Těhotenství bez partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1012
3.2.12 21:29

Já mám jiný dotaz,hlídala jsi někdy malé dítě týden 24 hodin denně bez pomoci?A myslíš i na to malé,že nebude mít cíleně tatínka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.2.12 21:31
;)
Kájuška 2707 píše:
Všechny moc zdravíím :) chtěla bych se zeptat..Chtěla bych dítě,ale bez chlapa..Nevíte jaké jsou podmínky k umělému oplození? A od kolika do kolika let vám ho provedou? Díky :)

já myslim že to nejde né :lol: .Proč si nenajdeš teda nějakého dárce spermatu,kamaráda,náhodnou známost a nic neříkej.Ušetříš peněženku i nervy.Pokud nemáš problém mít sex s mužem tak než do sebe píchat hormony platit vysoké částky tak zvolim tohle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
3.2.12 21:33

Bez chlapa umělé oplození neprovedou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
3.2.12 21:35
Kájuška 2707 píše:
Všechny moc zdravíím :) chtěla bych se zeptat..Chtěla bych dítě,ale bez chlapa..Nevíte jaké jsou podmínky k umělému oplození? A od kolika do kolika let vám ho provedou? Díky :)

Podle zákonných předpisů platných v ČR (a předpokládám, že bohužel i na Slovensku) je umělé oplodnění semenem dárce možné pouze u manželů po předchozím souhlasu obou. Inseminace u ženy osamělé nebo lesbické bohužel není možná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
3.2.12 21:35

já vždycky myslela, že ani umělé oplodnění bez partnera není možné :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
3.2.12 21:38
Kamča.dalmatinka píše: ;)
Kájuška 2707 píše:
já myslim že to nejde né :lol: .Proč si nenajdeš teda nějakého dárce spermatu,kamaráda,náhodnou známost a nic neříkej.Ušetříš peněženku i nervy.Pokud nemáš problém mít sex s mužem tak než do sebe píchat hormony platit vysoké částky tak zvolim tohle ;)

Některé země EU to provádí (Británie a země Beneluxu), ale rozhodně to není cestou hormonální !
Je to tzv. inseminace. Žádné píchání hormonů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
3.2.12 21:41
adlin27 píše:
Já mám jiný dotaz,hlídala jsi někdy malé dítě týden 24 hodin denně bez pomoci?A myslíš i na to malé,že nebude mít cíleně tatínka?

Třeba má maminku, sestru, kamarádky, partnerku… Chlap je stejně věčně v práci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.2.12 23:13

Je to škoda že rodina se vnímá jen jako matka a otec.Myslím si že je spoustu maminek co partnery nemaj a zvládaj to naprosto skvěle. ;)
Já sama kdybych třeba jen nemohla najít správného partnera čas mi už šlapal na paty tak do toho jdu taky sama at už s nějakym kamarádem nebo tak..

Beztak je polovina chlapu nonstop v práci.takže to někdy vyjde na stejno neli líp než mít doma blbce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janííve31
4.2.12 16:25

Ahoj holky, jsem názor že než chlap k ničemu tak raději žádný!
Vždy jsem plánovala dítě až mi bude 30…vhodneho partnera jsem měla akorát když mi bylo 24 ale to jsem chtěla cestovat, pracovat, vydělávat a nějak se zajistit. Potom jsem 6 let na žádnýho vhodnýho kandidáta nenatrefila takže jsem se kolem 30 taky zajímala o umělé oplodnění…u nás to nelze ale určitě jde za uplatu sehnat někoho přes net - ale bacha na nemoce-chlap by se měl legitimovat aby mohl dokázat že nemá HIV atd.. do toho ne každý chlap jde.
V té době jsem měla ženatýho milence o dost staršího a řekl že by se dítku se mnou nebránil. no tak jsem víc nečekala a hned napoprvé vlastně otěhotněla, potraila ale hned jsem zas otěhotněla a jsem v 15 TT :-)
Nemužu od něj očekávat to co od partnera ,přiznám se že když tady čtu jak se o vas chlap stara atd tak si někdy říkam proč ten muj ne…ale nemužu mu to mít za zlý protože dítko jsem iniciovala hlavně já. Od začátku říkal že by se rád rozvedl a byl se mnou -tomu moc nevěřím ani nevím zda to vlastně chci a tak netlačím na pilu a zařizuju se sama s tím že když by se skutečně rozvedl tak třeba nakonec budeme jako opravdická rodina :-) leckterý tatínek jezdí kamionem a doma je jen o víkendech, jiný se vrací denně domu když už děcko spí… tak to si myslím že ten muj bude s nama časteji i kdyby se nakonec nerozvedl. Takže holkám co se rozhodnou být s mimčem uplně nebo částečne sami ja držím palce. Ale duležitá je finanční soběstačnost, to na každý pád.

• Citovat
  • Upravit
3509
5.12.13 09:58

To jsou příběhy úplně srdcervoucí holky! Já jsem taky bez partnera, ale ze své vlastní vůle. Udělal mi mimi po 3 týdnech vztahu, klasickej zlatokop, nevim co čekal, že mě oplodní a postaví k plotně zřejmě. To se ale chlapec sakra spletl. Nebudu ho udávat ani do RL. @Kájuška207: Dám Ti na něj kontakt, umí bejt docela okouzlující. :mrgreen: Ale je to kretén. Chápete to holky, že mu po měsíci (lživě) volám, že jsem to dostala a on je na. sranej?! Že jestli je to pro mě dobrá zpráva, tak pro něj teda ne! Každej normální chlap by skákal tři metry vysoko, že žádný dítě nebude že jo a ne tuto!! Dement.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
22.9.15 12:28

Mám to tak nějak podobně teď. Dostala jsem těhotenskou knížku, ult obrázek a tatínek utekl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
22.9.15 12:45

Bez partnera

Ahoj holky,
je mi 39 let a jsem v devátém týdnu těhotenství a před pár dny mě opustil přítel. Řekl mi, že se mnou zůstane, ale jen pod tou podmínkou, že půjdu na potrat. Že teď není dobrá finanční situace, že by bylo fajn si našetřit nějaké peníze a za dva roky, že to můžeme zkusit znova. Jenže to už zase budu o kapánek starší a bude tam větší riziko. Chce se toho miminka zříct a nechce s námi mít nic společného. Jsem z toho hodně nešťastná a denně brečím. Není to dobré pro mimi. Má některá takovou zkušenost? A jak to řešíte? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
22.9.15 12:58

@TinnaM Bohudík takovou zkušenost nemám, ale já bych se v tvém věku dítěte nikdy nevzdala, pokud nechceš skončit opuštěná a bezdětná. Partner, pokud uteče od těhotné ženské, stejně za nic nestojí a zbavila bych se ho co nejdřív. Ať platí alimenty na dítě a tobě výživné. Dítě v tvém věku je dar a zázrak! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
22.9.15 13:21
@ivunak píše:
@TinnaM Bohudík takovou zkušenost nemám, ale já bych se v tvém věku dítěte nikdy nevzdala, pokud nechceš skončit opuštěná a bezdětná. Partner, pokud uteče od těhotné ženské, stejně za nic nestojí a zbavila bych se ho co nejdřív. Ať platí alimenty na dítě a tobě výživné. Dítě v tvém věku je dar a zázrak! :kytka:

@TinnaM
Souhlasím s ivunak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6866
22.9.15 13:54

Na potrat bych nešla. S takovým bych stejně nezůstala. Jen ať se zkusí zřeknout. chtěla bych ho o co největší alimenty. A počítej s tím, že až zjistí, že se ho zříct nejde, že bude muset platit bude zastrašovat střídavou péčí nebo, že ti ho veme když ho uvedeš jako otce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí