Těhotenství e

1
13.7.23 17:42

Těhotenství e

Ahoj, jsem kluk je mi 16 let mam menší strach že moje holka je těhotná nic jsme spolu neměli je jí 14 bude ji teď 15 jen na mě seděla a já z toho měl mokro ona na spaní nosí jen kalhotky a tričko je nějak možný že je těhotná? mám hroznej strach omlouvám se za blbý dotaz nejde mi ani tak o mě jen to pro ní musí být strašný kdyby ve 14ti otěhotněla :? :,(

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65230
13.7.23 17:47
@Qenz píše:
Ahoj, jsem kluk je mi 16 let mam menší strach že moje holka je těhotná nic jsme spolu neměli je jí 14 bude ji teď 15 jen na mě seděla a já z toho měl mokro ona na spaní nosí jen kalhotky a tričko je nějak možný že je těhotná? mám hroznej strach omlouvám se za blbý dotaz nejde mi ani tak o mě jen to pro ní musí být strašný kdyby ve 14ti otěhotněla :? :,(

už zase? Co takhle něco jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
13.7.23 18:09

Ano, je těhotná. Budou to čtyřčata…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65230
13.7.23 18:11
@Lu66 píše:
Ano, je těhotná. Budou to čtyřčata…

ty už tu byly, ne. Nebo to tenkrát byla paterčata?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4342
13.7.23 18:26

Proc mam takovy pocit ze ve skolach stale misto sexualni vychovy pousti video Ju a Hele se ptaji deti v materske skolce kde se berou deti? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65230
13.7.23 18:28
@maminaAJ píše:
Proc mam takovy pocit ze ve skolach stale misto sexualni vychovy pousti video Ju a Hele se ptaji deti v materske skolce kde se berou deti? :think:

spíš si tu někdo dělá srandu. Možná to, co tu neustále zakládalo diskuse, jestli může otěhotnět přes tepláky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9770
13.7.23 19:59

Ty prázdniny ale umí být nudné a dlouhé, že :think: Nechcete jít radši na koupák? Nebo do kina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4342
13.7.23 21:14
@vokishka píše:
spíš si tu někdo dělá srandu. Možná to, co tu neustále zakládalo diskuse, jestli může otěhotnět přes tepláky atd.

presne ;) jen ta vyspelost dotazu mi pripomela jakeho vzdelani se dostalo me :mrgreen: rada vzpominam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí