Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Můžou to být hemeroidy. Zeptej se v lékárně na čípky či mastičky, které můžeš na to použít v těhotenství, taky pomáhá sedací koupel v dubové kůře.
To bude asi hemeroit řekni to na gyndě při kontrole a dá ti čípky nebo mast
Jo, to je hemoroid, taky jsme měla a už nezalezl. Pokud na dotek nebolí a nekrvácí, tak je to v pohodě a nic na to není, řeší se to až při bolesti a krvácení.
K doktorovi nemusíš, jsou to určitě hemoroidy. Při porodu můžeš vytlačit další. kup si něco v lékárně (dubovou kůru v krému nebo něco podobného) a po stolici si to pořádně umyj vodou (toaletní papír ti to může ještě víc podráždit).
Mně pomáhal gel z dubové kůry nebo pak ta sedací koupel z dubovky… a když to popíšu detailněji, po WC se umyj, pak si to namaž tou dubovkou třeba a zkus to zatlačovat dovnitř a i uvnitř trošku promáznout, z mé zkušenosti dubovka fakt dobrá
Faktu mi dali po porodu a nic moc, pak jsem dokonce brala nějaké léky, co se smí u kojení, měla jsem to hnusný
Ať to brzy přejde, je to nepříjemný! ![]()
Ahoj, mám takový docela intimní dotaz… jsem v 27.tt a chodím docela často na velkou stranu ( 3-4× denně ). Zdá se mi, že mi kousek konečníku vylezl ven
koukala jsem zrcátkem, protože mě to při utírání ( a někdy i při sezení ) docela bolí a jak by byl cca 0,5cm vysunutý 
má některá z vás stejný problém?? šly jste s tím k lékaři???