Objeví se ještě embryjko - mám naději?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
84
16.6.16 15:58

@Džejý no to ja podle doktora taky, ale logicky podle aktu jsem v pátém. Já jsem objednana 24.6. Je to dlouhý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
16.6.16 16:07

@Evajska no ty aspon vis a ja vubec nemam představu kdy asi to mohlo byt vzdy jsem si to psala ale ted bylo tolik prace ze jsem na to nemela cas a nebo pak jsem zapomněla. A mas pravdu je to strašně dlouhy kdyz nevis. Ale o rikal ze podle velikosti by to tak ten 6 tt mel byt ale ze pocka do toho pristiho tydne a pak se uvidí. Ale nenecham se hned objednat na potrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
16.6.16 16:08

@Evajska no ty aspon vis a ja vubec nemam představu kdy asi to mohlo byt vzdy jsem si to psala ale ted bylo tolik prace ze jsem na to nemela cas a nebo pak jsem zapomněla. A mas pravdu je to strašně dlouhy kdyz nevis. Ale o rikal ze podle velikosti by to tak ten 6 tt mel byt ale ze pocka do toho pristiho tydne a pak se uvidí. Ale nenecham se hned objednat na potrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
16.6.16 18:37

@Džejý no to Já taky ne. Myslím a cítím, že to bude ok. A hlavně pokud ne tělo si s Tim poradi. Dřív ultrazvuky nebyly maminy se nestresovaly a pokud to nedopadlo proste samovolne potratily. Dáme miminku šanci :) jo a ted už jsem chytřejší blbka jsem tam běžela ještě s mokrym testem. Ted bych nejradši šla az po 8tt. No ale už nevadí :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
16.6.16 18:51

@Evajska tak jsem hlavne sla skrze mimodelozni těhotenství a hlavně proto ze mi minuly rok doktor rekl ze nemuzeme mit prirozenou cestou miminko. Jinak bych tam taky neletela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
16.6.16 19:20

@Džejý tak to je potom jasný. Doufám, že si zachvilku pošleme navzájem fotecky prciku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
16.6.16 19:37

@Evajska no v to taky doufám :D budu nam drzet pěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
16.6.16 20:32

@Džejý :palec: ted jsem byla poprvé zvracet :) poprvé v živote mám z toho radost 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
16.6.16 21:04

Holky nebojte, já mám cykly 28 dní, ale u syna jsem měla rozdíl v termínu podle menstruace a podle ultrazvuku 14 dní. Když jsem byla poprvé na gynekologii, podle MS jsem byla v 6tt a na ultrazvuku nebylo nic vidět jen gestační váček. Za dva týdny bylo i srdíčko a ukázalo se, že ty termíny podle MS a ultrazvuku jsou takhle rozdílné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
17.6.16 00:08

@veada dekujeme za povzbuzení :) ja naštěstí nezvracim ani nic jinyho :D krom zvetseni prsou nic nepocituju :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
17.6.16 03:54

@veada děkujeme. ;), musíme věřit. Je pravda, když jsem byla před 8lety se synem se taky seknul o týden pořad mi tvrdil, že přináším. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
17.6.16 07:32

Holky a mam dotaz bral vám krev na hcg atd? Nebo to jen kontroluje pres uv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
17.6.16 08:58

@Džejý jojo bral včera jsem si volala. Prý odpovídáme 5tt. Jen asi mám větší gestacni vacek o tyden :?. Nedá se to u me spočítat od poslední MS ta totiž byla před rokem a půl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1330
17.6.16 09:05

@Evajska @Džejý Holky,u vás to bude určitě vše v pořádku :hug: :hug: :hug: To jen mě zase přepadají hrozné myšlenky a myslím si, že naději už nemám :,( Když jsem už tak daleko podle MS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
17.6.16 09:08

@Evajska me prave vubec nic koukal jen na ultrazvuk tak nevim no co si mam o tom myslet kazdej pise o testech a ja nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí