Objeví se ještě embryjko - mám naději?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4752
17.6.16 09:09

@terísek13 me taky neboj se :? Nejsi jedina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
17.6.16 09:10

@terísek13 Prosím te takhle nepřemýšlej!!! To miminko to cítí. Poku tam není je to hrozny ale tvoje tělo si samo poradi. Zkus myslet pozitivne taky jsem to přehodila! :lol: miminko chci je vytoužené a jestli se něco :zed: pak je lepší ted než az když budou pohyby. Uklidnilo me pokud tam zloutkový nebude není to vlastně ani miminko. Zkus se netrápit. Neříkám, že se v koutku taky nebojim :,(. Ale doufám v Dobrý konec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
17.6.16 09:16

@terísek13 Terinko a kolik jsi podle ut pokud jsem to dobře pochopila jsi 6tt podle MS ale ta je přece o 14 dni více než oplodnění. Bud v klidu podle me šance je!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13435
17.6.16 09:33

Tak já takhle před dvěma lety byla nešťastná… 6+5 žloutkový váček, 7+5 najednou nic - nebylo srdíčko, nebylo embryjko - prostě prázdný gestační váček, doktorka řekla, že počkáme ještě týden, že nabere krev, jestli stoupá HCG, a 8+4 najednou bylo embryjko i se srdíčkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
17.6.16 09:37

@banibag2 doufam ze na tom budeme všichni stejně i kdyz v mem pripade se bojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1330
17.6.16 09:49

@Evajska na té pohotovosti jsem byla 6+5 dle poslední MS, váček odpovídal 6tt.Dnes jsem dle MS a internetové kalkulačky už 8+1…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
17.6.16 10:04

@terísek13 tak to máme skoro stejne. Ale ult ukazuje 6+2 ale jsem si jista, že jsem o týden méně. Mají na to tabulky. Třeba máš taky větší vacek. Podle menzes teoreticky jsem 7tt. Bude to ok uvidíš a hlavně nejsi v tom sama 8) kazde tehu je jine! Nektere dite vazi při porodu sotva 3kg a třeba syn měl 4kg. Třeba je pak větší i vacek. Uklidňuji se Tim že jen plaší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1330
17.6.16 10:39

@Evajska taky se uklidňuju, že je těhu o pár dní mladší-vzhledem ještě k mé pozdější ovulaci, ale nevím no… :nevim: Spousta holek má kolem toho 6tt už i srdíčko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
17.6.16 11:10

@terísek13 Nevěš hlavu. Je to strašně těžké, já vím. Příští týden budeš vědět, na čem jsi. Co jsem za ty roky vyčetla, tak spousta mamin měla srdíčko třeba až v 9tt. Drž se. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1330
17.6.16 11:19

@fiona313 srdíčko ano, ale já tam nemám embryo, takže srdíčko být ani nemůže :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
17.6.16 13:49

@terísek13 Neboj, každou hodinou se u embrya dějí věci. Někdy opravdu stačí méně citlivý ultrazvuk a doktoři ho nevidí. Vždyť jde o milimetry. Vydrž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
17.6.16 14:01

Holky, musíme čekat. Ale je to fakt dlouhý :think: chodíte do prace nebo jste doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1330
17.6.16 14:05

@Evajska já jsem doma, mám holčičku, které budou v srpnu 3roky.Sice je to divoška, ale i tak má člověk dost času o tom mém těhu/netěhu pořád přemýšlet…Prostě, nejde na to úplně nemyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1330
17.6.16 14:10

Tak moc bych jí chtěla pořídit konečně sourozence, ale když ono se to pořád nedaří. Už ho mohla mít teď tento měsíc na světě, ale v listopadu jsem byla na revizi, nedopadlo to. Řekla jsem si, že příště už to musí na 100% vyjít, ale smůla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
17.6.16 14:11

Ještě, abych vás povzbudila. Před dvěma roky jsem otehotněla po IUI. Kvůli nasazení léků jsem musela testovat co nejdříve. Hned jsem letěla k dr. HCG bylo jen 55 a tak mě strašili biochemickým. Prý je to skoro na tuty. No a co myslíte? Biochemické mi tady baští meloun. Klídek. Doktoři vždycky řeknou tu horší variantu. Tak vyražte na procházku na sluníčko, na zmrzku nebo jen tak. Kupte si něco hezkého a dobrého. Je to to nejlepší co můžete pro sebe udělat. Ono to stejně neovlivníte a jen se to tím sezením u počítače a hledáním různých informací zhoršuje. Věřte, vím o čem mluvím. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí