Mamatest vidíte ducha?

Anonymní
3.6.22 20:12

Mamatest - duch??

Hezký večer, myslíte že jde o ducha nebo je to “falešné”? :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2548
3.6.22 20:31

Neřekla bych, že to je falešné a asi bych to už nenazývala ani duchem, je krásně vidět. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.22 20:34

@Nausika tak to je asi dneska poslední frisco co si tu dávám 😂 mě to asi pořad ještě nedochází 🙈 zítra zkusím další, zda bude sílit 😃

• Citovat
  • Upravit
11
3.6.22 20:35

Přesně jak píše Nausika :D to už duch není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.22 20:36

@Mmjelito ja si prave nebyla jistá, do kdy se to bere jako duch :D zítra mám termín MS, začíná mě bolet břicho, tak snad mrska nepřijde :D

• Citovat
  • Upravit
2548
3.6.22 20:37
@Anonymní píše:
@Nausika tak to je asi dneska poslední frisco co si tu dávám 😂 mě to asi pořad ještě nedochází 🙈 zítra zkusím další, zda bude sílit 😃

Zkusila bych pozítří, jestli je tento dělaný dnes, rozdíl by měl být vidět už určitě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.22 20:39

@Nausika jj je dělaný dnes, taky bych radši delala až v neděli, ale jak se znám tak to nevydrzim. Nedělala jsem si moc najede a koupila 4 balení testu - kdyby to nevyšlo tak na příští měsíc. A taky tu susim i digi Clearblue :D ale ten je až poslední možnost až to budu oznamovat chlapovi :D

• Citovat
  • Upravit
2548
3.6.22 20:42
@Anonymní píše:
@Nausika jj je dělaný dnes, taky bych radši delala až v neděli, ale jak se znám tak to nevydrzim. Nedělala jsem si moc najede a koupila 4 balení testu - kdyby to nevyšlo tak na příští měsíc. A taky tu susim i digi Clearblue :D ale ten je až poslední možnost až to budu oznamovat chlapovi :D

Rozumím, já taky testovala jak prdlá :D ale máš tam krásnou slabou čárku, viditelnější než jsem měla já :D budu držet palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.22 20:55

@Nausika ja si ráno z toho nic nedělala, četla jsem ze mama testy dělají hodně falešné duchy. A hlavně mám ještě den do MS :D

• Citovat
  • Upravit
2548
3.6.22 21:09
@Anonymní píše:
@Nausika ja si ráno z toho nic nedělala, četla jsem ze mama testy dělají hodně falešné duchy. A hlavně mám ještě den do MS :D

Ano to dělají nebo alespoň dělaly co vím. Ale toto už opravdu duch není. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1217
3.6.22 21:15

Ducha nevidím, ale pozitivní test ano :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9304
3.6.22 21:16

Pěkná čárka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.22 21:16

@Nausika děkuji, ja myslím ze mi to stejně dojde až zítra 🙈

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.6.22 21:17

@Nikol Niki 🙈 🙈 🙈 🙈 ráno jsem si říkala ze to určitě nic není, ze asi zase vidím jen falešný duchy 😃

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.6.22 21:18

@kavenka před 2 dny to byla jen slabounka carecka co jsem viděla jen ja a zase jsem si říkal ráno ze to bude určitě falešný duch 🙈

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex