Vypočet tydnu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
107
13.3.08 13:30

Vypočet tydnu

ahoj, protoze jste tady same chytre maminy, rada bych se zeptala, kdyz jsem mela styk 26.rijna se svym manzelem a ted jsem tehulka, muzete mi nekdo presne vypocitat tyden ve kterem bych mela byt, kdyz je to s pocetim a oplodnenim nejak posunute o 14 dni? Kdyz se nedivam na posledni MS, protoze po vysazeni HA jsem ji mela tak rozhazenou a pocitam jen podle kalendare vychazi mi 20 tyden? Je to spravne? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
TehotnaTerezka
13.3.08 13:54

a to ti doktor nestanovil stari tehotenstvi podle ultrazvuku, kdyz to nejde podle posledni menstruace???
ale pokud bylo 26.10. skutecne datem poceti, tak jsi priblizne uz ve 22. tydnu

• Citovat
  • Upravit
83
13.3.08 13:57
Těhotenství se počítá od prvního dne poslední MS a né podle dne, kdy jsi otěhotněla! [quote:8e035d9277]Průměrné těhotenství trvá 40 týdnů, ale protože počítání začíná prvním dnem vaší poslední menstruace a k ovulaci a početí dojde až o dva týdny později (pokud je vaše menstruace pravidelná), otěhotníte vlastně ve třetím týdnu svého těhotenství. Jinými slovy, v okamžiku, kdy se spermie setká s vajíčkem, vám už uběhly dva týdny těhotenství.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.3.08 14:03

Termín

Ale ano stanovil, ale ono to bylo trosinku jinak…dneska mi rekl, ze jsem v 16 tydnu a datum poceti je plus minus 8.prosince, pokud to tak je, tak jsem ten nejstastnejsi clovek na svete :lol: Doufam, ze muzu verit ultrazvuku, tam to taky vypadalo v 5 tydnu na 5 tyden, ve 12 tydnu na 12 tyden atd.Ja jen nevedela, kdy jsem vlastne mivala ovulaci, kdyz jsem tu MS mela tak rozhazenou. posledni MS jsem dostala 29.11. a to mi mudr. rekl, ze v te dobe uz jsem byla tehotna a ze to datum poceti vychazi podle jeho tabulky na 8. prosince. je fakt, ze to bylo jen dvoudenni spineni, takze uz se tam asi mimisek hnizdil.

• Citovat
  • Upravit
TehotnaTerezka
13.3.08 14:05

tak to neres a ver ultrazvuku, ja mu taky verim, pac kdybych to mela pocitat podle posledni menstruace, tak jsem asi o mesic dal :)
ty prvni ultrazvuky byvaji pry nejpresnejsi

• Citovat
  • Upravit
10848
13.3.08 15:54

eeeee - jsem lehce nablbla jen ja? o cem tahle diskuze je?

styk „s manzelem“ - 26. 10.
oplodnující soulož podle tvého gynekologa 8.12. - a ty jsi z toho „nejstastnejsi clovek na svete“
zaroven ovsem uz jsi byla tehotna 29. 11.
a jsi bud 16 nebo 20 gtydnu tehotna????

no jestli ti ten kalendář nejde nejak pozpátku - v tom pripade by se tve dite mohlo narodit nekdy v lete 2007. (tudíž s dodatečně gratuluji k narození tveho dítěte)

:lol: h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
13.3.08 16:12

H, já to taky vůbec nechápu 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
13.3.08 16:46

taky to nejak nechapu a kdyz jsem se mrkla na prispevky Jiranka tak pise mimojine 10.ledna toto

Jiránek píše:
Ahoj chci se zeptat, jsem v rozvodovem rizeni, s manzelem neziji vice jak rok, coz bude uvedeno v rozvodovych papirech a jsem tehotna se svym pritelem. Nekde jsem cetla, ze pokud ma zena 300 dni po rozvodu miminko, prijimeni automaticky pripada na manzela. Je to normalni??? :evil:

Takze ma asi trochu pomateny kalendar kdyz 26.10. spala s manzelem ale jiz rok s nim nezije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
13.3.08 18:00

Ahoj, tak ja se hlasim do klubu nechapavcu :lol:
Ale treba se najde nejaka chytra osubka, ktera tuto zahadu rozlusti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.3.08 18:01

tak jinak at Vas uvedu do obrazu, asi tak zari, rijen a az do poloviny listopadu jsem s manzelem nebyla, sli jsme od sebe a ja mela 26.rijna pohlavni styk na jednom vecirku s kolegou z prace, napsala jsem spatne, ze s manzelem. S manzelem jsem se k sobe vratili asi v polovine listopadu a ja jsem ted tehotna. Takze moje otazka byla nebo je, pokud bych otehotnela hned ten den 26.rijna ve kterem tydnu bych byla dnes, podle PM ktera byla 29.11, ale slo spise jen o dvou denni spineni uz bych mela byt tehotna. Dneska mi mudr. rekl, ze datum poceti vychazi na 8.prosinec, ale samozrejme tam je 14 denni oplozujici doba poceti, coz teda vychazi na tu polovinu listopadu. Jen jsem chtela vedet, ne podle menstruace, ve kterem tydnu bych byla.

• Citovat
  • Upravit
4823
13.3.08 18:12

Podle mne Ti to nejlip rekne dr. podle UTZ. Pokud teda miminko roste tak, jak ma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
13.3.08 18:14

Jinak pro upresneni pro Tamnici, ja uz mam noveho manzela, se svym ex manzelem jsem skutecne nezila vice nez rok, vzali jsme se s pritelem, at ma miminko nase prijmeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
13.3.08 18:25

Tak uprimne-vis me je to uplne jedno ale kdyz pak chces radu po tech „chytrych“ maminach tak tim co pises je dost mates..A kdyz si pak clovek jeste precte co treba napises v jinych diskuzich tak v tom ma opravdu hokej a obcas se najde chytrulka ktera si tady z druhych dela srandu a pise nesmysly a stejne muze nekdo chapat i tvuj prispevek.
Jinak nemusis mi to vysvetlovat v SZ a me jmeno je Taminka a ne Tamnice.
 Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
13.3.08 18:32

Promin s tim jmenem, ja si ho precetla az po odklepnuti te zpravy. Ja vim, ze to znelo zmatene, tak se vsem omlouvam. Proste budu verit sve intuici a taky tabulkam :D , kdy ma miminko kolik merit a taky tomu ultrazvuku. presto dekuji,pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
13.3.08 18:53

Jiránek,nezlob se,ale já v tom mám také zmatek,tím víc nevím co znamená–14 denní oplozující doba početí? :lol: :lol: :lol: :lol: -to je sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí