Zúžená oscilace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24
11.3.08 12:26

Zúžená oscilace

Ahoj holky mám prosbičku, dneska jsem byla v poradně a jsem 39 týden těhotná. Podle menstruace mám termín 13.3. Ale jak se dělají ty ozvy tak mi doktor oznámil že miminko má zúžené oscilace. Nevím co to přesně znamená. Ale řekl mi že se večer mám dostavit do porodnice aby mi natočily znovu ten kardio. A prý si mě tam můžou nechat, také že mi ho také hned můžou vyvolat. A také mi už asi 4 dny každé ráno bolí jako na menstuaci, ale po 20 minutách se to uklidní. Jsem z toho docela vystrašená. Prosím o radu jsem sice už podruhé těhotná. Moje první těhotenství bylo skvěle i Kačka byla zdravá holka měla 3650g a měřila 54cm. Na Kájíka mi odhadují že bude mít přes 4kg. Předem děkuju za odpověď a přeji hezký den. Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9217
11.3.08 15:58

Kajda, ja si myslím, že je to to, ze prietoky nie sú až také dobré, aké by mohli byť, že ich máš zúžené, že sa miminku nedostáva tolko živín, kolko by mohlo, či malo.
Drobčiatko je už pekne velký drobec, tak daj si radšej pôrod vyvolať, ak sa ti sám dovtedy nevylodí. Držte sa a čo najlepší pôrod prajem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí