Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky tak sem četla od PANDORY mno a zažila sem to podobne až na to že sem měla prvni potrat taky mi řekla že se nevyvyji a za 2 dny to vyrosto o nekolik…ale na revizi sem šla nevěděla sem…kdybych si tohle přečela dřiv možna bych na to ani nešla,.....mohla sem taky skusit jineho doktors mno čas už nevratim což mě mrzí
![]()
@pandora ahoj holky tak sem četla od PANDORY mno a zažila sem to podobne až na to že sem měla prvni potrat taky mi řekla že se nevyvyji a za 2 dny to vyrosto o nekolik…ale na revizi sem šla nevěděla sem…kdybych si tohle přečela dřiv možna bych na to ani nešla,.....mohla sem taky skusit jineho doktors mno čas už nevratim což mě mrzí
![]()
To je hrozne. Slysela jsem 2 pribehy ,kdy neco doktor podelal . Ten jeden dopadl dobre diky zmene doktora ale druhej uz bohuzel ne ,doktor odflakl prohlidku a miminko kvuli omotane pupecni snure je postizene ![]()
MNO TO JE MAZEC JAKO......ja radši o tom už nechci ani přemyšlet…protože mě to tak akorat štve.....je mi z toho smutno…že mi to mohlo dopadnout uplně jinka než to dopadlo…mno co už nadělam…člověk nemuže už věřit ani těm oktorum což je dost blby teda ![]()
Presne ja s doktorama mam spatne zkusenosti, nemyslim ted treba gyndu ale celkove. Takze radeji ,kdyz ma dojit k nejhorsimu tak zajit jeste nekam jinam pro jistotu.
mno tak sem se už poučila jen pro mě byl prblem že pochazím s take prdele kde na vyběr moc doktoru neni mno
…chjo štvě mě to mno ![]()
Tak ja uz fakt nevim, prave jsem si merila teplotu a mam zase 37,2, kdyz nepocitam bolest hlavy a pichani v podbrisku, nic mi neni. Je mozne ,ze to muze byt dalsi priznak raneho tehotenstvi ?
@Michaele a zkoušela sis testik? podle mě by to naznak těhotenstvy mohl byt a ještě když ste s přitelem spolu spaly bez ochrany tak si myslim že pravděpodobnost těhotenstvy tam je ![]()
Jo klidně můžeš bejt těhotná.. Mě ted to těhottenství začlo tak že jsem měla strašnou střevní chřipku a blila jsem jak Alík. Tak jsem ani nemyslela že bych mohla bejt těhotná to jsem byla tak ve 3 týdnu . No a bylo z toho těhotenství ![]()
Sakraaa tak to me tesi ,ze jeste nejaka nadeje tam je
jeste par dni pockam a zkusim test znova .
Ahoj ,
tak ja opravdu uz nevim, nechapu ,jsem zoufala . Dnes jsem si merila teplotu zase 37,4 a ty vecne navaly horka a zimy , o tedlech priznacich jsem nevedela tak to prece nemuze byt vsugerovane ?Vcera vecer jsem si udelala jablecne tousty, bylo to dobre, ale po chvilce se mi udelalo spatne ,po hodine lezeni v klidu to preslo, ale porad mi bylo divne trochu . Na pritele jsem byla nehorazne protivna, vsechno co udelal me ,prominte ,ale „sralo“ ,chudak na me tak smutne koukal, kdyz jsem po nem vztekle svihla obleceni .Jak to rychle prislo tak to tak po 15 minutach odeslo, omluvila jsem se mu a sla jsem spat . Rano, kdyz jsem ho vyprovodila do prace se mi udelalo strasne nevolno, tak jsem musela otevrit okno a lehnout si ,nastesti jsem brzo zase usla ,kdyz jsem se probrala uz to bylo lepsi ale porad to neni ono . Jestli toto neni tehotenstvi tak uz opravdu nevim .
@Michaele píše:
Ahoj ,
tak ja opravdu uz nevim, nechapu ,jsem zoufala . Dnes jsem si merila teplotu zase 37,4 a ty vecne navaly horka a zimy , o tedlech priznacich jsem nevedela tak to prece nemuze byt vsugerovane ?Vcera vecer jsem si udelala jablecne tousty, bylo to dobre, ale po chvilce se mi udelalo spatne ,po hodine lezeni v klidu to preslo, ale porad mi bylo divne trochu . Na pritele jsem byla nehorazne protivna, vsechno co udelal me ,prominte ,ale „sralo“ ,chudak na me tak smutne koukal, kdyz jsem po nem vztekle svihla obleceni .Jak to rychle prislo tak to tak po 15 minutach odeslo, omluvila jsem se mu a sla jsem spat . Rano, kdyz jsem ho vyprovodila do prace se mi udelalo strasne nevolno, tak jsem musela otevrit okno a lehnout si ,nastesti jsem brzo zase usla ,kdyz jsem se probrala uz to bylo lepsi ale porad to neni ono . Jestli toto neni tehotenstvi tak uz opravdu nevim .
ahojky moc bych ti to přála, aby to těhu bylo. Ale já sama vím, že se veškeré příznaky dají vsugerovat aniž by si to žena uvědomovala, jsem zdárným příkladem
![]()
@Michaele píše:
jaj no tak to me moc nepotesilo
já to takhle každej měsíc měla 2 roky
veškeré příznaky spoždění dokonce i zvracení… a bohužel ani jednou z toho těhu nebylo. Až po skoro třech letech to nebylo falešn. Ale opravdu moc moc bych ti to přála. Protože vím co to je, když člověk chce a nejde to ![]()
no my se o nej nepokouseli ale pak prisla spozdena menstruace, desne boleni bricha a hlavy, spatny tlak, navaly horka a zimy ,teplota , obcasna unava a vycerpani .Pritel trval na testu tak jsem si ho sla koupit, aby byl klid, no a carka tam byla ale pak uz ne .