Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dobrý den měla bych dotaz..
Celý měsíc jsem nedostala menstruaci a měla jsem je konci měsíce nechráněný pohlavní styk, předem s partnerem jsme spolu víc jak 2 měsíce nespali až teď ke konci a normálně mi menstruace chodí zhruba ten konec měsíce nicméně jsem žádnou nedostala řekla bych že víc jak týden meškám.. je možné že bych byla těhotná?
V lékárně nebo drogerii prodávají takový papírky co se namočí do moči a ty ti to řeknou. Těhotenský test se to jmenuje tuším.
Pokud provozuješ nechráněný sex, je samozřejmě možné, že jsi těhotná. Slyšela jsi někdy o těhotenském testu nebo gynekologovi?
Vyloucene to neni…mohla jsi mit opozdenou ovulaci. Asi uplne vysoka pravdepodobnost to nebude, vykyv v cyklu a jediny sex, ale mozne to je. Ale na testovani bude v tom pripade stejne jeste brzy, pokud jsi mela jediny sex za posledni dobu nekdy v minulem tydnu. Nezbyva nejspis nez vyckat, bud ms dorazi, nebo testuj tak nejdriv kolem 10. bych to videla…
Dobrý den chtěla bych se zeptat zda můžu otěhotnět ikdyz sem dostala osm dní dříve ženské dny které šou slabší dnes ráno s přítelem se pokoušíme o miminko o víkendu jsme do toho šly měla sem i plodné dny pátek sobota a dneska mi začala téct krev co to znamená
Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat, udelala jsem si test 6 dni před ms a ukázalo mi to lehkého ducha, 5 dni před ms mi to ukázalo taky ducha, mam lehké bolesti v podbřišku. Cetla jsem ze to muze byt kvuli uhnízdění vajicka.
Na dite se strasne těším ale nevim jestli se jeste radovat. Zitra udelam taky test.
Co myslite?
@Anonymní píše: Více
Je to možné. Já jsem měla stresem opoždění měsíc a podařilo se mi otěhotnět úplně neočekávaně, ale moc milé překvapení
týdny těhotenství mi potom na gyndě odpočítávali podle velikosti plodu, ne podle poslední menstruace
Dobrý den měla bych dotaz..
Celý měsíc jsem nedostala menstruaci a měla jsem je konci měsíce nechráněný pohlavní styk, předem s partnerem jsme spolu víc jak 2 měsíce nespali až teď ke konci a normálně mi menstruace chodí zhruba ten konec měsíce nicméně jsem žádnou nedostala řekla bych že víc jak týden meškám.. je možné že bych byla těhotná?