Těhotenství nebo nějaký problém?

Michaele
27.3.12 09:55

tehotenstvi nebo nejaky problem?

Dobry den,
mam takovej problem, nedavno mi zaclo byt zle od zaludku, nezvracela jsem ale casto to na me slo , vetsinou na vecer. Mela jsem to 7.3.2012 dostat ale nic. Skoro kazdy den me boli hlava, ze zacatku jsem skoro kazdy den mela pocit, jako by na me neco lezlo, strasna slabost v nohach, rukach ,no proste celkove. Casto jsem mela i nizky tlak, takze pri kazdem zvednuti, jak z postele tak i ze zidle okamzite zatmeni pred ocima ,tlak v hlave a desne motani, ktere po chvilce preslo. Furt me bolelo v podbrizku, kazdy den na jinem miste ale docela silne bodani . Pritelovi to prislo uz divne, tak trval na udelani teh. testu tak jsem si koupila nejaky levny a byl tam slabounky duch ale pro jistotu jsem si druhy den udelala dalsi a tam uz nic nebylo tak jsem to nechala byt stim ,jako ze nejsem tehu. 17.3.2012 se dostavila menstruace ale od zacatku divna. Pokazde me je ten den hodne spatne a boli me ledviny a mam to hodne silne, ale ten den jsem nic necitila ani jsem otom nevedela az vecer jsem zjistila ,ze mam spodni pradlo zaspinene druhy den to bylo silnejsi ale porad ne tak jako vzdy. Mela jsem to asi o 2 dny kratsi nez normalne 7 dni ale celou dobu takove slabe tak jsem to prestala resit. Pritel uz predtim chtel abych brala prasky, tak jsem je 3 den menstruace zacla brat ale od te doby mi je stale hur a hur uz mi je nevolno i rano brucho mam skoro kazdy den nafoukle, podbrisek me taky obcas boli. Tak jsem zkusila dalsi testy, jine slabsi ale negativni . takze muj duvod proc vas tu otravuju je co si otom myslite jestli ma cenu jit otravovat zase gynekologa ? predem dekuji za odpovedi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9879
27.3.12 10:00

Tak si skoč na gyndu a budeš vědět hned. Já měla MS u prvního kluka do 3 měsíce takže klidně být těhotná můžeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
27.3.12 10:00

Ke gynekologovi jsi měli jít hnedka, zvlášt když jsi začla brát prášky. Zajdi si tam hnedka, na krev a budeš vědět jak jsi na tom.
Pokud jsi na testu měla nějaký duchy nevím na co čekáš…
Určitě těhotná být můžeš ale hlavně pokud jsi tak musíš prášky vysadit, nesmí se v těhotenství brát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaele
27.3.12 10:03

Dekuji

dekuji za odpoved ve ctvrtek tam tedy zajdu .

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
27.3.12 10:38

Zajdi si na gyndu, protože to může být jiný problém, možná tě pak pošle k jinému dokotorovi třeba, myslím, že těhotná nejsi, když byl jeden duch a pak několikrát nic, ale radši ty prášky neber, může ti být blbě i z toho.

• Citovat
  • Upravit
2947
27.3.12 10:50

dělala jsem si čtyři testy a všechny negativní a byla jsem ve druhém měsíci, já bych do čtvrtka nečekala, jestli bereš prášky, šla bych hned i bez objednání!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaele
27.3.12 11:06

no ja momentalne jsem daleko od domova, takze nemam moznost zajid na gyndu hned ale pokusim se aspon zitra tam dostat . snad to bude ok

• Citovat
  • Upravit
2947
27.3.12 15:45

a to tam ani není nemocnice??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3041
27.3.12 16:52

Ahoj,jsem 4 tyden v šestineděly…a s přitelem sme to nevydržely a měly sme pohlavni styk.....sice sme se snažily aby se přitel neuspokojil do mě ale asik to neevyšlo nevime to ani jeden jistě…a problem je že mam děsnou chut na jidlo hlavně sladky a asik 2 tyden mam podavou bolest na leve straně podbříško.....je to naznak těhotenstvy…ptam se protože miminko ještě nemame …měla sem samovolny potrat :( děkuji za odpověd :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
27.3.12 17:01

holky, já se omlouvám, ale už jsem těchle diskuzí v posledních pár týdnech pročetla dost a vždy tam radili nebo se i divili, že proč se ptáte tady, vždyť my vám tu neřeknem, jestli jste těhotné.. každý to má jinak. omlouvám se, že to tu tak píšu, ale to je opravdu věc, u které vám nikdo neporadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaele
27.3.12 18:05

ja vim ze tu jich je dost ale nechci na gyndu litat s kazdym prdem. Chtela jsem poradit od skusenych matek, ktere maji zazite prvni priznaky tehotenstvi ,jestli ma cenu tam jit a obtezovat ho . nejsem typ cloveka co lita s rymickou k doktorovi ale jak jsem zacla brat ty prasky tak jsem se zacla obavat pokud opravdu jsem tak abych mu neublizila .

• Citovat
  • Upravit
2947
27.3.12 18:23
@Michaele píše:
ja vim ze tu jich je dost ale nechci na gyndu litat s kazdym prdem. Chtela jsem poradit od skusenych matek, ktere maji zazite prvni priznaky tehotenstvi ,jestli ma cenu tam jit a obtezovat ho . nejsem typ cloveka co lita s rymickou k doktorovi ale jak jsem zacla brat ty prasky tak jsem se zacla obavat pokud opravdu jsem tak abych mu neublizila .

tak to já sice taky ne, ale jestli si myslíš, že jo, tak tam radši zajít. já taky nemám ráda obtěžování doktorů, ještě když na mě čumí jak na debila, ale když by se mělo jednat o těhu a začla jsi brát prášky, tak je lepší tam jít, ať máš jistotu nebo to může být něco jiného, nikdy nevíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaele
27.3.12 18:34

no jako mam cimdal vetsi strach, takze tam pujdu .Nerada bych mu ublizila pokud tam je.

• Citovat
  • Upravit
2947
27.3.12 18:36
@Michaele píše:
no jako mam cimdal vetsi strach, takze tam pujdu .Nerada bych mu ublizila pokud tam je.

jako mě sice ms nepřišla, když jsem byla těhotná, ale přisuzovala jsem to tomu, protože jsem s tim občas mývávala problémy, potom jsem dostávala neskutečný křeče, že jsem se musela zastavit, jako kdybych měla začátek ms, ale testy negativní, hrozně unavená, občas návaly horka. každý to má jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
27.3.12 18:39
@Michaele píše:
no jako mam cimdal vetsi strach, takze tam pujdu .Nerada bych mu ublizila pokud tam je.

mohou ti to dělat i prášky, nemusely ti sednout. Ale každopádně dokud nebudeš vědět co dál, tak je neber a zajdi co nejdříve k lékaři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí