Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@Nausika děkuji, ja myslím ze mi to stejně dojde až zítra 🙈
občas to trvá.. mně to začalo pořádně docházet až s prvními pohyby ![]()
@Nausika ja už dávala na emimi jeden příspěvek a všechny mi tvrdili jak mám příznaky vsugerovane. Bohužel je mi jinak než když to pokaždé mám dostat
tak jsem si dneska říkala ze už ml straší ve věži. Ale včera se mi udělalo v práci tak špatně ze jsem nevěděla zda mám letět zvracet, proslýchá to nebo to zajist
zachránilo mě renie, alw nevím zda mohu mít takové příznaky tak brzy. Tento měsíc jsem měla opozdenou ovu - jsem 11 DPO - minuly měsíc jsem měla biochemické - až do MS nesilici duch. Takže jsem tím zaskočená ![]()
@Anonymní píše:
@Nausika ja už dávala na emimi jeden příspěvek a všechny mi tvrdili jak mám příznaky vsugerovane. Bohužel je mi jinak než když to pokaždé mám dostattak jsem si dneska říkala ze už ml straší ve věži. Ale včera se mi udělalo v práci tak špatně ze jsem nevěděla zda mám letět zvracet, proslýchá to nebo to zajist
zachránilo mě renie, alw nevím zda mohu mít takové příznaky tak brzy. Tento měsíc jsem měla opozdenou ovu - jsem 11 DPO - minuly měsíc jsem měla biochemické - až do MS nesilici duch. Takže jsem tím zaskočená
hele já měla příznaky ještě před pozitivním testem… normálně mi začala děsně smrdět aviváž, kterou jsem si koupila pár dnů předtím, že krásně voní
den potom mi začalo být blbě a až další den jsem to měla potvrzené i testem.. tedy alespoň duch tam byl. Test co ty jsem měla asi 2. den po vynechané MS a až týden po vynechání fakt dálnici. ![]()
@Nausika mě to začalo prsama - normálně mne bolí den až dvě před MS ale tady už mě začaly bolet 5 DPO, pak se mi pořad motala hlava, bolelo břicho jak kdybych to měla mít, predevcirem zle z jídla v práci, tak jsem udělala test a jen mnou viditelný duch. No včera už mi bylo fakt blivno, tak další test a další duch. Včera už jaem neměla ani náladu na sex a prsa mám jak 2 kameny, plus zimnice, bolest v dolní části zad a ráno toto. Jsem jen zvedava jak to řeknu chlapovi, zatím nic neví ale asi tuší
a taky už 3 dny beham co hodinu na malou a sefova dneska na mne ze si asi začne dělat čárky
tím mne dost naštvala a ja už jsem rada ze je víkend a nikdo nebude prudit ![]()
Ahoj holky, potrebuju poradit, mam nepravidelny cyklus a pred 3 mesici sem si zazila celkem dost stresu a cyklus se mi uplne zmenil. Posledni ms jsem mela od 4.5- 9.5. S pritelem jsme to zkusili 22.5. Nevim zda probihala ovulace nebo ne. Vcera mi nebylo uplne dobre koupila jsem si test a vysel negativni ale nedelala jsem z ranni moci, dneska jsem opet zkusila test. Nebyl zas z ranni moci a vysel slaby duch. Pak jsem si druhy delala kolem 3 odpo. Od jine znacky a tam to slo uz videt lepe. Bolesti jak pred ms a hlavne citliva prsa.
Myslite ze kdyz sem nedelala z ranni moci a duchove se objevuji ze je nadeje dekuji ![]()
@Petula560 ja bych zkusila z ranní moci a nebo až v nedeli. Měla jsem to stejně
na první fotce jsem ducha viděla jen ja a na druhé jsem si do včera myslela ze je taky jen duch 😃
Ten nahore delany pred chvilickou z ranni moci, druhy je ze vcera.
@Petula560 ja myslím, ze mužů gratulovat, jdu si taky udělat ještě jeden. Ať sílí ![]()
@Anonymní píše:
Mě od včera teda moc nezesilil
Tak zkusit jeste zitra ![]()
Taky si dneska pojedu jeste pro testy a zkusim za dva dny ![]()
@Anonymní píše:
Mě od včera teda moc nezesilil
Proto je lepší testovat obden. Zkus zítra, měl by být silnější. ![]()
@Nausika nevím jestli to muže byt i tím ze jaem včera měla frisco, chodila celou noc curat a ještě jsem měla pořad žízeň takže jsem přes noc pila 🙈 zkusím zítra, pak v úterý a ve čtvrtek zkusím digi 🙈
Ahoj, já měla v den ms test úplně stejný - pořádnou dálnici jsem měla až 4 dny po vynechání 😊 👍
(Předposlední test je den ms)