Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všem,
musím se někomu svěřit, už jsem uplně na nervy
před 4dny jsme měli s přítelem sex, on použil kondom, který jsem měla schovaný už delší dobu. Po styku prasklý nebyl, ale je možné že i přesto bych byla těhotná? Po sexu, jako by ze mě něco teklo, a ted mě furt tak lechtá v podbříšku..můžete mi prosím napsat svůj názor, vím že těhu test ještě nic neukáže, ale ty nervy, to je fakt děs
Pokud nepraskl kondom, pravděpodobnost je malá. To, co z tebe teče může být přirozené zvlhčení, kvasinková infekce, známka ovulace… Zajdi si na gyndu a budeš vědět víc ![]()
@Krakatice88 Ať teď hlavně neběhá na gyndu, co by tam s ní dělali? ![]()
@martinka_d Ještě dotaz, to bylo tvoje poprvé? Myslím, že to, co popisuješ není neobvyklé a pokud máš sex pravidelně, musíš to znát. Pokud to neznáš, ale poprvé to nebylo, sázím spíš na tu infekci nebo jiné příčiny. Anebo se jen zbytečně moc sleduješ..
@Litta píše:
@Krakatice88 Ať teď hlavně neběhá na gyndu, co by tam s ní dělali?
Gyndařina bude asi dost náročná práce.. na tohle bych neměla ![]()
@Litta píše:
@Krakatice88 Ať teď hlavně neběhá na gyndu, co by tam s ní dělali?
Pokud je to infekce, mohli by jí něco předepsat. Pokud to infekce není, nebude první ani poslední, kdo si nebyl jistý výtokem. Každopádně neříkám, aby tam letěla ještě dneska ![]()
Tak asi mám zbytečný nervy, že? ne po prvé to nebylo, ale bylo to po dost dlouhé době
hele nedělejte si ze mě srandu ![]()
@martinka_d píše:
Tak asi mám zbytečný nervy, že? ne po prvé to nebylo, ale bylo to po dost dlouhé doběhele nedělejte si ze mě srandu
Jo, máš zbytečný nervy
Počkej si na menstruaci, teprve potom jednej, kdyby něco nebylo v pořádku.
@sissi79 píše:
To by už kopalo
Nene, to už se otvírá a bude rodit.. ![]()