Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Neřekla bych, že to je falešné a asi bych to už nenazývala ani duchem, je krásně vidět. ![]()
@Nausika tak to je asi dneska poslední frisco co si tu dávám 😂 mě to asi pořad ještě nedochází 🙈 zítra zkusím další, zda bude sílit 😃
@Mmjelito ja si prave nebyla jistá, do kdy se to bere jako duch
zítra mám termín MS, začíná mě bolet břicho, tak snad mrska nepřijde ![]()
@Anonymní píše:
@Nausika tak to je asi dneska poslední frisco co si tu dávám 😂 mě to asi pořad ještě nedochází 🙈 zítra zkusím další, zda bude sílit 😃
Zkusila bych pozítří, jestli je tento dělaný dnes, rozdíl by měl být vidět už určitě. ![]()
@Nausika jj je dělaný dnes, taky bych radši delala až v neděli, ale jak se znám tak to nevydrzim. Nedělala jsem si moc najede a koupila 4 balení testu - kdyby to nevyšlo tak na příští měsíc. A taky tu susim i digi Clearblue
ale ten je až poslední možnost až to budu oznamovat chlapovi ![]()
@Anonymní píše:
@Nausika jj je dělaný dnes, taky bych radši delala až v neděli, ale jak se znám tak to nevydrzim. Nedělala jsem si moc najede a koupila 4 balení testu - kdyby to nevyšlo tak na příští měsíc. A taky tu susim i digi Clearblueale ten je až poslední možnost až to budu oznamovat chlapovi
Rozumím, já taky testovala jak prdlá
ale máš tam krásnou slabou čárku, viditelnější než jsem měla já
budu držet palce ![]()
@Nausika ja si ráno z toho nic nedělala, četla jsem ze mama testy dělají hodně falešné duchy. A hlavně mám ještě den do MS ![]()
@Anonymní píše:
@Nausika ja si ráno z toho nic nedělala, četla jsem ze mama testy dělají hodně falešné duchy. A hlavně mám ještě den do MS
Ano to dělají nebo alespoň dělaly co vím. Ale toto už opravdu duch není. ![]()
@Nikol Niki 🙈 🙈 🙈 🙈 ráno jsem si říkala ze to určitě nic není, ze asi zase vidím jen falešný duchy 😃
@kavenka před 2 dny to byla jen slabounka carecka co jsem viděla jen ja a zase jsem si říkal ráno ze to bude určitě falešný duch 🙈
Hezký večer, myslíte že jde o ducha nebo je to “falešné”?