Těhotenství nebo nějaký problém?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Michaele
27.3.12 18:44

no me bylo spatne i pred nima ale tak od druheho dne menstruace mi bylo hur a hur ,takze bych nerekla ze by prasky .A ty same prasky jsem brala nekolik let ale pak jsem je vysadila asi tak na 5 mesicu a nikdy jsem s nima nemela problem .

• Citovat
  • Upravit
3119
27.3.12 18:48
@Michaele píše:
no me bylo spatne i pred nima ale tak od druheho dne menstruace mi bylo hur a hur ,takze bych nerekla ze by prasky .A ty same prasky jsem brala nekolik let ale pak jsem je vysadila asi tak na 5 mesicu a nikdy jsem s nima nemela problem .
áha, tak to je opravdu divné, tak to naběhni k lékaři, budu držet pěstičky, aby to bylo vše v pořádku
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
27.3.12 18:49

a dej pak vědět, jak jsi dopadla :) třeba to bude malé, to by snad nevadilo nebo jo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaele
27.3.12 18:56

Urcite dam vedet . Nevadilo ,kdyz jsem pritelovi rekla, ze je pozitivni tak nadsen zrovna nebyl ale rekl ,ze to nejak zvladnem a uz dokonce premyslel nad jmenem :D docela prekvapil .

• Citovat
  • Upravit
9879
27.3.12 20:32

Ale i tak ta HA je blbá jestli jsi těhotná. Moje známá má holčičku přes prášky a je opožděná prý kvuli tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaele
27.3.12 20:36

o muj boze to by byl pruser no uz to mam dohodle zitra tam jedu dnes uz si prasek radeji nebudu brat

• Citovat
  • Upravit
9879
27.3.12 20:53

Ale ne ona ty prášky brala asi měsíc . Prostě si už neber pro jistotu. Věř že bude dobře . Držim palce at vše dobře dopadne :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaele
27.3.12 21:30

dekuji moc snad tam nejakej ten malej uzlicek stesti bude :-)

• Citovat
  • Upravit
2947
27.3.12 21:49

Kamaradka taky otehotnela pres ha a ma krasneho dvouleteho klucinu ;-) ja zas kourila, nez jsem se to dozvedela a taky mam krasnou dceru a zdravou!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
28.3.12 15:34

Tak co bylas u doktora ?, Jsi těhotná ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
28.3.12 18:47

tak co? já jsem celý den jak na trní myslím na tebe jak jsi na tom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
28.3.12 21:10

ahojky tak co jak si dopadla já jsem to těd četla a moc držím palečky aby to dopadlo tak jak si přeješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
29.3.12 10:28

tak koukám, že zakladatelka nijak nedopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaele
29.3.12 10:29

Ahoj tak tehostenstvi se neprokazalo .Delal mi jen ultrazvuk ,ale byl nejakej divnej, mela jsem z nej pocit jako ,ze ho to obtezuje nebo ja nevim ,proste mi prijde, ze to nejak odflakl. Ani si me poradne nevyslechl nebral mi krev rekl mi ,ze sem si mela delat test ten den , kdyz jsem tam sla. Kdyz jsem tam sla poprve s pozitivnim testem, peclive me prozkoumal a hned me poslal na krev .Takze si pockam a zkusim test tak za tyden. I doktori se mohou splest, prikladem je moje teta ,ktere se vysmal ze keca ,kdyz na ultra zvuku nic nevidel a krev taky nevysla. Pak se nastvala a donesla mu asi 5 pozitivnich testu a ted je holcicce 6 mesicu .

• Citovat
  • Upravit
9879
29.3.12 12:40
@Michaele píše:
Ahoj tak tehostenstvi se neprokazalo .Delal mi jen ultrazvuk ,ale byl nejakej divnej, mela jsem z nej pocit jako ,ze ho to obtezuje nebo ja nevim ,proste mi prijde, ze to nejak odflakl. Ani si me poradne nevyslechl nebral mi krev rekl mi ,ze sem si mela delat test ten den , kdyz jsem tam sla. Kdyz jsem tam sla poprve s pozitivnim testem, peclive me prozkoumal a hned me poslal na krev .Takze si pockam a zkusim test tak za tyden. I doktori se mohou splest, prikladem je moje teta ,ktere se vysmal ze keca ,kdyz na ultra zvuku nic nevidel a krev taky nevysla. Pak se nastvala a donesla mu asi 5 pozitivnich testu a ted je holcicce 6 mesicu .

Tak to je klasika . Ted jedna holka co je se mnou ve skupině málem přišla o mimčo chtěli jí hnát na revizi že prej mimi se nevyvíjí. Ona ale pořád tvrdila že ne že je mimčo ok. Tak si vydupala ještě před revizí jeden ultrazvuk jinde a mimčo bylo naprosto v pořádku. ted je se mnou v 7 měsíci :zed: no debilové no. Dědek jí malem zabil dítě . A to ještě asi 3× potratila takže faktr mimčo vymodlený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí