Objeví se ještě embryjko - mám naději?

1330
8.6.16 18:29

Objeví se ještě embryjko-mám naději???

Ahojky,
včera jsem byla na pohotovosti-podle MS jsem byla 6+5,kvůli tomu, že jsem ráno zašpinila. Na UTZ byl patrný jen gestační váček-odpovídá 6tt, ale plůdek doktor neviděl…Poslední MS byla 21.4. a ovulace proběhla max 18DC. Ještě 16DC večer byl ovu test pozitivní, pak už jsem nedělala, takže přesně to nevím. Mám ještě nějakou naději, že se embryjko objeví? Špinění ustalo, již na pohotovosti ani známka špinění. Dostala jsem utroš a injekci do prcky :lol: Kontrola za týden či 14dní a já mám hrozný strach, že to zase nedopadne. V listopadu jsem měla totiž už druhé ZT :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2929
8.6.16 18:38

Ahoj buď v klidu, ještě mu dej čas.. já šla 5+ něco byl vacek doktor řekl že si není jistý jestli je to prosperující, navíc měl podlouhly tvar, za týden se vacek zvětšil a byl v něm zloutkovy vacek a tercik, za další týden bylo embryo i se srdickem. Buď v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6006
8.6.16 18:46

@terísek13 Buď úplně v klidu, šla jsem na UTZ v 6 tt a také doktorka viděla pouze váček. V 8 tt už tam bylo i embryo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1330
8.6.16 18:47

@Eleanora1988 právě,že doktor mě chtěl už poslat na revizi, ale ukecala jsem ho, že ještě počkáme ten týden, dva…Nu, jsem na nervy :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
8.6.16 18:57

Naděje určitě je, zatím bych to nevzdávala. Počkej aspoň do 8. týdně, s těma revizema jsou občas strašně rychlí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
8.6.16 21:16

@terísek13 mě doktor řekl : a chcete ještě počkat? Řekla jsem samozřejmě a nedávno mi dělal screening a smáli jsme se spolu.. na revizi bych šla tak 8 týden kdyby tam nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
8.6.16 21:17

Rozdíl přesně dva týdny podívej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1330
9.6.16 08:02

@Eleanora1988 moc díky za povzbuzení, dává mi to určitou naději :kytka: Ale na UTZ jsem podle MS byla 6+5,což už je dost na to, aby tam viděl i plod a dokonce srdíčko, tak nevím :nevim: Leda, že by embryjko bylo mladší, nic jiného mě nenapadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1330
9.6.16 09:20

Holky, už nikdo s podobnou zkušeností? Asi je to zase někde… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
9.6.16 11:25

Ahoj,
já mám také zkušenost se zaml. těh. bohužel. Těhotenství jsem zjistila v 5 týdnu, ale za pár dní začlo špinění. Bežela jsem na pohotovost, jde mi sdělili, že tám vidí dokonce dva váčky, ale že se jim to nezá, že se mi možná rozběhne potrat. Potrat se nerozběhl, špinila jsem dál. Zvali, mě na kontroly po týdnu, ale jeden vaček byl prázdný a v druhém se něco dělo, bohužel srdičko se neobjevovalo…nechali me takto pro jistotu do 9 týdne, kdyby se něco ukázalo…Ale nic, tak jsem musela na revizi.Je to už 8 let, ale ted skoro ve 40 jsem v 15 týdnu a to jsem už opravdu nečekala. Takže, ZM je smutné, ale vlastně je to potvrzení, že tělo funguje i když se to nepovede vždy. Takže určitě neztrácej naději. Jinak už mám 10 kluka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1330
9.6.16 11:44

@Prochajdana díky i za napsání špatné zkušenosti…Jsem stejně připravená na nejhorší a žádné naděje si nedělám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1330
9.6.16 11:52

Jen, jestli ta ovulace v tom může hrát nějakou roli, když by byla, až toho 18DC, možná i 19DC…Jak jsem psala 16DC večer byl ještě ovu test pozitivní, pak už jsem nedělala, takže kdoví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
14.6.16 22:37

Jsem presne o tri dby pred Vami posledni MS 19.4 a taky nic nebylo videt dal mi cas do pristiho tydne. Ale jak vidim nenecham se odbyt jen tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1330
15.6.16 08:16

@Džejý a kolikátý týden jsi? Já jsem teď 7+6 dle MS.Na kontrolu jdu 22.6. a to už musí být jasno…Buď tam prcek prostě bude a nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
15.6.16 13:21

@terísek13 Ahoj. Jsem na tom podobne už jsem to oplakala :,(. Dneska jsem byla na ult podle něj jsem 6+2 ale doktor nevidí ještě miminko. Vyděsil me že se to stává. Je tam jen vacek a zloutkový vacek prý už by melo byt miminko vidět. Jinak tehu odpovída i deloha atd. Nedalo mi to a volala jsem o konzultaci jiné doktorce. Ta me uklidnila, že miminko tam je jen je brzy na ultrazvuku proste ještě vidět byt nemusí. Tak ti taky nevím. Mam úplnou migrénu je to psycho. Na kontrolu mám jít za týden uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí