Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky,moc vas predem zdravim a chtelka bych se zeptat,jsem sedmy tyden tehotenstvi a beru calibrum baby plan,myslite,ze k tomu mam brat navic i kyselinu listovou?ja jen ,jetsli to neni moc,nektera maminka psala,ze to tak bere,tak me zajima vas nazor,dekuji a preji hezky den katka
ahoj
ja to tak brala asi az do 15 tt ale nemusi se to protoze tehu vitaminy jiz potrebnou davku kys.listove obsahuji..Brala jsem Gravital.Jinak listovku jsem brala uz asi 3mesice pred tehu.Zalezi na tobe zda budes brat neco navic nebo ne.
A jinak moc velka gratulace k tehu
AHoooj, gratulujeeem k tehu.
AK budes mat k tomu listovku, urcite sa nic nestane, ja som to tak tiez brala ![]()
Ahoj, já jsem brala kyselinu listovou už před těhotenstvím každý den jednu tabletu. Když jsem přišla do jiného stavu, tak mi jí doktor stejně doporučil a tak jsem jí brala dál a k tomu ještě ob jeden den tabletu těhotenských vitamínů Gravital. Kyselinu listovou mi doporučil vy:,–(it koncem 3. měsíce těhotenství, prý ta dávka co je v Gravitalu už stačí. Doufám, že jsem ti trochu pomohla při rozhodování, co papat.
moc dekuji za oppoved,tak ja si ji jeste koupim a ten messic to zkusim,mejte se krasne
Ahoj. Já to střídám. Jeden den beru Mamavit, druhý listovku a vápník, hořčík, zinek.
ahojky,v článkách- těhotenství, je článek ve kterém je napsáno kolik je potřeba jakého vitamínu.
Myslím že listovkou nic nezkazíš, já měla teda na začátku těhu šííííílenou chuť na salát, snědla jsem i 4 na jednou a stejně mě ji doktor doporučil.
Ahoj myslim ze je dulezity brat tu listovku uz pred tehu a potom na zacatku jako prevenci..Ale treba u meho prvniho tehu jsem ji predem nebrala protoze to bylo prekvapko a brala sem jen mamavit..a vse bylo ok akorat byla nellinka velike mimi pry z casti kvuli tem vitaminum tak nevim ![]()
A ted jsem brala listovku mesic pred a pak jeste mesic behem tehu a vitaminy neberu zadny i kdyz na zacatku chvili gravital..a taky je vse ok..
Proste listovku ber alespon chvili kvuli tomu rozstepu patere a vitaminy jak se poradis s lekarem..
Preju hezke proziti celeho tehu..krasnoocko