Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
v těhotenství bych nedoufala, to už by test byl hodně pozitivní. Třeba ani nebyla ovulace, bud počkej nebo k doktorovi na vyvolávací injekci. Po 14 dnech zpoždění by už i na utz něco bylo vidět.
Holky delala jsem test vcera rano (rovnou 3) a byl tam krasny duch a dnes jsem testovala ted po obede a prijde mi na testu bilo, max temer nepatrny duch a to vidim asi jen ja…
Dnes jsem 12dpo, do MS chybi 3 dny.. Picha me v prsou, boli podbrisek jak pri ms, cely den mam zaludek na vode a boli me hlava casto, ale co ten test?
@crazymisha může být ještě brzy a test se vybravi. Chce to hlavně klid, může vám to dělat i psychika, vím o čem mluvim
. Zkuste v den menses nebo den po a uvidíte. Dnes už jste mohla hormon naředit a neukazuje.
Tak ja mela 10dpo krasny duchy, bylo mi i rano spatne ted dva dny, pichalo v podbrisku a prsou, bily vytok a vcera 12dpo vse ustalo, test bily, nic mi nebylo a dnes dorazila ms. A pro priste koncim s testovanim, nejdriv par dni zpozdeni.
Tak se tu mejte a at vam sili.. ![]()
Obnovuji diskuzi - před 15 dny, v sobotu, byl jediný sex tohohle mesice, ovu netuším. Prerusovana souloz, manžel si je prý 100% jistý, ze se uhlídal (ale znáte to, takových případu už bylo….). Miminko neplanujeme. Cykly mám dlouhé 23-25 dni. Dnes jsem 25. den, zítra teda 26 a menzes nikde. Pořad mě bolí v podbrisku a beham na záchod, ze už je to tady a nic. Včera bylo lehce růžové zakrvaceni, dnes jen zaspineni. Prsa mám celá natekla, lehce bolestiva. Včera rano test a negativni, teď večer také úplně bílý.
Kdybych byla těhotná, už by se to přece na testu projevilo, ne..? To už mi připadá jako docela dlouhá doba.
Test pořad negativni. Když bych to hodne zkousela zkoumat, tak se mi zda, ze pod určitým uhlem je tam náznak stínu, ale to už bych byla paranoidní. Mohla bych tedy byt dnes, pk 16 dnech od stylu, “v klidu”? Mám teda den zpozdeni, prsa natekla, ale jinak nic… ![]()