Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, jsem kluk je mi 16 let mam menší strach že moje holka je těhotná nic jsme spolu neměli je jí 14 bude ji teď 15 jen na mě seděla a já z toho měl mokro ona na spaní nosí jen kalhotky a tričko je nějak možný že je těhotná? mám hroznej strach omlouvám se za blbý dotaz nejde mi ani tak o mě jen to pro ní musí být strašný kdyby ve 14ti otěhotněla
![]()
@Qenz píše:
Ahoj, jsem kluk je mi 16 let mam menší strach že moje holka je těhotná nic jsme spolu neměli je jí 14 bude ji teď 15 jen na mě seděla a já z toho měl mokro ona na spaní nosí jen kalhotky a tričko je nějak možný že je těhotná? mám hroznej strach omlouvám se za blbý dotaz nejde mi ani tak o mě jen to pro ní musí být strašný kdyby ve 14ti otěhotněla![]()
už zase? Co takhle něco jiného?
@Lu66 píše:
Ano, je těhotná. Budou to čtyřčata…
ty už tu byly, ne. Nebo to tenkrát byla paterčata?
Proc mam takovy pocit ze ve skolach stale misto sexualni vychovy pousti video Ju a Hele se ptaji deti v materske skolce kde se berou deti? ![]()
@maminaAJ píše:
Proc mam takovy pocit ze ve skolach stale misto sexualni vychovy pousti video Ju a Hele se ptaji deti v materske skolce kde se berou deti?
spíš si tu někdo dělá srandu. Možná to, co tu neustále zakládalo diskuse, jestli může otěhotnět přes tepláky atd.
Ty prázdniny ale umí být nudné a dlouhé, že
Nechcete jít radši na koupák? Nebo do kina?
@vokishka píše:
spíš si tu někdo dělá srandu. Možná to, co tu neustále zakládalo diskuse, jestli může otěhotnět přes tepláky atd.
presne
jen ta vyspelost dotazu mi pripomela jakeho vzdelani se dostalo me
rada vzpominam ![]()