Nehoda - těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4214
24.5.14 21:11
@edita24 píše:
Ahoj holky, stala se mi taková trapná věc :) S přítelem jsme měli sex, jenže nám prasknul kondom, neudělal se do mě a kondom jsme vytáhli. Jenže asi po dni jsem si všimla, že nebyl celý a velká část ve mě zůstala. Stalo se to včera, menstruaci mám dostat za 4 dny. Zajímalo mě, je velká šance k otěhotnění, když kondom zůstal uvnitř, a možná obsahoval kapky touhy? Nevím totiž, jak se dostal hluboko.. Díky a omlouvám se za asi hloupý dotaz :oops:.. S přítelem mimi ještě nechceme, jsme spolu teprve 2 měsíce.

proč sis nešla pro postinor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44207
24.5.14 21:20

Šance je minimální, za této situace bych pro postinor nešla(i kdybych mimino nechtěla).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
24.5.14 21:23

Myslím, že šance se blíží nule. Ovulace probíhá 10-16 dnů předočekávanou menstruací, leda by se ti zrovnatento měsíc posunula o víc jak týden… Navíc nedošlo k ejakulaci.
Zkrátka si budeš teď čtyři dny hryzat nehty a pak to dostaneš a bude dobře. Kondom můžete příště případně doplnit třeba pharmatexem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
24.5.14 21:26

Pro postinor si zajdu, nenapadlo mě to :oops: Ta část kondomu byla docela velká, hloubka pochvy se uvádí okolo 14cm, tudíž velikost průměrného penisu. Ještě by mě zajímalo, bude to znít divně, ale kdyby preejakulát na tom kondomu byl a kondom byl hluboko, třeba u konce pochvy (u „hranic“ s dělohou) je šance větší, než kdyby do mě normálně vytekl? Zní to dost hloupě, vím, ale napadlo mě, že by se tím šance zvýšila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
24.5.14 21:27

Šance je vždycky, ale pravděpodobný to není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
24.5.14 21:28

@edita24 to už si měla udělat dnes ráno, koupit postinor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1815
24.5.14 21:28

No nechci strašit ale ja otehotnela přesně 4dny pred menstruaci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
24.5.14 21:30

Tak ovulace může být kdykoliv během cyklu, ale nejčastěji bývá v polovine. Takže šance na těhotenství tu je, i když malá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
24.5.14 21:34

@edita24 my provozujeme přerušovanou soulož už 7 let a nic, takže bych byla naprosto vklidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
24.5.14 21:35
@kristyn.g píše:
@edita24 my provozujeme přerušovanou soulož už 7 let a nic, takže bych byla naprosto vklidu.

tak to je super :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: když VY, tak i my :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
24.5.14 21:44

@edita24 Val pro Postinor. Jestli jste spolu dva měsíce, tak to prostě za to riziko nestojí. Měli jsme s manželem jednu nehodu a taky jsme si mysleli, že pravděpodobnost, že otěhotním je skoro nulová. Máme druhého syna :srdce:

• Citovat
  • Upravit
10862
24.5.14 21:45

Teda nějaká možnost otěhotnět tam je, ale hodně malá. Já se akorát divím, že si nevšimnete, že kondom není celý. I když rupne, tak není na cáry, ne?
V pondělí bych šla na gyndu, pro postinor nebo se poradit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
24.5.14 21:47
@SussieS píše:
@tumpach Já být s někým 2 měsíce, tak radši zbytečnou chemii, než pak řešit 2 čárky na testu :D Někdo otěhotní i v průběhu MS, takže si netroufám odhadovat riziko otěhotnění u někoho, kdo neví, kdy má ovulaci. Ale záleží na každém, jak velký problém by pro něj případné těhotenství bylo :)

Souhlas. Jistota je kulomet. Ja jsem byla schopna snist Postinor i po uspesne pouzitem kondomu, kdyz jsem vedela, ze mimino v zadnem pripade.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
24.5.14 21:47

Postinor je bez predpisu, tak staci zajit do lekarny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
24.5.14 21:48

@Elenloth to už měla uděla hned co to zjistila nebo už dnes ráno. Takto už je třeba pozdě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí