Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, stala se mi taková trapná věc
S přítelem jsme měli sex, jenže nám prasknul kondom, neudělal se do mě a kondom jsme vytáhli. Jenže asi po dni jsem si všimla, že nebyl celý a velká část ve mě zůstala. Stalo se to včera, menstruaci mám dostat za 4 dny. Zajímalo mě, je velká šance k otěhotnění, když kondom zůstal uvnitř, a možná obsahoval kapky touhy? Nevím totiž, jak se dostal hluboko.. Díky a omlouvám se za asi hloupý dotaz
.. S přítelem mimi ještě nechceme, jsme spolu teprve 2 měsíce.
Myslím, že šance je docela malá, ale rozhodně ne nulová. Jestli opravdu opravdu nechcete mimino, tak šup někam do lékárny pro Postinor.
No tak šance je tam vždycky, i když ovulace pravděpodobně proběhla ![]()
Je to spíš nepravděpodobné, ale možné. Nikdo ti nic dopředu neřekne, nezbývá než počkat ![]()
Nemyslim, ze bys mela ovulaci 4 dny pred menstruaci.Bejt tebou, tak sem v klidu, ale samosebou: sance tam nejaka je ![]()
Já bych šla pro Postinor… jistota je jistota. Po 2 měsících bych neriskovala
@SussieS no hele myslím si, že zbytečnost, zbytečná další chemie ![]()
Tak to je peklo
jestli v sobe mas jeste ten kondom tak se nestyd a jdi za gynekologem, ohledne pravdepodobnosti poceti? tak to je taky dano tim, jak si plodna? je to pul na pul, a kdyztak gynekolog ti asi taky pomuze vic, ale zase chapu, ze je sobota vecer
![]()
@tumpach Já být s někým 2 měsíce, tak radši zbytečnou chemii, než pak řešit 2 čárky na testu
Někdo otěhotní i v průběhu MS, takže si netroufám odhadovat riziko otěhotnění u někoho, kdo neví, kdy má ovulaci. Ale záleží na každém, jak velký problém by pro něj případné těhotenství bylo ![]()
Pokud bych nechtěla být těhu hned bych jela do lékárny pro postinor nebo aspon co nejdřív jak otevřou.