Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, mám takový dotaz. 14 září jsem byla u lékaře s tím, že mě o víkendu strašně bolelo nalevo a bála jsem se zda opět nemám cystu na vaječníku (na kterou jsem trpěla) a ještě vlastně při návštěvě doktora jsem to měla do 4 dnů dostat. Doktor mě prohlédl, udělal ultrazvuk a vše naštěstí v pořádku. Teď čekám na ms ale ta stále nikde, zatím opoždění 1den. Chci se proto zeptat, zda někdo neměl stejnou situaci a kdybych byla náhodou těhotná tak snad by doktor viděl něco na ultrazvuku ne? Nebo myslíte že by to mohlo za ty 4 dny teprve se něco vyklubat? Zatím nešílím…myslím si že ms dorazí…jen bych chtěla vědět názory…Děkuju
@Mon_berka Myslím, že ti nikdo neřekne 100% jestli ano nebo ne. Já osobně bych zašla do lékárny a koupila si 10jednotkový těhotenský test
Pokud máš dostat MS, tak už by tam slabá čárka byla ![]()
@Hanesi A je možné aby doktor 5 dní zpět nic na ultrazvuku neviděl?
Možné to je, na ultrazvuku je něco vidět až při hladině HCG někde kolem 1000j, což tehdá rozhodně ještě nebylo, ale mohl by vidět, že máš třeba vyšší sliznici a to také napovídá
V lékárnách dr. Maxe prodávají super test LadyMax, jsou v krabičce 2 a stojí do 40 korun
Je spolehlivý a napoví ti více ![]()
Ahojte, chtěla jsem se zeptat s přítelem se snažíme 9 měsíců o miminko dnes je to podle výpočtů 10 den co mi meškají měsíčky. Tak 2 týdny mě boleli prsa, teď už se to trochu ustálilo a většina řekla že je mám takové nateklé i já sama to cítím. Zatím jsem žádné velké příznaky nepochytili jen asi to že skoro pořád chodím na wc. A už přes týden mě občas začne bolet břicho jako při MS není to pořád je to jen sem tam. Bolí mě to přesně uprostřed podbříšku. Vím že to sem asi nepatří, ale po zklamáních s testama teď mám strach si udělat, bojím se že mrška ještě příjde. Tak jsem se chtěla zeptat na váš názor jestli není ještě brzo si test udělat. Děkuji
@Anonymní píše:
Ahojte, chtěla jsem se zeptat s přítelem se snažíme 9 měsíců o miminko dnes je to podle výpočtů 10 den co mi meškají měsíčky. Tak 2 týdny mě boleli prsa, teď už se to trochu ustálilo a většina řekla že je mám takové nateklé i já sama to cítím. Zatím jsem žádné velké příznaky nepochytili jen asi to že skoro pořád chodím na wc. A už přes týden mě občas začne bolet břicho jako při MS není to pořád je to jen sem tam. Bolí mě to přesně uprostřed podbříšku. Vím že to sem asi nepatří, ale po zklamáních s testama teď mám strach si udělat, bojím se že mrška ještě příjde. Tak jsem se chtěla zeptat na váš názor jestli není ještě brzo si test udělat. Děkuji
Já bych test určitě udělala ![]()
@Anonymní píše:
POkud ti MS nepřišla více jak týden, pak test určitě ukáže ![]()
@Hanesi Moc ti děkuji
ještě zkusím počkat a test udělám třeba zítra, ve čtvrtek máme letět na svatební cestu a měli jsme se snažit až tam…:) s tím že mi tam vycházeli i plodné dny pokud bych to,,včera" dostala..doufám že mi to nějak nenaruší..
Děkuji vám moc, celkem se toho bojím aby ještě mrška nepřišla
ted rychle utíkám do lékarny pro testik ![]()
@Mon_berka Tak pokud jsi opravdu těhotná již teď, tak to bude příjemné překvapení pro manžela ![]()
@Anonymní píše:
Děkuji vám moc, celkem se toho bojím aby ještě mrška nepřišlated rychle utíkám do lékarny pro testik
Držím pěsti, aby to bylo tak jak chceš a na našla jsi tam //. Dej nám pak vědět ![]()
Tak holky je to tam // na TT mám obrovskou radost
konečně se usmálo štěstí i na nás
Přeju hodně štěstí aby to vyšlo i vám ![]()
Tak dnes jsem si dělala TT a jen jedna čárka a ms stále nikde, zpoždění 2 dny. Tak nevím. Doufám, že to dostanu zrovna na naší svatební cestě :/
Ahoj holky. Měla jsem v sobotu dostat menstruaci, mám 3.den zpoždění a MS nikde. Vždy mám cyklus 27-29 dní, už hodně dlouho… 2× jsme v tomto cyklu spolu s přítelem měli chráněný sex, chránili jsme se kondomem. Mám strach, že jsem těhotná, byl by to malér..:( v září mi začala škola a tak si myslím, jestli cyklus nemůže ovlivnit změna režimu a nebo stres. A do jaké míry je to možné. Díky za odpovědi. Maky
@Anonymní píše:
Tak holky je to tam // na TT mám obrovskou radostkonečně se usmálo štěstí i na nás
Přeju hodně štěstí aby to vyšlo i vám
Gratuluji ![]()