Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Betty, musíš psát vždycky přes „Zaslat odpověď“. Najedeš na naší diskusi „Těhotenství s dvojčátky“ a pak „Zaslat odpověď“ u posledního příspěvku tím se tvůj příspěvěk zapíše pod naše. Takhle jsi založila novou diskusi
https://www.emimino.cz/modules.php?…
ach jo, tohle nemělo být nové téma, ale odpověď do diskuse se dvojčátky, co tu už je. Poli, dík, už jsem na to přišla - snad to administrátoři brzy opraví. My nováčci… ![]()
ahojky, děkuji za milé přivítání, neměla jsem dlouho odvahu napsat, jste tu už taková partička
.
. Doufejme, že dvojčátka budou spavější. 
. Máme dvouletého Matyáše (přesně).
Dneska jsme byli na ultrazvuku, tak jsem ráda, všechno je v pořádku, miminka se mrskala jak divá, paní dr měla co dělat, aby je „zaměřila“ a změřila.
Simi, péče a kojení se neboj, v porodnici tě sestřičky zaškolí, to bylo fajn, co si pamatuju s Matym. Já se spíš bojím té únavy a nevyspání, když si vzpomenu, jak mi dal zabrat Matyášek, rok jsem nespala v kuse déle jak 3 hodiny
Abych teda napsala něco o sobě a o nás - je mi 29, bydlíme na vesnici za Chrudimí, přestavěli jsme zgruntu domeček, teď už nám zbývá jen zahrada, v létě bude dřevěná terasa u domu, to se těším
Tak hezký den všem