těhotenství s dvojčátky

Betty03
17.3.08 13:13

těhotenství s dvojčátky

ahojky, děkuji za milé přivítání, neměla jsem dlouho odvahu napsat, jste tu už taková partička :) .
Dneska jsme byli na ultrazvuku, tak jsem ráda, všechno je v pořádku, miminka se mrskala jak divá, paní dr měla co dělat, aby je „zaměřila“ a změřila. :D
Simi, péče a kojení se neboj, v porodnici tě sestřičky zaškolí, to bylo fajn, co si pamatuju s Matym. Já se spíš bojím té únavy a nevyspání, když si vzpomenu, jak mi dal zabrat Matyášek, rok jsem nespala v kuse déle jak 3 hodiny :cry: . Doufejme, že dvojčátka budou spavější. :-)
Abych teda napsala něco o sobě a o nás - je mi 29, bydlíme na vesnici za Chrudimí, přestavěli jsme zgruntu domeček, teď už nám zbývá jen zahrada, v létě bude dřevěná terasa u domu, to se těším 8) . Máme dvouletého Matyáše (přesně).
Tak hezký den všem :wink:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1418
17.3.08 13:20

Betty, musíš psát vždycky přes „Zaslat odpověď“. Najedeš na naší diskusi „Těhotenství s dvojčátky“ a pak „Zaslat odpověď“ u posledního příspěvku tím se tvůj příspěvěk zapíše pod naše. Takhle jsi založila novou diskusi
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
17.3.08 13:39

ach jo, tohle nemělo být nové téma, ale odpověď do diskuse se dvojčátky, co tu už je. Poli, dík, už jsem na to přišla - snad to administrátoři brzy opraví. My nováčci… :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky