Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj, myslíte, že je tento test pozitivní? Dnes jsem to měla dostat. Trochu jsem teď zašpinila - žlutorůžový výtok… Tak si říkám, jestli by ta čárka neměla být silnější v den vynechané MS?
Těžko říct, každá to máme jinak, záleží taky jak dlouho máš po ovulaci…Udělej za pár dní a uvidíš…
Já měla v den vynechané MS čárku stejně silnou jako kontrolní, nicméně to ti fakt nijak nepomůže.
Já měla stejně silné čárky až týden po vynechané MS, takže klidně může v den vynechání vypadat takhle. Zkus pozítří další
@Anonymní píše:
Ahoj, myslíte, že je tento test pozitivní? Dnes jsem to měla dostat. Trochu jsem teď zašpinila - žlutorůžový výtok… Tak si říkám, jestli by ta čárka neměla být silnější v den vynechané MS?
Já měla v den vynechání slabší než ty a dokonce jsem i krvácela a druhý den už byla moc pěkná a po týdnu dálnice ![]()
@Anikaa02 píše:
Já měla v den vynechání slabší než ty a dokonce jsem i krvácela a druhý den už byla moc pěkná a po týdnu dálnice
Tak to mě trochu uklidnilo… Dám tomu pár dní ![]()
Ja mela v den vynechane MS uplne stejnou jako ty
Za 4 dny jsem delala znovu a ta uz byla poradna. Preju, at to dobre dopadne ![]()