Těhotenství bez partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.9.15 13:54

@TinnaM mně je sice o 10 let míň a v prosinci jsem řešila stejnou situaci, přítel řekl, že mám jít na potrat, tak jsem šla…vyčítala jsem si to až doteď kdy jsme manželé, já jsem v 6tt a těšíme se už spolu, je to prostě jiný, chtěný, plánovaný a hezký… ale tobě bych radila, v žádném případě se toho nevzdávat, už jen kvůli věku a nikdy nevíš, zda přítel nezmění názor ;)

• Citovat
  • Upravit
4776
22.9.15 14:06

@TinnaM Ty to dítě chceš? Pokud ano, celý život bys to jemu i sobě vyčítala. Já bych na potrat nešla, byla jsem v podobné situaci a je mi 41. Ty chceš zachránit ten vztah? Ruku na srdce, zůstala bys s chlapem, který tě donutil k potratu? Za dva roky spíš už žádné dítě nebude, ono totiž nikdy není ta „správná“ doba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
1.10.15 20:17
@Anonymní píše:
@TinnaM mně je sice o 10 let míň a v prosinci jsem řešila stejnou situaci, přítel řekl, že mám jít na potrat, tak jsem šla…vyčítala jsem si to až doteď kdy jsme manželé, já jsem v 6tt a těšíme se už spolu, je to prostě jiný, chtěný, plánovaný a hezký… ale tobě bych radila, v žádném případě se toho nevzdávat, už jen kvůli věku a nikdy nevíš, zda přítel nezmění názor ;)

Ty jsi zůstala s chlapem, kterej Tě donutil jít na potrat a dokonce sis ho vzala za muže??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.15 12:53

@Pincenza ano,nebyla jsem si tim tehotenstvim jista stejne jako on, sice jsem mela vice zabran tam nejit, ale nakonec se mi potvrdilo, ze zle je opravdu pro neco dobre-tenkrat to byly nervy, nechteli jsme to tak ani jeden, byla slozita doba…dneska se z tehotenstvi oba tesime, bylo planovane, nemam nervy a jsem pripravena ja i manzel ;) vim ze je spousta lidi co me za to muzou odsoudit ale kazdy ma pravo volby a dnes uz toho nelituju…

• Citovat
  • Upravit
Kuky206
16.4.20 18:36

Ahojda, je mi 21 jsem na konci 11 týdne a vypadá to, že na vše budu sama. S partnerem jsme se rozešli. Sice spolu stále bydlíme, ale je to jen otázka času. Již spolu ani nekonunikujeme. Nevím, zda je to vhodné, ale ráda bych se zeptala, zda tu není třeba nějaká tehulka, která prožívá to samé a ráda by sdílela své pocity a klidně třeba zašla i někam na čaj až pomine karanténa :) klidně ráda poznám i maminku, která je na dítko sama. Asi bych potřebovala nějak podpořit případně říct věci narovinu a neříkat, že vše bude jen dobré. :oops:

• Citovat
  • Upravit
123563
16.4.20 21:34

Nebude. Určitě si řekni svojí mámě o pomoc. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kuky206
16.4.20 21:54

Rodiče určitě pomohou, ale cítím se hrozně osaměle. :roll: nevím, jak se s těmi pocity smířit

• Citovat
  • Upravit
72725
16.4.20 22:40
@Kuky206 píše:
Rodiče určitě pomohou, ale cítím se hrozně osaměle. :roll: nevím, jak se s těmi pocity smířit

Normálně.. Soustred se na mrne.. A na budoucnost.. Obrat se na rodinu.. Ta pomáhá vesměs nejvíc.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí