Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Džejý no to tak prostě je. Já ještě ted nemůžu rozdejchat tu mladou slečnu, ktera si nechala vzít dvojčátka v 7tt už jim i tukalo srdicko. Pořád na to myslím. Co bych za to Já dala. Proste opravdu nespravedlivý. Nechápu to!!! Dneska jsem byla ve městě potkala jsem kamarádku a ta si všimla bříška už bylo vidět. Bylo mi fakt hrozne ji říct, že jsem včera byla na revizi. Je to psycho. Je na me bouzel tehu vidět
. Utěšuje me jen vize, že ted se můžeme opet snažit. Je divný, že se te vacek drží možná jsi byla méně nebo jsi ukaz který je schopen vydržet opravdu do 12tt. No holka nevím drz se. Me je fyzicky docela dobře občasme bbřicho boli jako při bolestive menzes jen asi psychicky to bude na delší beh. ![]()
@Evajska taky me poboliva obcas bricho ale nic hrozneho. me prave ten vacek porad roste tak jak ma ale je prazdny
nic se v nem neobjevilo a dva doktori se shodli ze se ani neobjevi. Ale ten druhy ma lepsi ultrazvuj rikal ze tam nejaky naznak byl ale ze podle vseho se to prestalo vyvyjet. ptal se jestli jsem neprodelala nejakou chripku nebo nachlazeni ale nic takove jsem nemela. jen jsem si vzpomnela ze v podneli jsem byla na tetanovce a v nedeli jsem 22.5. zjistila ze jsem tehotna takze kdyz mi džigl uz jsem byla v tom ale na netu jsem cetla ze to nema vliv. A doktorovi jsem to zapomnela tedka rict jak jsem byla mimo.
@Evajska no v patek mu tedka reknu ja bych proste potrebovala pro svuj klid vedet proc se to pokazilo… ja vim ze kazde druhe tak konci, ale urcite mi rozumis jak to myslim. Rikali jsme si ze kdyz po 3 letech si to naslo konecne cestu ze to bude silne a vydrzi to a nic
… ze bych byla nejaky ukaz komu by to vyslo a ukazalo se na posledni chvili tomu neverim. jen me je divne ze nekrvacim tak jako vy. aby to nebylo neco vaznejsiho ![]()
@Džejý Já opravdu nevím, asi bych stále doufala. Jsem strašna. Já osobne ještě před výkonem na ult čekala miminko ale nebylo. Dokonce nebyl ani gestacni
. Je pravda, že už jsi hodně, že už by bylo vidět a není asi opravdu se vývoj zastavil, ale je divný, že tvoje tělo nereaguje. Moc a moc bych ti přála aby se spletl v datumu početí atd… ale nevím. Bylo by pro tvůj klid lepší už konečný verdikt. Moc na tebe i Terku myslím.
stále se trápím ![]()
@Evajska právě ten konecny verdikt a hlavne celkove to ukoncit a zavřít tu kapitolu a moc se posunout dál. To je jedine co zrovna chci
. Chapu ze se trapis je strašný co se deje
. Ale verim ze uz bude jen lip. A nejsi strašná taky chvilkama doufám ze se to změní. Ale radsi se na to neupinam. Stejne za 3 dny budu vědět výsledek. A stejne me složí
jak nepiju tak vim ze se zrušíme i přítelem. Ten je taky smutny včera to z neho vylezlo kdyz jsem mela zase depky
a to me dostalo hodne necekala jsem ze on to proziva jako ja. O to vic jsem sama ze sebe nešťastná i kdyz jsem to nemela jak ovlivnit. A pritel mi nic nevycita ale k tomu mi staci moje výčitky ![]()
@Evajska právě ten konecny verdikt a hlavne celkove to ukoncit a zavřít tu kapitolu a moc se posunout dál. To je jedine co zrovna chci
. Chapu ze se trapis je strašný co se deje
. Ale verim ze uz bude jen lip. A nejsi strašná taky chvilkama doufám ze se to změní. Ale radsi se na to neupinam. Stejne za 3 dny budu vědět výsledek. A stejne me složí
jak nepiju tak vim ze se zrušíme i přítelem. Ten je taky smutny včera to z neho vylezlo kdyz jsem mela zase depky
a to me dostalo hodne necekala jsem ze on to proziva jako ja. O to vic jsem sama ze sebe nešťastná i kdyz jsem to nemela jak ovlivnit. A pritel mi nic nevycita ale k tomu mi staci moje výčitky ![]()
@Džejý jojo je dobrý, že máme doma kluky o které se můžeme opřít. Manžel to taky spatne vstřebával nebyl schopen me tam ani odvést i když nic neříkal, po 17 letech ho znám více než sebe. Ale vytahuje me denne, že ještě 4tydny a skočíme na to
už se oba těšíme
ale tenhle zážitek v nás všech zůstane napořád. Budu na tebe v patek myslet. Zkus jít na lačno, kdyby ti to chtěly udělat hned. Me třeba posílala doktorka taky hned v patek a to jsem ještě nespinila a byla relativne ok. Ale mela jsem svoji slabost ranní pullitrove kakao
. proto jsem musela čekat celý dlouhý víkend
. Dej vědět
a drž se
@Evajska ja tam jdu hned po noční koncim v 10 rano takze na lacno mi to vážně nevyjde. To by mi bylo špatně celou noc vis. Ale nejak to zkusim protoze mam ted 14 dni nocni tak nevim. Ach jo je to zapeklité.
Ahoj holky tak ani u me se zadny zazrak nestal a zacala jsem spinit
. Takze v pátek uvidim jestli to nechame samovolne a nebo jestli me posle na vyčištění radši bych byla kdyby mi dal sanci at se s tim telo samo popere. Mejte se hezky aspon to uz mam uzavřené. Ale je to sok jsem z toho špatná i kdyz jsem uz davno vedela ze zadny zázrak nebude
. Snad se nebudeme muset snazit zase 3 roky a konecne se naseho prvniho prcka dočkáme.
@Džejý Ne, jsi v klasickém šestinedělí. Děloha se čistí, takže vložky. Hrozí zánět
Urcite jen vložky!!! Je mi to lito. Pokud ti nabídne revizi tak radši jdi. Je to lepší hlavně pokud chceš další miminko. Takyjsem bbyla proti, ale vysvětlili mi to v nemocnici. Neboj se ničeho nic to není. ![]()
Ahoj Holky tak me chtel jeste merit hcg pro muj klid a ze pak na sal. Ja mu rekla ze uz spinim sice malinko jen na toaletak kdyz jdu na malou a on tal co dneska? A no ste nalacno? Holky fakt jsem vydržela od pulnoci nejist chtela jsem to mit fakt za sebou. Tak me objednal poslal do nemocnice a v jednu jsem tam byla a ve 4 na sal noc necitim maj dobry veci od bolesti
ale nez fyzická bolest me trápí psychická bolest. Ale hlavni je ze to mame všechny za sebou. Teď cekam na doktora at mo řekne jak to dopadlo. Tak at vite ze uz čekáme na snažení jako vy
-
![]()
@Džejý Ahoj chodím sem celý den. Myslela jsem si to. Jsi cista a hurá znovu do akce. Je to tak lepší. Vím jak se cítíš. Sice už jsem byla v pondělí, ale je to stále ve mě. Drz se vše bude ok. ![]()
@Evajska uz jsem doma a jen lezim ale vecer si jdu dat panaka
…a z tyden na kontrolu rekli jsme si ze ted pockame na prvni menses a pak to nechame uz jen na prirode
. ttaky snad to uz vyjde tak jak ma. Mejte se holky
![]()