Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Džejý no to ja podle doktora taky, ale logicky podle aktu jsem v pátém. Já jsem objednana 24.6. Je to dlouhý.
@Evajska no ty aspon vis a ja vubec nemam představu kdy asi to mohlo byt vzdy jsem si to psala ale ted bylo tolik prace ze jsem na to nemela cas a nebo pak jsem zapomněla. A mas pravdu je to strašně dlouhy kdyz nevis. Ale o rikal ze podle velikosti by to tak ten 6 tt mel byt ale ze pocka do toho pristiho tydne a pak se uvidí. Ale nenecham se hned objednat na potrat
@Evajska no ty aspon vis a ja vubec nemam představu kdy asi to mohlo byt vzdy jsem si to psala ale ted bylo tolik prace ze jsem na to nemela cas a nebo pak jsem zapomněla. A mas pravdu je to strašně dlouhy kdyz nevis. Ale o rikal ze podle velikosti by to tak ten 6 tt mel byt ale ze pocka do toho pristiho tydne a pak se uvidí. Ale nenecham se hned objednat na potrat
@Džejý no to Já taky ne. Myslím a cítím, že to bude ok. A hlavně pokud ne tělo si s Tim poradi. Dřív ultrazvuky nebyly maminy se nestresovaly a pokud to nedopadlo proste samovolne potratily. Dáme miminku šanci
jo a ted už jsem chytřejší blbka jsem tam běžela ještě s mokrym testem. Ted bych nejradši šla az po 8tt. No ale už nevadí
.
@Evajska tak jsem hlavne sla skrze mimodelozni těhotenství a hlavně proto ze mi minuly rok doktor rekl ze nemuzeme mit prirozenou cestou miminko. Jinak bych tam taky neletela ![]()
@Džejý tak to je potom jasný. Doufám, že si zachvilku pošleme navzájem fotecky prciku ![]()
@Džejý
ted jsem byla poprvé zvracet
poprvé v živote mám z toho radost ![]()
Holky nebojte, já mám cykly 28 dní, ale u syna jsem měla rozdíl v termínu podle menstruace a podle ultrazvuku 14 dní. Když jsem byla poprvé na gynekologii, podle MS jsem byla v 6tt a na ultrazvuku nebylo nic vidět jen gestační váček. Za dva týdny bylo i srdíčko a ukázalo se, že ty termíny podle MS a ultrazvuku jsou takhle rozdílné…
@veada dekujeme za povzbuzení
ja naštěstí nezvracim ani nic jinyho
krom zvetseni prsou nic nepocituju
![]()
@veada děkujeme.
, musíme věřit. Je pravda, když jsem byla před 8lety se synem se taky seknul o týden pořad mi tvrdil, že přináším. ![]()
Holky a mam dotaz bral vám krev na hcg atd? Nebo to jen kontroluje pres uv?
@Džejý jojo bral včera jsem si volala. Prý odpovídáme 5tt. Jen asi mám větší gestacni vacek o tyden
. Nedá se to u me spočítat od poslední MS ta totiž byla před rokem a půl ![]()
@Evajska @Džejý Holky,u vás to bude určitě vše v pořádku
To jen mě zase přepadají hrozné myšlenky a myslím si, že naději už nemám
Když jsem už tak daleko podle MS…
@Evajska me prave vubec nic koukal jen na ultrazvuk tak nevim no co si mam o tom myslet kazdej pise o testech a ja nic