Těhotenství pár dnů před menstruací?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.11.19 14:22

Tehotenstvi par dnu pred menstruaci?

Ahoj maminky. Mam zpozdeni 10 dnu a ovu jsem mela par dni pred menstruaci. Pohlavni styk byl 22 DC… jiny nebyl, byla jsem nemocna :D Chci se jen zeptat, jestli nektera z vas otehotnela tesne pred menstruaci, kdy vam to ukazal tehotensky test? Boli me prsa a menstruace nikde. No a test negativni. Hezky den vsem. :* Jinak menstruaci jsmem mela vzdy presnou.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
4.11.19 14:32

No pokud byla ovulace mohlas otěhotnět, test vyjde tak 10-14 dní od té ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
4.11.19 14:32
@Anonymní píše:
Ahoj maminky. Mam zpozdeni 10 dnu a ovu jsem mela par dni pred menstruaci. Pohlavni styk byl 22 DC… jiny nebyl, byla jsem nemocna :D Chci se jen zeptat, jestli nektera z vas otehotnela tesne pred menstruaci, kdy vam to ukazal tehotensky test? Boli me prsa a menstruace nikde. No a test negativni. Hezky den vsem. :* Jinak menstruaci jsmem mela vzdy presnou.

Ahoj :mavam: já otěhotněla asi 2 dny před termínem MS :) test mi taky nic neukázal, po 3 týdnech zpoždění jsem šla k dr. s tím, že test negativní a MS pořád nikde. Bála jsem se aby to nebylo něco závažnýho a test z krve potvrdil těhotenství :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
4.11.19 14:34

Kolikátý DC teď jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15135
4.11.19 14:39
@Anonymní píše:

Jak máš dlouhé cykly a kolikateho tedy byla ovulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
4.11.19 17:27
@Anonymní píše:

Ja. Teat jsem delala 3 den a pak az 10ty. Ten 10ty vysel slabe pozitivni. Duch. Jsou to ale dvojcata, takze tam to narusta trosku rychleji. Udelej si 14/15 den, to uz by melo byt videt 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí