Mamatest vidíte ducha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.6.22 07:55

TT

Ten poslední je dnešní :) dnes bych měla mít MS (25 DC - MS mám 25-27 DC) je možné ze se mi MACOU srovnal cyklus, tak radši počkám do 30 DC a pak udělám Clearblue :D

• Citovat
  • Upravit
2548
4.6.22 08:01
@Anonymní píše:
Ten poslední je dnešní :) dnes bych měla mít MS (25 DC - MS mám 25-27 DC) je možné ze se mi MACOU srovnal cyklus, tak radši počkám do 30 DC a pak udělám Clearblue :D

Hele zesílil, takhle to je krásně vidět. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.22 08:05

@Nausika teď už to také vidím když jsem si to takto dala vedle sebe :D

• Citovat
  • Upravit
2548
4.6.22 08:17

Toto byly moje testy dělané obden. Ten prostřední je dělaný den před MS a ten na druhé fotce je po týdnu zpoždění. A nyní jsem už 22+6tt. Vidím to fakt nadějně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.22 08:19

@Nausika ty Jo to je mazec, takže ja budu asi opravdu mamina, ale jak se znám tak tomu budu věřit až mi to potvrdí na gynde. Ani nevím kdy tam zavolat atd 🙈

• Citovat
  • Upravit
2548
4.6.22 08:35
@Anonymní píše:
@Nausika ty Jo to je mazec, takže ja budu asi opravdu mamina, ale jak se znám tak tomu budu věřit až mi to potvrdí na gynde. Ani nevím kdy tam zavolat atd 🙈

Ještě bych chvilku počkala, pak zavolala, že máš takové a takové zpoždění a oni si tě už objednají. Já se objednávala až asi 3 týdny po té dálnici, ale šla jsem tam dřív nakonec, protože jsem krvácela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LenaZimova
4.6.22 15:04

Hezkou sobotu přeji.
Potřebovala bych poradit a tak nějak se z toho vypsat :hug:
Máme doma 2 holčičky 7,5 let a 20 měsíců. 22.5 to manželovi "ujelo'  za 2 dny přišla MS která trvala jen 4 dny a byla slabá. Po skončení mě bolely prsa, což se mi neděje a od včerejška mě tahá podbřišek. Dnes ráno mi to nedalo a udělala jsem si test a vyšel takto  Myslíte, že Mamatest může dělat duchy???

• Citovat
  • Upravit
np10021
4.6.22 15:12

@LenaZimova mamatest dělá rád falešné čárky.. zkus jinou značku testu.

• Citovat
  • Upravit
LenaZimova
4.6.22 16:16

@np10021 Měla jsemten test asi rok doma, tak vážně zkusím jiný :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3
5.6.22 09:46

Dobrý den holky :). Prosím moc o radu.Ted nevím jestli tam chci něco vidět nebo tam ten duch opravdu je.Jde o to, že tenhle test jediný s duchem, jinak všechny ostatní testy naprosto negativní a 10dni spozdena menstruace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
5.6.22 09:51

@Mimou Při takovém zpoždění by na každém testu byla znatelně viditelná čárka.

• Citovat
  • Upravit
15
6.6.22 09:01

Ahoj holky, tak jsem si o vikendu jeste delala testy. PM 4.5.
Dneska sem byla na gynde protoze sem mela docela bolesti v podbrisku.
Doktorka mi delala ultrazvuk a rika ze nic nevidi. Vim ze je brzy na to aby neco videla. Ale jak do me stourala necim rika vy ale spinite pritom na kalhotkach nic nemam. To mela jen na te tycince.
Poslala me teda na krev rekla ze to na tehotenstvi nevypada a ze mam jit na krev jestli sem vubec tehotna byla :( a ze to spineni vypada na rozjizdejici se menstruaci. Nevim teda co si myslet jeste mi rekla ze testy muzou klamat. Pritom sem si jich dohromady delala asi 5 a vsechny pozitivni. A kazdy od jiny znacky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
6.6.22 18:23

Ahoj holky, můžu se k vám prosím přidat? Dneska je to týden co jsem byla na ket a testovat mám až 11.6 ale samozřejmě jsem to už nevydržela a dnes odpoledne si udělala test. A vypadá to na slabého ducha, vidíte ho tam taky nebo už jsem blázen? :roll: vím že je to brzy na testování a může hrát v testu roli i ovitrelle, který jsem si píchla 4dny před ket? Máte s tím některé prosím zkušenosti? Měla jsem 5ti denní embryjko :think: snad nevadí, jestli jste „přirozené snažilky“ a já po ket :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2548
6.6.22 18:34

@vejuuu jako čárku tam vidím (slaboučkou) a s Ket nemám zkušenosti. Ten ovitrelle by to mohl ovlivnit, ale nevím, jak dlouho to je po aplikaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2548
6.6.22 18:43

@Petula560 buď si tam šla brzy (tos tam šla určitě) a nebo to prostě nevyjde. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí