Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Michaele píše:
no my se o nej nepokouseli ale pak prisla spozdena menstruace, desne boleni bricha a hlavy, spatny tlak, navaly horka a zimy ,teplota , obcasna unava a vycerpani .Pritel trval na testu tak jsem si ho sla koupit, aby byl klid, no a carka tam byla ale pak uz ne .
a zkoušela jsi teď znovu testovatm, nebo ještě vyčkáváš?
promiň já tu už včera nebyla, zkoušela jsi dneska ten test? jak to dopadlo?
Ahoj ja jsem si ho dnes koupila ,kdyz jsem sla z nemocnice, dozvedela jsem se spatnou zpravu tak nemam naladu na dalsi zklamani ,takze si ho udelam zitra rano
@Michaele CHJO TO JE MI LITO…SNAD ZITŘEJŠÍ ZPRAVA BUDE LEPŠÍ …DRŽÍM MOOOC PALEČKY ![]()
@Michaele píše:
Ahoj ja jsem si ho dnes koupila ,kdyz jsem sla z nemocnice, dozvedela jsem se spatnou zpravu tak nemam naladu na dalsi zklamani ,takze si ho udelam zitra rano
to je mi moc líto, tak budu na tebe myslet, aby zítřek byl lepší ![]()
Ahoj no tak dnesek lepsi neni. Vysledek negativni a ty moje priznaky nejspis spusobuje nemoc co mi vcera zjistili .Dotoho mi s radosti oznamila, ze to zpusobuje neplodnost.No tak jsem zvedava ,jestli sem jeste nekdy zajdu pro radu .
@Michaele jeeej to je mi moc lito
…chjo to je hrozny.....snad nevim ani co na to napsat mrzí mě to
…a drž se
No budu muset , pritel mi je ted velkou oporou, hned zacal hledat co ta nemoc obnasi a dohlidne na to abych to dodrzovala a ze bude i miminko .
@Michaele tak to je dobře…uvidiš že spolu všechno zvladnete a ani se nenadějete a bude vše zase super …držím palečky ![]()
přeji, ať to všechno dobře dopadne a snad to není „hrozná“ nemoc (doufám, že víte, jak to myslím) drž se ![]()
ahojky tak to je mi moc moc líto, ale držím palečky, aby vše dopadlo dobře a i ty jsi se miminka dočkala ![]()
AHOJKY HOLKY.mam problem…v unoru sem měla revizy(miminko nerostlo)pak sem musela jit na vyvolavačku a za 7 dní sem dostala MS a po tydnu sem je dostala znova takže za 1měsic jsem je měla 2×.s přitelem se pokoušíme o miminko znova,mam zpoždění a bolí mě prsa…tak sem zkoušela 2× test a byl negativní tak nevímco se děje.sem ted v praci takže nemam nějak čas zaít na gynu …prosím o váš nazor…děkuji
ahojky zkusila bych test koncem týdne dej vedět jak jsi dopadla a samozdřejmě se pokus co nejdřív zajít k doktorovy