Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@terísek13 Prosím te takhle nepřemýšlej!!! To miminko to cítí. Poku tam není je to hrozny ale tvoje tělo si samo poradi. Zkus myslet pozitivne taky jsem to přehodila!
miminko chci je vytoužené a jestli se něco
pak je lepší ted než az když budou pohyby. Uklidnilo me pokud tam zloutkový nebude není to vlastně ani miminko. Zkus se netrápit. Neříkám, že se v koutku taky nebojim
. Ale doufám v Dobrý konec
@terísek13 Terinko a kolik jsi podle ut pokud jsem to dobře pochopila jsi 6tt podle MS ale ta je přece o 14 dni více než oplodnění. Bud v klidu podle me šance je!!!
Tak já takhle před dvěma lety byla nešťastná… 6+5 žloutkový váček, 7+5 najednou nic - nebylo srdíčko, nebylo embryjko - prostě prázdný gestační váček, doktorka řekla, že počkáme ještě týden, že nabere krev, jestli stoupá HCG, a 8+4 najednou bylo embryjko i se srdíčkem.
@banibag2 doufam ze na tom budeme všichni stejně i kdyz v mem pripade se bojím
@Evajska na té pohotovosti jsem byla 6+5 dle poslední MS, váček odpovídal 6tt.Dnes jsem dle MS a internetové kalkulačky už 8+1…
@terísek13 tak to máme skoro stejne. Ale ult ukazuje 6+2 ale jsem si jista, že jsem o týden méně. Mají na to tabulky. Třeba máš taky větší vacek. Podle menzes teoreticky jsem 7tt. Bude to ok uvidíš a hlavně nejsi v tom sama
kazde tehu je jine! Nektere dite vazi při porodu sotva 3kg a třeba syn měl 4kg. Třeba je pak větší i vacek. Uklidňuji se Tim že jen plaší!
@Evajska taky se uklidňuju, že je těhu o pár dní mladší-vzhledem ještě k mé pozdější ovulaci, ale nevím no…
Spousta holek má kolem toho 6tt už i srdíčko…
@terísek13 Nevěš hlavu. Je to strašně těžké, já vím. Příští týden budeš vědět, na čem jsi. Co jsem za ty roky vyčetla, tak spousta mamin měla srdíčko třeba až v 9tt. Drž se. ![]()
@fiona313 srdíčko ano, ale já tam nemám embryo, takže srdíčko být ani nemůže ![]()
@terísek13 Neboj, každou hodinou se u embrya dějí věci. Někdy opravdu stačí méně citlivý ultrazvuk a doktoři ho nevidí. Vždyť jde o milimetry. Vydrž
Holky, musíme čekat. Ale je to fakt dlouhý
chodíte do prace nebo jste doma?
@Evajska já jsem doma, mám holčičku, které budou v srpnu 3roky.Sice je to divoška, ale i tak má člověk dost času o tom mém těhu/netěhu pořád přemýšlet…Prostě, nejde na to úplně nemyslet.
Tak moc bych jí chtěla pořídit konečně sourozence, ale když ono se to pořád nedaří. Už ho mohla mít teď tento měsíc na světě, ale v listopadu jsem byla na revizi, nedopadlo to. Řekla jsem si, že příště už to musí na 100% vyjít, ale smůla…
Ještě, abych vás povzbudila. Před dvěma roky jsem otehotněla po IUI. Kvůli nasazení léků jsem musela testovat co nejdříve. Hned jsem letěla k dr. HCG bylo jen 55 a tak mě strašili biochemickým. Prý je to skoro na tuty. No a co myslíte? Biochemické mi tady baští meloun. Klídek. Doktoři vždycky řeknou tu horší variantu. Tak vyražte na procházku na sluníčko, na zmrzku nebo jen tak. Kupte si něco hezkého a dobrého. Je to to nejlepší co můžete pro sebe udělat. Ono to stejně neovlivníte a jen se to tím sezením u počítače a hledáním různých informací zhoršuje. Věřte, vím o čem mluvím. ![]()