Nehoda - těhotenství?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14637
25.5.14 22:52

@edita24 V době mimo ovulaci 0 %, kolem ovulace asi 20-30%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
25.5.14 23:10

To je v případě že by se do mě udělal, ne? Neudělal se, mám strach z preejakulátu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
25.5.14 23:24

@edita24 Tak to už jsme někde na 2 % u ovulace a - 100 % mimo ovulaci. :lol: Navíc jestli nebyl tolik vzrušený, na preejakulát nemysli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
26.5.14 07:04
@edita24 píše:
To je v případě že by se do mě udělal, ne? Neudělal se, mám strach z preejakulátu

než aby si hned šla pro postinor tak to řešíš až může být pozdě. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
26.5.14 07:33

@Janiiska Já bych pro něj taky nešla. Ta šance je fakt skoro jak u panny Marie, nerozhazovala bych si kvůli tomu cyklus. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
28.5.14 19:23

@Litta nevím jestli není 2% málo, vezmi si, že větší část kondomu zůstala uvnitř a všimla jsem si toho až po dni… Jestli byl hluboko, tak se preejakulát mohl případně dostat k děložnímu hrdlu a spermie mohly přes něj přejít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44181
28.5.14 21:41

Ta procenta jsou velmi obecná a průměrná.

Reálně dobrá šance na nehodu kolem ovu bude u ženy, která má třeba dvě, tři děti bez problémů počaté třeba z jednou, dvou styků za cyklus(lidově je „chytlavá“) a nikdy nebrala hormonální antikoncepci - tam by podle mě mohla stačit „kapka“..A daleko menší šanci na nehodu i kolem ovu bude mít žena, která v určitém období brala HA, trvalo, než se jí třeba srovnal cyklus a plánovaně otěhotněla a taky proto, že její tělo spermie „zná“,věřím, že i v tomto působí nějaký „imunologický efekt“,že snáze otěhotní žena, která se dlouhodobě chrání bariérovou antikoncepcí a najednou se ejakulát dostane do ní než žena, do které partner ejakuloval léta při každém styku s antikoncepcí.

Všechno toto bych zvážila a naproti tomu, jak moc velký problém by bylo případné dítě..Ale v případě původní zakladatelky bych pro Postinor fakt nešla, ani kdybych byla z té první skupiny..Metoda plodných a neplodných dní je při pravidelné MS poměrně spolehlivá, její selhání má podle mě vždy nějaké logické vysvětlení(uspíšení nebo opoždění ovulace, spermie, které přežily víc dní, než se obecně předpokládá).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
28.5.14 23:23

@Jana206 Ale řeč je o ejakulatu, ne? Já se bojím kapek lásky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
29.5.14 09:35

@edita24 A jako teď řešíš co? Na Postinor už je stejně pozdě, dobu, kdy jsi ho případně mohla vzít, jsi sama promeškala, tak fakt nevím, co chceš ještě slyšet :nevim: Teď prostě čekej a pak si udělej test. Zas tolik se asi nebojíš když sis do té lékárny nezašla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
29.5.14 11:49

@edita24 No a menstruaci už jsi měla dostat, ne? Přišla? Kéž by se dalo tak snadno otěhotnět z preejakulátu:-) Partner se zatím nějak nemůže rozhoupat k druhému dítěti, i když striktně proti taky není. Každopádně praktikujeme přerušovaný sex a mou jedinou nadějí je právě otěhotnění z preejakulátu. :D I v době ovulace tomu ale dávám minimální naději. Takže podle mě je šance naprosto minimální. Jo v době ovulace bych možná být tebou stresovala, ale takhle bych teda byla úplně v klidu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí