Mamatest vidíte ducha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2548
3.6.22 21:21
@Anonymní píše:
@Nausika děkuji, ja myslím ze mi to stejně dojde až zítra 🙈

občas to trvá.. mně to začalo pořádně docházet až s prvními pohyby :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.22 21:25

@Nausika ja už dávala na emimi jeden příspěvek a všechny mi tvrdili jak mám příznaky vsugerovane. Bohužel je mi jinak než když to pokaždé mám dostat :D tak jsem si dneska říkala ze už ml straší ve věži. Ale včera se mi udělalo v práci tak špatně ze jsem nevěděla zda mám letět zvracet, proslýchá to nebo to zajist :D zachránilo mě renie, alw nevím zda mohu mít takové příznaky tak brzy. Tento měsíc jsem měla opozdenou ovu - jsem 11 DPO - minuly měsíc jsem měla biochemické - až do MS nesilici duch. Takže jsem tím zaskočená :D

• Citovat
  • Upravit
2548
3.6.22 21:33
@Anonymní píše:
@Nausika ja už dávala na emimi jeden příspěvek a všechny mi tvrdili jak mám příznaky vsugerovane. Bohužel je mi jinak než když to pokaždé mám dostat :D tak jsem si dneska říkala ze už ml straší ve věži. Ale včera se mi udělalo v práci tak špatně ze jsem nevěděla zda mám letět zvracet, proslýchá to nebo to zajist :D zachránilo mě renie, alw nevím zda mohu mít takové příznaky tak brzy. Tento měsíc jsem měla opozdenou ovu - jsem 11 DPO - minuly měsíc jsem měla biochemické - až do MS nesilici duch. Takže jsem tím zaskočená :D

hele já měla příznaky ještě před pozitivním testem… normálně mi začala děsně smrdět aviváž, kterou jsem si koupila pár dnů předtím, že krásně voní :D den potom mi začalo být blbě a až další den jsem to měla potvrzené i testem.. tedy alespoň duch tam byl. Test co ty jsem měla asi 2. den po vynechané MS a až týden po vynechání fakt dálnici. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.22 21:38

@Nausika mě to začalo prsama - normálně mne bolí den až dvě před MS ale tady už mě začaly bolet 5 DPO, pak se mi pořad motala hlava, bolelo břicho jak kdybych to měla mít, predevcirem zle z jídla v práci, tak jsem udělala test a jen mnou viditelný duch. No včera už mi bylo fakt blivno, tak další test a další duch. Včera už jaem neměla ani náladu na sex a prsa mám jak 2 kameny, plus zimnice, bolest v dolní části zad a ráno toto. Jsem jen zvedava jak to řeknu chlapovi, zatím nic neví ale asi tuší :D a taky už 3 dny beham co hodinu na malou a sefova dneska na mne ze si asi začne dělat čárky :( tím mne dost naštvala a ja už jsem rada ze je víkend a nikdo nebude prudit :D

• Citovat
  • Upravit
np10021
3.6.22 22:58

Krasna carka

• Citovat
  • Upravit
15
3.6.22 23:21

Ahoj holky, potrebuju poradit, mam nepravidelny cyklus a pred 3 mesici sem si zazila celkem dost stresu a cyklus se mi uplne zmenil. Posledni ms jsem mela od 4.5- 9.5. S pritelem jsme to zkusili 22.5. Nevim zda probihala ovulace nebo ne. Vcera mi nebylo uplne dobre koupila jsem si test a vysel negativni ale nedelala jsem z ranni moci, dneska jsem opet zkusila test. Nebyl zas z ranni moci a vysel slaby duch. Pak jsem si druhy delala kolem 3 odpo. Od jine znacky a tam to slo uz videt lepe. Bolesti jak pred ms a hlavne citliva prsa.
Myslite ze kdyz sem nedelala z ranni moci a duchove se objevuji ze je nadeje dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2548
4.6.22 00:02

@Petula560 duchy vidím, zkusila bych z ranní moči. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.22 06:21

@Petula560 ja bych zkusila z ranní moci a nebo až v nedeli. Měla jsem to stejně :D na první fotce jsem ducha viděla jen ja a na druhé jsem si do včera myslela ze je taky jen duch 😃

• Citovat
  • Upravit
15
4.6.22 06:24

Ten nahore delany pred chvilickou z ranni moci, druhy je ze vcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.22 06:25

@Petula560 ja myslím, ze mužů gratulovat, jdu si taky udělat ještě jeden. Ať sílí :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.6.22 06:29

Dnešní TT

Mě od včera teda moc nezesilil :(

• Citovat
  • Upravit
15
4.6.22 06:43
@Anonymní píše:

Tak zkusit jeste zitra :(
Taky si dneska pojedu jeste pro testy a zkusim za dva dny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2548
4.6.22 07:36
@Anonymní píše:

Proto je lepší testovat obden. Zkus zítra, měl by být silnější. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.22 07:42

@Nausika nevím jestli to muže byt i tím ze jaem včera měla frisco, chodila celou noc curat a ještě jsem měla pořad žízeň takže jsem přes noc pila 🙈 zkusím zítra, pak v úterý a ve čtvrtek zkusím digi 🙈

• Citovat
  • Upravit
248
4.6.22 07:52

Ahoj, já měla v den ms test úplně stejný - pořádnou dálnici jsem měla až 4 dny po vynechání 😊 👍
(Předposlední test je den ms)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital