Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No pokud byla ovulace mohlas otěhotnět, test vyjde tak 10-14 dní od té ovulace.
@Anonymní píše:
Ahoj maminky. Mam zpozdeni 10 dnu a ovu jsem mela par dni pred menstruaci. Pohlavni styk byl 22 DC… jiny nebyl, byla jsem nemocnaChci se jen zeptat, jestli nektera z vas otehotnela tesne pred menstruaci, kdy vam to ukazal tehotensky test? Boli me prsa a menstruace nikde. No a test negativni. Hezky den vsem.
Jinak menstruaci jsmem mela vzdy presnou.
Ahoj
já otěhotněla asi 2 dny před termínem MS
test mi taky nic neukázal, po 3 týdnech zpoždění jsem šla k dr. s tím, že test negativní a MS pořád nikde. Bála jsem se aby to nebylo něco závažnýho a test z krve potvrdil těhotenství ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj maminky. Mam zpozdeni 10 dnu a ovu jsem mela par dni pred menstruaci. Pohlavni styk byl 22 DC… jiny nebyl, byla jsem nemocnaChci se jen zeptat, jestli nektera z vas otehotnela tesne pred menstruaci, kdy vam to ukazal tehotensky test? Boli me prsa a menstruace nikde. No a test negativni. Hezky den vsem.
Jak máš dlouhé cykly a kolikateho tedy byla ovulace?
@Anonymní píše:
Ja. Teat jsem delala 3 den a pak az 10ty. Ten 10ty vysel slabe pozitivni. Duch. Jsou to ale dvojcata, takze tam to narusta trosku rychleji. Udelej si 14/15 den, to uz by melo byt videt 100%.
Ahoj maminky. Mam zpozdeni 10 dnu a ovu jsem mela par dni pred menstruaci. Pohlavni styk byl 22 DC… jiny nebyl, byla jsem nemocna
Chci se jen zeptat, jestli nektera z vas otehotnela tesne pred menstruaci, kdy vam to ukazal tehotensky test? Boli me prsa a menstruace nikde. No a test negativni. Hezky den vsem.