Těhotenství, prosím o názor?

Anonymní
4.6.22 11:39

Těhotenství, prosím o názor?

Ahoj holky, ráda bych se zeptala na váš názor nebo zkušenost.
Snažime se o miminko, jelikož se menstruace zpozdila, udělala jsem si test, ten ukázal slabounkou druhou čárku, druhý den jsem však už menstruaci dostala, takže jsem tomu nedávala důraz a řekla jsem si, že těhotná nejsem. Po menstruaci však neustále špinim, na kontrole u gynekologa jsem řekla, že jsem. měla menstruaci takže těhu nejsem. Ten našel 1×2mm cystičku na vaječníku, že špinění je z toho a že se sama ztratí. Jelikož jsem poslední dny ale i hooodně unavená a začala bolet i prsa, tak jsem si udělala znovu test a ten ukázal jasné dvě čárky. Druhý den jsem test zopakovala a znovu dvě. Já teď však nevím, zda mohu být těhotná opravdu i přes menstruaci, nebo pozitivní test ukazuje ta cysta, dočetla jsem se, že cysty to někdy tak ukazují. Dneska mě do toho začalo dost píchat v podbřišku. Tak jsem z toho zmatená, nevim, jestli se radovat, nebo ne.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
135
4.6.22 11:42

Zajdi znovu k doktoru;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37039
4.6.22 11:45

Zajdi si na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11965
4.6.22 11:52

Znovu k lékaři ať znovu udělá utz i když asi je ještě brzo a odebrat krev…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3749
4.6.22 11:56

Cysta na vaječníku je žluté tělísko, které vyživuje plod, než se udělá placenta. Říkají tomu těhotenská cysta. Říkali mi to u Apolinare, když jsem tam byla s mimodeloznim těhotenstvím. Také jsem dostala normálně MS, ale byla dlouhá a střídavě jsem krvacela a spinila. Bolesti jsem neměla žádné, takže mě poslali do nemocnice kvůli vysokému hcg a v děloze nic nebylo. Nechci strašit a neříkám, že by to mohl být tvůj případ, ale určitě bych se nechala pozorovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1892
4.6.22 12:38
@Anonymní píše:
Ahoj holky, ráda bych se zeptala na váš názor nebo zkušenost.
Snažime se o miminko, jelikož se menstruace zpozdila, udělala jsem si test, ten ukázal slabounkou druhou čárku, druhý den jsem však už menstruaci dostala, takže jsem tomu nedávala důraz a řekla jsem si, že těhotná nejsem. Po menstruaci však neustále špinim, na kontrole u gynekologa jsem řekla, že jsem. měla menstruaci takže těhu nejsem. Ten našel 1×2mm cystičku na vaječníku, že špinění je z toho a že se sama ztratí. Jelikož jsem poslední dny ale i hooodně unavená a začala bolet i prsa, tak jsem si udělala znovu test a ten ukázal jasné dvě čárky. Druhý den jsem test zopakovala a znovu dvě. Já teď však nevím, zda mohu být těhotná opravdu i přes menstruaci, nebo pozitivní test ukazuje ta cysta, dočetla jsem se, že cysty to někdy tak ukazují. Dneska mě do toho začalo dost píchat v podbřišku. Tak jsem z toho zmatená, nevim, jestli se radovat, nebo ne.. :nevim:

Zajdi na vyšetření, ségra měla taky cystu na vaječníku dle Dr, bylo to mimoděložní těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
4.6.22 16:26

Holky děkuji za názor, břicho začalo bolet hodně,.jela jsem na gyn. pohotovost, mimodělozní těhotenství se potvrdilo a jdu hned na operaci. Bojím se a pláču. Držte mi palce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
4.6.22 16:57

@Lucimiminko To mě moc mrzí :,(. Myslím na tebe!! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3749
4.6.22 18:17

@Lucimiminko To mě mrzí, drž se :srdce:

• načítám...