Objeví se ještě embryjko - mám naději?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
84
21.6.16 07:28

@veada :hug: kdyby jsi tady byla dala bych ti pusu :* ani nevíš jak velkou naději jsi mi dala. Moc a moc děkuji. Také se ult a sex neshoduje o týden. Jsem rozhodnuta v patek jít to bych mela byt 6+6 a asi ještě počkám pokud tam ještě nebude vidět. Cítím, že tam je :zed:.dekuju za tvoji zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
21.6.16 09:34

Holky nesmime se nervovat urcite to vyjde my to budeme vedet zitra a ty v patek myslim na vas na obě. Zvladneme to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
21.6.16 13:25

@Džejý je to ale dlouhý, taky na vás obě myslím. Doufám, že se tomu pak budeme smát. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
21.6.16 22:45

@Evajska taky v to doufam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
22.6.16 11:16

Holky, tak co jak jste na tom. Pořád na vás myslím. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
22.6.16 11:24

@Evajska ahojky ja špatně :( takze pockame na samovolny potrat ospoledne jdu jeste k jednomu gynekologovi a tam poresime co a jak dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
22.6.16 11:39

@Džejý 8o :,( tak to je v p… :zed: je mi to moc lito. Je to fakt nespravedlivý! Drz se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
22.6.16 11:47

@Džejý 8o a v jakem jsi týdnu podle početí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
22.6.16 12:07

@Evajska podle poceti v 9 podle ultrazvuku 7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
22.6.16 12:11

@Evajska za hodku jdu k druhému. Ale potrat by mel byt tak do 14ti dni jako samovolny na klasicky ja nechci jit tak uvidim první mi to schvaluje ze je to noje rozhodnuti tak jsem zvědavá co te druhý mi k tomu řekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
22.6.16 12:14

@Džejý Ježíš marja. To je sileny. :hug: taky asi budu čekat. Podle me si tělo poradi. Tak budu na tebe myslet dal. Pak se ozvy. Je mi to fakt lito :zed: :zed: Já jsem podle početí tento týden v 6. Mam fakt strach. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
22.6.16 12:23

@Evajska myslim ze mas nadeji ze se to miminko ješte objevi nesmis ji ztracet jako ja taky jsem ji mela. Poprve po třech letech se nam podařilo otěhotnět a nic z toho neni doufam ze nebudeme cekat dalsi tři roky. To uz by nas asi strechlo. Ale zase mame nějakou nadeji minuly rok na oznámil ze otehotnim jen umele a koukej podarilo se to samo :D. Takze i kdyz to nedopadlo dobře. Tak pro nas je to i tak dobře. Mam báječného muže takze to zvladam diky němu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
22.6.16 12:29

@Džejý slyšela jsem, že po revizi je to hrozne rychle všechny moje kamarády prošly tim samém. Všichni do 2 měsíců byly opet těhotene a vse bylo ok. Tim se utěšuji, ale nechci!!! Taky jsme se snažily 3 roky je to zázrak, bez menstruace. Máme asi podobné pocity. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
22.6.16 13:03

To mame tak už jsem u druheho gynekologa tak uvidime a na tebe budu myslet at to mas v poradku aspon jedné z nas to musi vyjit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
22.6.16 13:26

@Džejý nejsi tam sama pořád na tebe myslím :hug: myslím i na terku. Ta tady vůbec nebyla. Holky ja jsem z vás na palici :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí