuje mononukleózou. Zase mi vzala výtěr z krku a krev. Mám strach, že to ohrozí miminko. Je to moje první a hrozně se na něj s přítelem těšíme. Má někdo podobné zkušenosti? A berete něco na podporu imunity?
Moc děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
9.6.16 09:28

@trestiprdlo mononukleosa by neměla dělat žádné vývojové vady, ale obecně infekce, teplota… takto brzo mohou způsobit potrat, bohužel s tím nic nenaděláš, buď to bude v pořádku nebo ne. Já jsem měla jedno zmlklé v 7tt a je fakt, že jsem byla nachlazená, ale kdo ví, proč se to stalo…no a do roka a do dne byla na světě druhá dcera. Držím palce.

• Citovat
  • Upravit
9.6.16 09:41

Moc děkuji za odpověď. V pondělí jdu na kontrolu i k obvoďačce tak i na gynekologii. Strašně doufám, že to bude v pohodě. Vnímala si nějak to zamlklé těhotenství? Změnilo se u tebe něco nebo ti to musel říct doktor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí