Test nesílí…

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.6.22 14:30

Test nesílí…

Ahoj, myslíte, že je tento test pozitivní? Dnes jsem to měla dostat. Trochu jsem teď zašpinila - žlutorůžový výtok… Tak si říkám, jestli by ta čárka neměla být silnější v den vynechané MS?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3424
2.6.22 14:32
@Anonymní píše:
Ahoj, myslíte, že je tento test pozitivní? Dnes jsem to měla dostat. Trochu jsem teď zašpinila - žlutorůžový výtok… Tak si říkám, jestli by ta čárka neměla být silnější v den vynechané MS?

Těžko říct, každá to máme jinak, záleží taky jak dlouho máš po ovulaci…Udělej za pár dní a uvidíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
2.6.22 14:52

Já měla v den vynechané MS čárku stejně silnou jako kontrolní, nicméně to ti fakt nijak nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2548
2.6.22 15:37

Já měla stejně silné čárky až týden po vynechané MS, takže klidně může v den vynechání vypadat takhle. Zkus pozítří další

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4312
2.6.22 15:40
@Anonymní píše:
Ahoj, myslíte, že je tento test pozitivní? Dnes jsem to měla dostat. Trochu jsem teď zašpinila - žlutorůžový výtok… Tak si říkám, jestli by ta čárka neměla být silnější v den vynechané MS?

Já měla v den vynechání slabší než ty a dokonce jsem i krvácela a druhý den už byla moc pěkná a po týdnu dálnice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.22 16:42
@Anikaa02 píše:
Já měla v den vynechání slabší než ty a dokonce jsem i krvácela a druhý den už byla moc pěkná a po týdnu dálnice :)

Tak to mě trochu uklidnilo… Dám tomu pár dní :hug:

• Citovat
  • Upravit
9271
2.6.22 20:08

Mohla jsi mít posunutou ovulaci. Zkus testnout za 2 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
2.6.22 21:26

Ja mela v den vynechane MS uplne stejnou jako ty :palec: Za 4 dny jsem delala znovu a ta uz byla poradna. Preju, at to dobre dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.22 06:26

Tak bych řekla, že dnes už vypadá test lépe :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat