Těhotenství před menstruací

Anonymní
1.8.22 11:43

Těhotenství před menstruací

Dobrý den měla bych dotaz..
Celý měsíc jsem nedostala menstruaci a měla jsem je konci měsíce nechráněný pohlavní styk, předem s partnerem jsme spolu víc jak 2 měsíce nespali až teď ke konci a normálně mi menstruace chodí zhruba ten konec měsíce nicméně jsem žádnou nedostala řekla bych že víc jak týden meškám.. je možné že bych byla těhotná?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37222
1.8.22 11:46
@Anonymní píše:
Dobrý den měla bych dotaz..
Celý měsíc jsem nedostala menstruaci a měla jsem je konci měsíce nechráněný pohlavní styk, předem s partnerem jsme spolu víc jak 2 měsíce nespali až teď ke konci a normálně mi menstruace chodí zhruba ten konec měsíce nicméně jsem žádnou nedostala řekla bych že víc jak týden meškám.. je možné že bych byla těhotná?

V lékárně nebo drogerii prodávají takový papírky co se namočí do moči a ty ti to řeknou. Těhotenský test se to jmenuje tuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9302
1.8.22 11:49

Udělej si test :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3078
1.8.22 11:55

Pokud provozuješ nechráněný sex, je samozřejmě možné, že jsi těhotná. Slyšela jsi někdy o těhotenském testu nebo gynekologovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
1.8.22 12:06

Vyloucene to neni…mohla jsi mit opozdenou ovulaci. Asi uplne vysoka pravdepodobnost to nebude, vykyv v cyklu a jediny sex, ale mozne to je. Ale na testovani bude v tom pripade stejne jeste brzy, pokud jsi mela jediny sex za posledni dobu nekdy v minulem tydnu. Nezbyva nejspis nez vyckat, bud ms dorazi, nebo testuj tak nejdriv kolem 10. bych to videla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.22 18:27

Je to možné

Dobrý den chtěla bych se zeptat zda můžu otěhotnět ikdyz sem dostala osm dní dříve ženské dny které šou slabší dnes ráno s přítelem se pokoušíme o miminko o víkendu jsme do toho šly měla sem i plodné dny pátek sobota a dneska mi začala téct krev co to znamená

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.2.25 21:02

Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat, udelala jsem si test 6 dni před ms a ukázalo mi to lehkého ducha, 5 dni před ms mi to ukázalo taky ducha, mam lehké bolesti v podbřišku. Cetla jsem ze to muze byt kvuli uhnízdění vajicka.
Na dite se strasne těším ale nevim jestli se jeste radovat. Zitra udelam taky test.
Co myslite?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.2.25 21:49
@Anonymní píše: Více

Je to možné. Já jsem měla stresem opoždění měsíc a podařilo se mi otěhotnět úplně neočekávaně, ale moc milé překvapení :lol: týdny těhotenství mi potom na gyndě odpočítávali podle velikosti plodu, ne podle poslední menstruace

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky