Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky,,v lednu jsem byla na revizi,,je to týden co mi skončila první menstruace,,s manželem se už nechráníme,,Chci se zeptat kdy vy jste se po revizi začali snažit??Plodné dny si myslím že nemá cenu počítat jelikož má menstruce byla vždy nepravidelná,,a tak si myslím že teď po te revizi to nebude o něco lepší,
A jak jste na tom vy,hm??Díky papa
lucialinka píše:
Ahojky holky,,v lednu jsem byla na revizi,,je to týden co mi skončila první menstruace,,s manželem se už nechráníme,,Chci se zeptat kdy vy jste se po revizi začali snažit??Plodné dny si myslím že nemá cenu počítat jelikož má menstruce byla vždy nepravidelná,,a tak si myslím že teď po te revizi to nebude o něco lepší,A jak jste na tom vy,hm??Díky papa
Ahoj luci, ja byla na revizi v listopadu, na zacatku ledna 1. MS pak kontrola… dr rekla jeste jednu a muzeme zacit… tak jsme zacili… tu dalši jsem uz nedostala K.
Jujky takže jsi už těhu??tak to moc gratuluji,,a počítala jsi si plodné dny nebo jsi tomu nechávala volný průběh??
no mam veliky strach ale doufam ze tentokrat to dobre dopadne… no jelikoz jsem nevedela jak dlouhy mam cyklus tak moc ne jen tak zhruba a ani mockrat jsme se netulili:-) ale asi to prece jen nejaky den bylo v tu spravnou dobu
jak dlouho jste se pred tim snazili? jinak jestli chces pod k nam do diskuze..... zimni snazilky… radi te uvidime…
Ahoj lucialinko, já byla na revizi koncem června 07, v srpnu jsem otěhotněla a loni v květnu rodila
3 doktoři mi nezávisle na sobě řekli, že snažit se můžeme začít hned po 1.MS po revizi. Ale záleží taky na tom, co ti na kontrole řekl MUDr… Držím pěst, ať se brzo zadaří.M.
Jéé tak to je fajn že to hend vyšlo,,mě první dítě Filípek trval 11 měsíců a to druhé nenarozené miminečko 7 měsíců,,takže mám obavu že to zase bude chvíli trvat,ael kdo ví??Já tam kukla do té diskuze ale je to tam na mě mo hrr
vůbec nestíhám odepisovat,,ale jde vidět že jste super kolektiv,,,No doktorka řekla tři měsíce,ael kdybych to nemohla vydržet a vážně otěhotněla nic se nestane,takže se tomu nebráním,,chci tomu nechat volný průběh,ale nejde to
Myslíte že má na to vliv i polohy,,jakou praktikujete?když se snažíte být těhu,,díky za odpovědi papa lucie
Luci, před pár lety jsem otěhotněla po delší léčbě, bohužel to nedopadlo a před vánoci jsem musela na revizi. Zákaz byl na 3 měsíce - dr. mi to vysvětlil tím, že po revizi je rozvolněné hrdlo dělohy a další těhu by mohlo z toho důvodu být ohroženo. Začli jsme se snažit v březnu, v květnu jsem měla //.
Spíš bych řekla - že po revizi se mi upravil cyklus - byla jsem fakt jak hodiny
A tenkrát jsem si koupila ovulační testy.
Držím palce !!!
Mno ono je to hektické,každý mluví jinak,,ja moc nevěřím spíš tomu že by se nám to hned podařilo,,takže uvidíme,,Ale tak to jsi otěhotněla brzy ,tak uvidíme,,díky za odpověd ![]()
Ahoj, já jsem byla na revizi v září, chtěla jsem se snažit už po 1.MS, ale to neklaplo. Od té doby se snažíme, od ledna beru Utrogestan, ale pořád nic
Předtím to bylo na první pokus. Měřím si BT a používám ovutesty.
Jujky zlatko věřím že je to pro tebe bolestné,,ale není tak až tak dluho,,doufám že set i to podaří co nejdřív,,
Ahojky holky tak co ,,žádné snažilky co začali ??My teď od března tak uvidíme ![]()
Luci, já jsme byla na revizi v prosinci před vánoci, začali jsme minulý měsíc a zatím se nezadařilo, takže pokračujem.
Tobě držím moc palce.
Roxi to neva,víš přece že to nejde hned,,hm,,nebud smutna
,,počítala jsi si plodne dyn nebo měřila ovulku,,mrzí mě že jsi taky musel ztratit něco tak cenného ![]()
Luci a holky, já jsem teď začala na doporučení pro snažší otěhotnění cvičit Mojžíšovou. Budu 2 měsíce cvičit a pak musim na mobilizaci žeber, kříže a uf „konečníku“, ale prý je to super a zabírá to. To jen tak házím tip, těm kteří čekají dlouho a chtěli by zkusit něco od přírody..Jo a ještě mám tip na hormonální čaj , taky mohu nabídnout.Mějte se holky, nevěšte hlavy, taky se na nás usměje štěstí ![]()
c.larka píše:
Luci a holky, já jsem teď začala na doporučení pro snažší otěhotnění cvičit Mojžíšovou. Budu 2 měsíce cvičit a pak musim na mobilizaci žeber, kříže a uf „konečníku“, ale prý je to super a zabírá to. To jen tak házím tip, těm kteří čekají dlouho a chtěli by zkusit něco od přírody..Jo a ještě mám tip na hormonální čaj , taky mohu nabídnout.Mějte se holky, nevěšte hlavy, taky se na nás usměje štěstí
Copak to je mojžíšova neznám ,jelikož nevěřím že budu hned těhu tak bych taky cvičila,,Mobilizace žeber,konečniku???vvauuu copak to je
???
A čajík jaký??Já si dneksa kupila kontryhel,tak uvidíme
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.